یعنی چی؟؟
چرا تا یه بحثی پیش میاد فوری با منطقی بودن و نبودن سعی بر تموم کردن بحث دارید؟؟!
شما ابتدا میاید میگید که هندلینگ ضعیف es رو قبول ندارید...لینک معتبر میدم باز یه بهونه دیگه میتراشید..مقایسه میکنم موتورو وسط میکشید..هندلینگ مثال میزنم میگید هندلینگ بدرد نمیخوره..
فکر کنم واضح و مبرهنه که چه کسی غیر منطقی بحث میکنه
اتفاقا بنده طرفدار پر و پا قرص ماشینای ژاپنی هستم و خودم سالهاست ژاپنی سوارم.اما در برابر آلمانی بهیچ وجه نمیتونم قبولشون کنم به هزاران دلیل.
شما فقط اشاره میکنی مورد اعتماد ترین کمپانی جهان! خب چرا شده مورد اعتماد ترین؟چرا بنز و بی ام و که انقدر تکنولوژیشون بالاتره نشدن؟(لکسس و سایر برندای آسیایی تو آمریکا محبوب و مطرح هستند)
جوابش ساده است»برای اینکه هر سیستم جدیدی که این دو کمپانی اختراع میکنن طی سالیان دراز خراب میشه و مشکلات زیادی پیش میاد و ماشین در هر صورت به تعمیرگاه راه پیدا میکنه بخاطر تکنولوژی روزی که داشته و به مرور که حسابی آزمون و خطای خودش رو پس داد لکسس و نیسان و هیوندای (بتازگی) و ....شروع میکنن به استفاده از تکنولوژی هایی که آزمون و خطاشون رو پس داده اند در نتیجه راه و چاه در اختیار بوده و درصد خرابی میاد پایین=تعداد مراجعه به تعمیرگاه و خرابی کم میشه=رضایت مشتری میره بالا! به همین سادگی
آمار جی دی پاور الان در هر صد دستگاه لکسس 10 مورد خرابی وجود داره در هر 100 مرسدس 22 تا و در هر 100 بی ام و 20 تا.میاد میگه آی فلان ما سریعترین گیربکس جهان رو تو سال 08 ساختیم انقدر سر و صدا میکنن که همه دنیا میفهمن ولی جالبه که بی ام و تکنولوژی سرعت تعویض اون گیربکس رو سال 99 داشته و صداشم در نمیومده..نشون میده که کدوم کمپانی دنباله رو کمپانی دیگس.
یک مثال» دهه 80 با پول یه تویوتا کرون که همه ادواتش برقی بود یخچال داشت و... کلی هم براش تبلیغ کرد و بنز ژاپن شد و.... به زور میشد یه بنز 190 خرید که شاید شیشه هاش هم دستی بود و کولر نداشت. ولی اون 190 با همون قیمت زیادش (فقط یه دلیل قیمتش رو میگم که سیستم تعلیق 5لینک عقب بود که تا قرن 21 رو ماشینای اسیایی همه گیر نشد) خوب فروخت و مشتری خودش رو داشت . تویوتا کرون هم مشتری خودش رو داشت.
قیمت رو خیلی چیزا مشخص میکنه اگه بخوایم کامل بحث کنیم 10 صفحه طول میکشه من فقط میخوام بگم چرا بنز و ب ام و این قیمت هستن و چرا هیوندای یا تویوتا اون قیمت هستن.
دلیل این اختلاف قیمت ها دیدنی نیست .
ولی تویوتا رو که میشه با لکسس مقایسه کرد! ببینین لکسسی که رو پایه یه مدل تویوتا ساخته شده موتورش یکیه پلتفرمش یکیه اکثر امکاناتی که لکسس داره تویوتا هم تو مدلای فولش داره پس چطور قیمت لکسوس چند 10 هزار دلار گرونتر هست؟!!
برتری های c
(در مورد اصالت طرح و ارزش برندی اصلا صحبت نمیکنم چون آنچه عیان است چه حاجت به بیان است)
سیستم agility control که مربوط به سیستم تعلیق هستش و وقتی فعال میشه بطور اتوماتیک ارتفاع ماشین میاد پایینتر فرمون سفت میشه عکس العمل پدال گاز نسبت به فشار حساس تر میشه مدیریت سوخت ecu تغیر پیدا میکنه سیستم تعلیق راحتیش رو از دست میده و خشک میشه سرعت تعویض و عکس العمل گیربکس میره بالاتر و ذات ماشین رو اسپرت میکنه و واسه ریس آماده میکنه(حالا لابد میخواید بگید بدرد نمیخوره و مگه آدم میخواد ریس بندازه و ..)
'gearbox دو حالت هم داره مانند خیلی ماشینا که اعمال بالا در حالت sport عملی میشه و اگه خواهان رانندگی نرم باشید comfort رو باید انتخاب کرد.
سیستم pre safe که اعمال و عملکردش انقدر زیاد و طولانیه که اگه بخوام در موردش کامل توضیح بدم خیلی طول میکشه و ترجیح میدم تو تاپیک جدید در موردش بنویسم..اینا آپشنایی هستند که متاسفانه به چشم نمیان!
دفرانسیل عقب بودن که سبب تقسیم وزن مناسب عقب و جلو ماشین میشه و متاسفانه هندلینگ ماشین بهتر میشه
یه سری آپشن دیگه که شاید خیلی مهم نباشین ..ولی در هر صورت بدلیل خالی نبودن عریضه میگم
مثل وقتی که برف پاکن کار میکنه از ماشین که پیاده بشه راننده،برف پاکن خاموش میشه که آب از شیشه به روی راننده نریزه
از سرعت 50 به بالا با ترمز گیری شدید فلاشر ها شروع به خاموش روشن کردن میکنن که راننده پشت سری متوجه بشه.
سیستم چراغهای جلوی هوشمند که مرسدس برای اولین بار اختراع کرده و بر 5 قسم می باشد(که یک موردش به نظرم همون حالت استاندارد باشه) که بر اساس شرایط دینامیکی متغیره ضریب دید رو بالاتر میبره
typical driving and weather conditions: country mode, motorway mode,
سیستم فرمانبری صوتی یا lingualtronic که با صحبت کردن فرامین راننده اجرا میشه(مثلا روشن کردن ضبط و شماره تلفن و جی پی اس و کنترل مانیتور و ..)
adaptive braking system که از s class به عاریت گرفته شده و عملکردش گسترده اس و تو موقعیت های بحرانی وارد عمل میشه
شمام یه ذره از آپشن های باطنی کمری..ببخشید es برامون توضیح بدید بدونیم.
در مورد تاپ گیر هم من سر جمع شاید 20 قسمتش رو ندیده باشم ولی تو همونا هم مقایسه هایی دیدم که اصلا به هم هیچ ربطی نداره!
نمونش برنامه همین 4 شنبه شب که سوپر اسپرت آسکاری رو با یه مدل اسباب بازی دایهاتسو مقایسه کرد!