سلام گوشی من5800 و فایل key وcer رو تونستم بگیرم اما وقتی با sjgner برنامه رو سابن میکنم موقع نصب بازم گیر میده حتی خواستم با hrlloxهک کنم امامیگه خود hellox هم expierd certifiation شده چیکار کنم؟
سلام گوشی من5800 و فایل key وcer رو تونستم بگیرم اما وقتی با sjgner برنامه رو سابن میکنم موقع نصب بازم گیر میده حتی خواستم با hrlloxهک کنم امامیگه خود hellox هم expierd certifiation شده چیکار کنم؟
دوستان سلام. لطفا یکی منو راهنمایی کنه. من تو سایت opda ثبت نام کردم و شماره IMEI گوشیمو طبق دستورات بالا وارد کردم . فایل cer key برام آماده شد فقط زمان دانلود پیغام میده Sorry! You donnot have enough OPB, no operation can be performed!
این یعنی چی؟ پست بزارم؟ چه جوری ؟راهنمایی کنید ممنون.
سلام و خسته نباشید
من im گوشیمو وارد کردم اما میگه که قبلا وارد شده حالا چه جوریشو نمیدونم. از راهنمایی شما برای بازیافتشم استفاده کردم اما به جایی نرسیدم. خیلی گیج شدم. تورو خدا اگه میشه کمکم کنید. آخه گوشیم 5800 و واقعا بهش نیاز دارم. ممنون.
میتونی این جا درخواست بدی
امکان داره برات بسازنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
این شماره سریال گوشی من
n95 8gb
356983010411145
اگر میشه برای من این فایل cer را بسازیدو
با تشکر
سلام
من سریال و اون 11 رقم وارد میکنم بعد یک صفحه ای باز میکنه میگه : Cert_apply_exist
این یعنی چی یعنی بدبخت شدم ):
امکان داره imei شما قبلا در سیستم ثبت شده باشه میتونی از این روش استفاده کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اون صفحه که برای چک کردن cer گوشیه میرم این پیغام و میزنه Operation is not defined, go back to
یعنی imei گوشیم ثبت نشده؟
من وقتی میخوام ثبت نام کنم وقتی میگه 3+2=؟ و من میزنم 5 علامت ضربدر میاد جلویه فیلدش , باید چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)