تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 74

نام تاپيک: لکسس ائی اس 350 بخرم یا بی ام و 530 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

دوست عزیز من فکر میکنم شما لکسس رو با پژو 405 و 206 اشتباه گرفتی، شما در مورد، مورد اعتماد ترین کمپانی ماشین سازی دنیا دارین صحبت می کنید.
    شما حرفات غیر منطقیه خوب بیا برتری های C200 رو نسبت به ES بگو کار سختی نیست نیست که شما همش میگی C200 ماشین خوبیه منم میدونم ماشین خوبیه هیچی نباشه یه کمانی خیلی بزرگ داره این ماشین رو تولید می کنه ولی نسبت به چی؟!
    در ضمن من خودم هر 12 فصل TopGear رو دارم و تمام قسمت هاشو نگاه کردم، ولی هیچ وقت دو تا ماشین که هم توان نباشن رو تست نمیکنه خوب مسخرست این کار که چی بشه! چرا یبار یه Golf GTI رو کنار یه لامبورگینی موسیالاگو گذاشت میخواست ببنیه تفاوتشون چقدره؟!
    در مورد ماکسیما هم مشخصه خوب با موتور 227 و دنده دستی میتونه C200 رو با موتور نسبتا ضعیف 180 اسبی سوسک کنه چه حرفیه شما میزنی برای آزار و سوناتا هم من تستی ندیدم ولی موتور آزرا 237 اسبه تقریبا ولی گیربکس دستی ماکسیما میتونه این مقدار اختلاف قدرت رو جبران کنه تا حدودی ولی ES 350 نه آزارا هست نه ماکسیما وقتی در مورد برندی مثل لکسس صحبت میکنیم باید آخرین تکنولوژی های روز رو در این ماشین در نظر بگیری نمونش گیربکس 6 سرعته ECT لکسس هست که شتاب فوق العاده 0-100 رو در 6.2 ثانیه (با توجه به Review که خودتون گذاشتین) فراهم میکنه و... حالا ممکنه تو تهران این شتاب بیشتر بشه که این برای همه ماشین ها اینطوره.
    شما حرفات منطقی نیست اصلا، بهتر این بحث رو ادامه ندیم اون دوستمون خودشون میتونن نتیجه گیری بکنن.
    یعنی چی؟؟
    چرا تا یه بحثی پیش میاد فوری با منطقی بودن و نبودن سعی بر تموم کردن بحث دارید؟؟!
    شما ابتدا میاید میگید که هندلینگ ضعیف es رو قبول ندارید...لینک معتبر میدم باز یه بهونه دیگه میتراشید..مقایسه میکنم موتورو وسط میکشید..هندلینگ مثال میزنم میگید هندلینگ بدرد نمیخوره..
    فکر کنم واضح و مبرهنه که چه کسی غیر منطقی بحث میکنه

