خدا خيرت بده بگو چي كارش كنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا خيرت بده بگو چي كارش كنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تازه از مسافرت برگشتم با شوق فراوان اومدم كه ببينم كسي راهنمايي كرده يا نه !
من كه واير گذاشتم ولي چرا كسي كمك نكرد؟
خوب دقیقا معلوم نیست که اونجا چه خبره اما گمونم اونجا سگمنت ها کم باشه
باس یه جوری سگمنت ها رو افزایش بدی
اون افقی رو زیرش یکی دیگه هم سگمنت اضاف کن
تعداد segment های اون تیکه رو اگه اضاف کنی میتونی اون گودی رو برطرف کنی...
بعدشم منظرو از Wire بدون smooth هستش...
ممنون سگمنت اضافه كردم تقريبا درست شد.
اولش فكر ميكردم كه كاري نداره كه خيلي آسونه ولي الآن كه به كارم نيگا مي كنم مي بينم نه؛ يه جورايي هم احساس مي كنم وقتي كارم رو اينجا ميزارم ارزش كار شماها ياد پايين
اينم بگم كه اولين كاري بود كه يه جورايي يه خورده باهاش حال كردم و فكر مي كنم تازه با كمك شماها دارم راه ميافتم، كسي نظر ديگهاي داره؟
فكر كنم مدلينگش تموم شده خواهشا همه (حتي آقاي ساكتي(ببخشيد اسمتون رو نميدونم)) يه نظر كوچولو بدن و مشكلاش رو بگن كه ميخوام برم سراغ متريال و رندر ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببخشيد يكم زياده از همه جاش گذاشتم كه خوب ببينينش و مشكلاش رو بگين.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز، نمیدونم تا چه حد میخوای ماشینت جزئیات داشته باشه، ولی هنوز کار داره.
حداقل بدنه ی اصلی باید چند تیکه باشه.(گلگیرها،(Bumper)سپر ...)
یا اگه خودت اینجوری میخوای، لااقل یه آیینه بغل بهش اضافه کن.
یه عکس مرجع هم واسه ما بذار که یه مقایسه کوچولو کنیم.
کارت خوبه ادامه بده، تو میتونی.
در واقع همه میتونن.
آیینه بغل چشم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين چند تيكه كه گفتي يعني چي؟ مثلا بايد چي كارش كنم؟ يعني detach كنم يا كار راحت تر و بهتري هست؟
ميشه كامل بگين چي كار كنم و رو شكل نشون بدين!![]()
شما واسه ما بلوپرینت رو گذاشتی، ای کاش چند تصویر واقعی از ماشین میذاشتی، خب مشکلی نیست مدل ماشین رو بگو که سرچ بزنیم.
تو این تصویر نشون دادم که معمولا کجاهای ماشین از هم جداست.
هم میشه با detach و هم اینکه با توجه به قسمتهای مختلف ماشین باید edgeهایی رو که روی خطوط فاصله هستن رو چمفر بزنی، از نوع open. معمولا چمفر نیم (0.5) خوبه.
روشهای زیادی هست که پیشنهاد میکنم همه جور روشی رو امتحان کنی.
در ضمن این همه نامید نباش اینا همه عادیه، کم کم روال کار دستت میاد، سعی کن آموزشهای مختلف رو هم ببینی، تو اینترنت زیاد هست.
و یه نکته ی خیلی مهم اینکه اصلا عجله نکن در عوض تا میتونی تلاش و تمرین کن.
تلاش و تمرین...
این چیزایی رو که گفتم خیلی کلی بودن.
یه وقت هم فکر نکنی من این چیزا رو میگم خودم حرفه ای هستم، نه!!!
Last edited by HOMAYOON.F; 29-03-2009 at 21:50.
چرا من اينقدر بدبختم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي به من نگفته بود كه بايد عكس خود ماشين رو داشته باشم، مدلش رو هم نمي دونم
آخه اين كه سپر نداره ؟ اون خط سياهها رو بايد جدا كنم؟
خودم هم خيلي دلم مي واست از ماشين يه عكس داشته باشم ولي نبود !
شما اول باید اون ماشینی رو که میخوای بسازی، مدلش رو بدونی.
بعد یه بلوپرینت مناسب، یعنی هم با کیفیت باشه و هم در تمام نماها با هم همخوانی داشته باشه رو از اون ماشین تهیه کنی.
بعد چند تا عکس مرجع یا refrence که عکس واقعی از همون مدل ماشین هست رو در زوایای مختلف داشته باشی، تا بتونی با مدلی که داری میسازی مطابقت بدی، چون تمام جزئیات تو بلوپرینت مشخص نیست.
بعد تو محیط مکس (یا هر برنامه ی مدلسازی دیگه)، بلوپرینتها رو باید به یه box یا plane بدی تا در نماها ازشون استفاده کنی.
تا اینجا مقدمات کار مدلسازی آماده شده، از اینجا به بعد با روشی که دوست داری و باهاش راحت تری یا مناسب کارت هست شروع به ساخت مدل میکنی.
در تمامی مراحل هم باید مدلت رو با تصاویر مرجع مقایسه کنی تا شبیه بسازی.
بعضی وقتا باید کلی وقت بذاری تا شکل و آناتومی و توپولوژی یه مدل رو متوجه بشی، پس به تصاویر خیلی دقت کن.
خیلی از حرفه ای ها سوای تصاویر مرجع از مجسمه یا چیزای دیگه واسه تطبیق استفاده میکنن.
بعضیها هم کلا بدون تصویر مرجع و مجسمه و حتی بلوپرینت، مدلشون رو میسازن، معمولا واسه ساخت یه انسان معمولی یا چیزای پیش پا افتاده اینجوری کار میکنن، اما واسه ماشین و چیزایی که رو حساب کتابه از بلوپرینت و نقشه استفاده میشه.
خب دیگه تا اینجا کافیه، یه هدیه هم واست دارم:
اینو دانلود کن:
خودم یه سری تصویر مرجع هم تو پوشه ی 3MaxTut_MazdaRX8_3_files واست گذاشتم، با دقت کار کن، سوالی هم داشتی بپرس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو بدون، تمام حرفه ای ها همه، همین راهی رو رفتن که تو داری میری.
پس تمرین یادت نره.
موفق باشی.
Last edited by HOMAYOON.F; 29-03-2009 at 22:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)