فکر کنم پارس و سمند رو نمیشه با هم مقایسه کرد ، ظاهر پارس قطعاً زیباتر و ویژگی های فنی تندر به مراتب بالاتر.این نظر منه ...
پرشیا؟
ال؟90
فکر کنم پارس و سمند رو نمیشه با هم مقایسه کرد ، ظاهر پارس قطعاً زیباتر و ویژگی های فنی تندر به مراتب بالاتر.این نظر منه ...
ببین قدرت بیشتر که پرشیا داره چون 1800 . elx هم اینارو داره فصای بیشتر که اصلا حرفشو نزن تندر کوچیکتر و نمیدونم از صدای کمتر واقعا منظورت چیه!!!!!!!! 3 ملیون هم من حاضرم 10 میلیون بیشتر بدم ولی تندر سوار نشم حتی اگه ماشین 405 باشه رینگ هم نمیدونم چه فرقی به حال شما میکنه مگه میخوای سوار چرخ بشی
شما نمیدونم چه تعصب بیجایی به این ماشین عزیزت که تازه هم تحویل گرفتی داری؟ً!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما هم من فکر کنم طی روزهای گذشته تندر داشتی 405 داشتی فامیلتون پرشیا داشته خودت جدیدن elx دار شدی تا حرف elx زدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا من متاسفم که این حرفهای به ظاهر راست ولی!!!!! رو میزنی
آقای محترم من دیگه با شما بحث نمیکنم چون واقعا یه حرف های مسغره ای میزنید که فقط به درد خودتون میخوره خیلی دلم براتون میسوزه که حتی گفتی e0 هم که هیچی نداره بهتره واقعا متاسفم
اون دفعه یه موزه ماشین رو نشون میداد که بنز موتورش 5000 سی سی بود قدرتش 50 اسب بخار.ببین قدرت بیشتر که پرشیا داره چون 1800
خوب. پس میبینیم که حجم موتور ربطی به قدرت نداره.
دیگه کسی نمیاد بگه پرشیا قدرت و شتابش از تندر بیشتره.
دوستان خودتون قضاوت کنید من تعصب دارم یا ایشون؟شما نمیدونم چه تعصب بیجایی به این ماشین عزیزت که تازه هم تحویل گرفتی داری؟ً
من با دلیل علمی و مدرک حرف زدم. اگه چیز الکی گفتم بفرمایید.
در مورد رینگ هم بگم که اگه رینگ بزرگتر باشه قدرت ماشین کم میشه شتاب کم میشه و مصرف کم میشه و با این حال تندر سرتره.
خوب شما اگه میتونی بحث کن.آقای محترم من دیگه با شما بحث نمیکنم چون واقعا یه حرف های مسغره ای میزنید که فقط به درد خودتون میخوره خیلی دلم براتون میسوزه که حتی گفتی e0 هم که هیچی نداره بهتره واقعا متاسفم
در مورد e0 یکم اغراق کردم ولی از نظر موتور و زنجیره انتقال قدرت چیزی از پرشیا کم نداره. داره؟
------------------------------------
من گفتم باید شما رو قانع کنم و این کار رو میکنم.
Last edited by لوگان; 07-03-2009 at 17:38.
بیخیال بابا
یکم درست تر صحبت کن
من عکس ماشین هایی رو که داریم گذاشتم توی تاپیک اتومبیل اعضا
پس نیازی به دروع گویی ندارم
برو هر جایی که من همچین حرفی که شما میگی رو زدم رو نقل کن که من تندر داشتم پرشیا معمولی داشتم 405 داشتم(405 رو داشتیم ولی 2 سال پیش فروختیم رفت) ولی اگه پیدا نکردی خجالتش برای خودته
من این پرشیا برام 17 تومن تموم شد ( elx ) پس نباید ناراضی باشم
اصلا هم از تندر خوشم نمیاد
ولی دوستم من زور که نیست توانایی های حرکتی تندر از پرشیا معمولی بهتره
ولی من خودم اصلا از تندر خوشم نمیاد
popo_p990 جان شما خلي رو پارس تعصب داري ولي 17 تومن بدي فقط براي ظاهر منم كما بيش با لوگان مشكل دارم ولي از لحاظ ايمني بر تره يكم بد نيست منطقي باشيم
خوب من هم چند وقت نبودم که الان اومدم!!
حالا نظر کلی خودمو میخام اینجا بگم.
دوستان واقعا قبول کنید تندر 90 خودرو بهتری نسبت به پرشیا هست ولی حقایقی هست:
1 از لحاظ پایداری تستی که خودم کردم پایداری پرشیا 405 و سمند از تندر 90 بهتر هست و مشکل عمده ای که تندر دارد در سرعت بالای 130 140 هیدرولیک فرمان از کار نمیافتد که خیلی خیلی خطرناک هست (خودم نزدیک بود که....)
ولی مانور دادن با تندر اندکی راحت تر هست.
2 تندردر ابتدا ماشین زیبایی نیست ولی با اندکی تغییرات کم خرج و با اندکی صرف ذوق چهره ماشین رو بهتر کرد.
3 از لحاظ ارگونومی تندر برای سرنشین جلو راحت و جادار هست ولی سرنشین عقب کمی سخت هست که این مشکل رو پرشیا ندارد.دسترسی به کلید ها و نحوه قرار گیری دسته دنده هم در تندر خوب هست.
4 از لحاظ متریال داخلی و نوع طراحی اصلا طراحی جالبی ندارد مخصوصا اینکه از جنس پلاستیک خشک بکار گزفته شده است.
5 مسلما قطعات تندر از پرشیا گرانتر هست ولی این رو هم قبول کنید عمر و دوام قطعات خیلی از پرشیا بهتر هست.
مزایا هم
1 موتور پر قدرت و کم مصرف و الایندگی پایین
2 شتاب بالا 10.5 در مقابل 11.8 (به گفته سازنده اکتفا میکنیم و تجربیات شخصی بماند)
3 حداکثر سرعت بالا تر از پرشیا(به گفته سازنده اکتفا میکنیم و تجربیات شخصی بماند)
4ترمز بهتر abs چهار کاناله که وقتی پشت تندر میشینید متوجه میشید پرشیا اصلا ترمز ندارد
5ایمنی بالاتر که ایربگ داشته این ماشین دارای 3 ستاره از موسسه neacp اروپا هست
6قدرت مانور بالا تر
7قیمت پایین تر از پرشیا که شما با صرف 3 میلیون تومان میتوانید ماشین رو به مراتب هار تراز اینی که هست بکنید
نکته هم اینکه در مورد 405 خودم صرفا به اعداد و ارقام درون کاتالوگ ها اکتفا کردم فک کنم همون 115 116 اسب باشه ولی طبق گفته سازنده ها میشه 124 اسب
ایکاش در ایران هم داینو وجود داشت!!!
میدونم اینجا جاش نیستنکته هم اینکه در مورد 405 خودم صرفا به اعداد و ارقام درون کاتالوگ ها اکتفا کردم فک کنم همون 115 116 اسب باشه ولی طبق گفته سازنده ها میشه 124 اسب
ایکاش در ایران هم داینو وجود داشت!!!
ولی میدونی با همون 15 - 16 اسب اضافه تر روی خیلی از ماشینه هارو کم کنی ؟؟؟!!
ماشین ماله شماست و مطمئنن تا الان هم رو خیلی هارو کم کردی
تندر هم مسلما از نظر قیمت سر تر از پرشیا هست ولی سلیقه هست دیگه کاریش نمیشه کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)