اتفاقا بنده طرفدار پر و پا قرص ماشینای ژاپنی هستم و خودم سالهاست ژاپنی سوارم.اما در برابر آلمانی بهیچ وجه نمیتونم قبولشون کنم به هزاران دلیل.
    شما فقط اشاره میکنی مورد اعتماد ترین کمپانی جهان! خب چرا شده مورد اعتماد ترین؟چرا بنز و بی ام و که انقدر تکنولوژیشون بالاتره نشدن؟(لکسس و سایر برندای آسیایی تو آمریکا محبوب و مطرح هستند)
    جوابش ساده است»برای اینکه هر سیستم جدیدی که این دو کمپانی اختراع میکنن طی سالیان دراز خراب میشه و مشکلات زیادی پیش میاد و ماشین در هر صورت به تعمیرگاه راه پیدا میکنه بخاطر تکنولوژی روزی که داشته و به مرور که حسابی آزمون و خطای خودش رو پس داد لکسس و نیسان و هیوندای (بتازگی) و ....شروع میکنن به استفاده از تکنولوژی هایی که آزمون و خطاشون رو پس داده اند در نتیجه راه و چاه در اختیار بوده و درصد خرابی میاد پایین=تعداد مراجعه به تعمیرگاه و خرابی کم میشه=رضایت مشتری میره بالا! به همین سادگی
    آمار جی دی پاور الان در هر صد دستگاه لکسس 10 مورد خرابی وجود داره در هر 100 مرسدس 22 تا و در هر 100 بی ام و 20 تا.میاد میگه آی فلان ما سریعترین گیربکس جهان رو تو سال 08 ساختیم انقدر سر و صدا میکنن که همه دنیا میفهمن ولی جالبه که بی ام و تکنولوژی سرعت تعویض اون گیربکس رو سال 99 داشته و صداشم در نمیومده..نشون میده که کدوم کمپانی دنباله رو کمپانی دیگس.
    یک مثال» دهه 80 با پول یه تویوتا کرون که همه ادواتش برقی بود یخچال داشت و... کلی هم براش تبلیغ کرد و بنز ژاپن شد و.... به زور میشد یه بنز 190 خرید که شاید شیشه هاش هم دستی بود و کولر نداشت. ولی اون 190 با همون قیمت زیادش (فقط یه دلیل قیمتش رو میگم که سیستم تعلیق 5لینک عقب بود که تا قرن 21 رو ماشینای اسیایی همه گیر نشد) خوب فروخت و مشتری خودش رو داشت . تویوتا کرون هم مشتری خودش رو داشت.
    قیمت رو خیلی چیزا مشخص میکنه اگه بخوایم کامل بحث کنیم 10 صفحه طول میکشه من فقط میخوام بگم چرا بنز و ب ام و این قیمت هستن و چرا هیوندای یا تویوتا اون قیمت هستن.
    دلیل این اختلاف قیمت ها دیدنی نیست .
    ولی تویوتا رو که میشه با لکسس مقایسه کرد! ببینین لکسسی که رو پایه یه مدل تویوتا ساخته شده موتورش یکیه پلتفرمش یکیه اکثر امکاناتی که لکسس داره تویوتا هم تو مدلای فولش داره پس چطور قیمت لکسوس چند 10 هزار دلار گرونتر هست؟!!

برتری های c
    (در مورد اصالت طرح و ارزش برندی اصلا صحبت نمیکنم چون آنچه عیان است چه حاجت به بیان است)

سیستم agility control که مربوط به سیستم تعلیق هستش و وقتی فعال میشه بطور اتوماتیک ارتفاع ماشین میاد پایینتر فرمون سفت میشه عکس العمل پدال گاز نسبت به فشار حساس تر میشه مدیریت سوخت ecu تغیر پیدا میکنه سیستم تعلیق راحتیش رو از دست میده و خشک میشه سرعت تعویض و عکس العمل گیربکس میره بالاتر و ذات ماشین رو اسپرت میکنه و واسه ریس آماده میکنه(حالا لابد میخواید بگید بدرد نمیخوره و مگه آدم میخواد ریس بندازه و ..)
    'gearbox دو حالت هم داره مانند خیلی ماشینا که اعمال بالا در حالت sport عملی میشه و اگه خواهان رانندگی نرم باشید comfort رو باید انتخاب کرد.

سیستم pre safe که اعمال و عملکردش انقدر زیاد و طولانیه که اگه بخوام در موردش کامل توضیح بدم خیلی طول میکشه و ترجیح میدم تو تاپیک جدید در موردش بنویسم..اینا آپشنایی هستند که متاسفانه به چشم نمیان!

دفرانسیل عقب بودن که سبب تقسیم وزن مناسب عقب و جلو ماشین میشه و متاسفانه هندلینگ ماشین بهتر میشه

یه سری آپشن دیگه که شاید خیلی مهم نباشین ..ولی در هر صورت بدلیل خالی نبودن عریضه میگم
    مثل وقتی که برف پاکن کار میکنه از ماشین که پیاده بشه راننده،برف پاکن خاموش میشه که آب از شیشه به روی راننده نریزه
    از سرعت 50 به بالا با ترمز گیری شدید فلاشر ها شروع به خاموش روشن کردن میکنن که راننده پشت سری متوجه بشه.
    سیستم چراغهای جلوی هوشمند که مرسدس برای اولین بار اختراع کرده و بر 5 قسم می باشد(که یک موردش به نظرم همون حالت استاندارد باشه) که بر اساس شرایط دینامیکی متغیره ضریب دید رو بالاتر میبره
    typical driving and weather conditions: country mode, motorway mode,

سیستم فرمانبری صوتی یا lingualtronic که با صحبت کردن فرامین راننده اجرا میشه(مثلا روشن کردن ضبط و شماره تلفن و جی پی اس و کنترل مانیتور و ..)

adaptive braking system که از s class به عاریت گرفته شده و عملکردش گسترده اس و تو موقعیت های بحرانی وارد عمل میشه

شمام یه ذره از آپشن های باطنی کمری..ببخشید es برامون توضیح بدید بدونیم.

در مورد تاپ گیر هم من سر جمع شاید 20 قسمتش رو ندیده باشم ولی تو همونا هم مقایسه هایی دیدم که اصلا به هم هیچ ربطی نداره!
    نمونش برنامه همین 4 شنبه شب که سوپر اسپرت آسکاری رو با یه مدل اسباب بازی دایهاتسو مقایسه کرد!
    Last edited by Raptor 2009; 08-03-2009 at 03:05. دليل: تصحیح نقل قول

2. این کاربر از Raptor 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان اولا باید این مساله رو قبل از این که حادتر بشه روشن کنم که شتاب لکسس 6.2 ثانیه نیست. 6.8 ثانیه ست. یه فرقی باید با 630 بکنه دیگه. شتاب ماشین هم فقط به قدرت موتور ربط نداره. شتاب ماکسیما 7 ثانیه س.
    دوما محض اطلاع اون دوستمون باید بگم که تعریف شما از هندلینگ خوب ( منحرف نشدن ماشین در جاده ای که پر از قلوه سنگ های غول پیکر است) یه مقدار عجیب غریبه. شما لامبورگینی هم داشته باشی قیلی ویلی میره. و یک نکته ی دیگه این که خواهشا هندلینگ ماکسیما رو که همه ازش بد میگن با es مقایسه نکنید. گناه داره.
    هر کی میگه es به نسبت قیمتش نمی ارزه بیاد با هم گفتمان کنیم کدورت ها رفع شه.

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

علت اینکه لکسوس در آمریکا قابل اعتمادترین کمپانیه به خاطر اینه که اولا سلیقه آمریکاییها در ماشین سواری با همه دنیا فرق می کنه ثانیا اونا واسشون راحتی مهمتر از کیفیت هست راحتی از لحاظ خرج پایین ماشین و خدمات پس از فروش و همین طور برند ماشین هم براشون مهم نیست و آمریکاییها خودشونم ماشین ها چندان با کیفیت نیست در مقایسه با ژاپنی ها و به خصوص آلمانیها
    .. و در اینکه آسیاییها تکنولوژی و فن آوریها رو از کمپانیهای آلمانی تقلید می کنن شکی نیست و هیوندای طراحیشم شبیه آئو دی هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

جناب raptor 2009 من اکثر حرف های شما رو قبول دارم ولی در چند مورد با شما موافق نیستم.
    از آخر شروع میکنم. اولا top gear یه برنامه ی طنزه که موضوعش ماشینه. فکر نکنم لازم باشه من بگم که مقایسه ی دایهاتسو با آسکاری جنبه ی طنز داشته. کسی که میخواد ماشین بخره مسلما نمیخواد این حرکتش جنبه ی طنز داشته باشه و بیاد بین c200 و 530 و ES350 و S کلاس یه مدل رو انتخاب کنه چون هیچ ربطی به هم ندارن.
    من تو c200 2008 نشستم به نظرم خارق العاده س. و این که موتورش 4 سیلندره باعث میشه مصرفش به مراتب بهتر از لکسس باشه. امکاناتش هم خوبه. کیفیت ساخت و تکنولوژی ها هم حرفی درش نیست. ولی درست نیست یک طرفه قضاوت کرد. اولا شتاب این دو مدل 2 ثانیه دقیق تفاوت داره. جند تا ویژگی خوب هم داره که میگم:
    سیستم کنترل حرکت اولیه در شیبها HAC
    سیستم چرخش هوشمند چراغهای جلو AFS
    آئینه های بغل برقی با سیستم تنظیم اتوماتیک به هنگام دنده عقب و حافظه
    چراغهای جلو مجهز به سیستم زنون و سیستم تراز اتوماتیک، قابلیت روشن و خاموش شدن اتوماتیک (پس از 30 ثانیه)
    مجهز به 12 ایربگ جلو، عقب و جانبی با سیستم SRS و همچنین دو عدد ایربگ زانو مخصوص راننده و سرنشین جلو
    غربیلک فرمان مجهز به تنظیم برقی در چهار جهت و سیستم جمع شو اتوماتیک همراه با حافظه
    سیستم کمکی پارک خودرو مجهز به سیستم سونار
    سیستم جهت یابی ماهواره ای به همراه راهنمای صوتی و مانیتور 7 اینچ چند منظوره Touch Screen
    سیستم صوتی تصویری پیشرفته مارک لونیسون مجهز به 14 بلندگو با سیستم سوراند و قابلیت پخش WMA-DVD-MP3 و همچنین قابلیت نصب IPOD به همراه تعویض کننده شش تایی CD - DVD به همراه CST Player
    سیستم بلوتوث و شماره گیر صوتی
    صندلی های برقی جلو با سه حافظه و قابلیت تنظیم 10 حالت
    سیستم تهویه مطبوع و گرمکن صندلی راننده و سرنشین جلو
    سیستم استارت بدون کلید (Keyless)
    سیستم هوشمند ورود به خودرو
    و ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقایسه 3 ماشین Lexus ES350 و Mercedes C280 و BMW 330 رو در مجله ماشین بخونین، البته خیلی مسخره مقایسه کرده و غیر اصولی و اصلا به خیلی چیزها اهمیت نداده کلا و البته برنده هم نداره چون بدون شک برندش Lexus ES350 میشده چون قیمتش خیلی کمتره که هیچ اشاره به قیمتم نکرده از نظر توان حرکتی هم BMW 330 در شتاب اولیه از دو تای دیگه گفته بهتره ولی در شتاب ثانویه ES بهتره و کلا C280 از نظر توان حرکتی از 330 و ES یه سطح پایینتره، البته رکورد های ES و 330 خیلی به هم نزدیکه. از نظر هندلینگ هم 330 بعد 280 بعد ES.
    از نظر کیفیت گفته سری 3 بهتر از ES و C280 هستش و کنسول وسط ES هم زیادی دکمه داره و شلوغه. از نظر امکانات هم دقیقا اشاره نکرده ولی ES و مرسدس بهتر از 330 هستن، از نظر راحتی هم همینطور کلا BMW ماشین خشکتری هست و فضای کمتری هم نسبت به دو ماشین دیگه داره ولی در عوض هندلینگ بهتری ارائه میده، یه نکته جالب اینه که با وجود حجم موتور خیلی بیشتر ES و قدرت بیشتر موتور و البته وزن بیشتر، ولی مصرف سوخت ES تقریبا 1.5 لیتر در 100 کیلومتر کمتر از 330 هست (11.1 به 12.7) و 2 لیتر کمتر از C280 هست (11.1 به 13.2).
    نظر شخصی من اینه که C280 از نظر موتوری در حد 330 و ES350 نیست واقعا تو تست البته طبق گفته های نگارنده این مقاله امکان استفاده از C350 هم نیست چون زیادی قوی میشد دیگه.
    Last edited by milky way; 17-03-2009 at 03:14.

7. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میون کلامتون اینم توجه داشته باشید که خرج یه ماشین با خریدش تموم نمیشه!بلکه تازه شروع میشه! و اینجاست که نقطه ضعف بنز و بی ام و کار دستشون میده! خرج بی ام و شدیدا بالاست و از این لحاظ اگه آمادگیش رو دارید بگیرید وگرنه خرج یه لکسوسls460 یک سوم یه بی ام و سری 3 هستش!!

9. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مقایسه 3 ماشین Lexus ES350 و Mercedes C280 و BMW 330 رو در مجله ماشین بخونین، البته خیلی مسخره مقایسه کرده و غیر اصولی و اصلا به خیلی چیزها اهمیت نداده کلا و البته برنده هم نداره چون بدون شک برندش Lexus ES350 میشده چون قیمتش خیلی کمتره که هیچ اشاره به قیمتم نکرده از نظر توان حرکتی هم BMW 330 در شتاب اولیه از دو تای دیگه گفته بهتره ولی در شتاب ثانویه ES بهتره و کلا C280 از نظر توان حرکتی از 330 و ES یه سطح پایینتره، البته رکورد های ES و 330 خیلی به هم نزدیکه. از نظر هندلینگ هم 330 بعد 280 بعد ES.
    از نظر کیفیت گفته سری 3 بهتر از ES و C280 هستش و کنسول وسط ES هم زیادی دکمه داره و شلوغه. از نظر امکانات هم دقیقا اشاره نکرده ولی ES و مرسدس بهتر از 330 هستن، از نظر راحتی هم همینطور کلا BMW ماشین خشکتری هست و فضای کمتری هم نسبت به دو ماشین دیگه داره ولی در عوض هندلینگ بهتری ارائه میده، یه نکته جالب اینه که با وجود حجم موتور خیلی بیشتر ES و قدرت بیشتر موتور و البته وزن بیشتر، ولی مصرف سوخت ES تقریبا 1.5 لیتر در 100 کیلومتر کمتر از 330 هست (11.1 به 12.7) و 2 لیتر کمتر از C280 هست (11.1 به 13.2).
    نظر شخصی من اینه که C280 از نظر موتوری در حد 330 و ES350 نیست واقعا تو تست البته طبق گفته های نگارنده این مقاله امکان استفاده از C350 هم نیست چون زیادی قوی میشد دیگه
    آقا به نظر شما اگر به جای BMW330 از BMW 335 و به جای Mercedes C280 از Mercedes C350 استفاده میکرد. یعنی هر 3 خودرو با پسوند 350 با هم مقایسه می شدن . اون وقت مقام لکسس و بنز و بی ام و چطوری بود ؟؟؟
    به نظر من لکسس 100% در مقام سوم بود.
    به نظر من لکسس فقط از نظر قیمت جلو بنز و بی ام و خوب ظاهر شده. مثلا لکسس GS430 که موتورش 8 سیلندر رو با 120 تومن میشه خرید. در حالی که برای بی ام و سری 5 یعنی 540 که 8 سیلندر باید 160 تومن پول بدی.

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان میون کلامتون اینم توجه داشته باشید که خرج یه ماشین با خریدش تموم نمیشه!بلکه تازه شروع میشه! و اینجاست که نقطه ضعف بنز و بی ام و کار دستشون میده! خرج بی ام و شدیدا بالاست و از این لحاظ اگه آمادگیش رو دارید بگیرید وگرنه خرج یه لکسوسls460 یک سوم یه بی ام و سری 3 هستش!!
    مثلا چه خرجی داره؟!من که 2سال 530 رو داشتم هیچ خرجی نداشت!
    در جواب دوستمون Vahid579:
    درسته که توی مجله ماشین از قیمت حرفی نزده شد ولی خب تفاوت قیمت خیلی نبود ولی با این مدلهایی که شما پیشنهاد میکنید خب کاملا رقابت ناعادلانس!

12. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مثلا چه خرجی داره؟!من که 2سال 530 رو داشتم هیچ خرجی نداشت!
    در جواب دوستمون vahid579:
    درسته که توی مجله ماشین از قیمت حرفی نزده شد ولی خب تفاوت قیمت خیلی نبود ولی با این مدلهایی که شما پیشنهاد میکنید خب کاملا رقابت ناعادلانس!
    یعنی تو این دو سالی که شما این ماشینو داشتین لنت و دیسک و صفحه رو عوض نکردید؟

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی تو این دو سالی که شما این ماشینو داشتین لنت و دیسک و صفحه رو عوض نکردید؟
    پول نعویض روغن بی ام و 3 برابر لکسوس هستش! این که یه خرج جزئیش هستش وای به حال بقیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •