1-آره كاور داره1. دوربینش کاور داره؟؟؟؟؟؟؟
2. موشن سنسور داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3. چیپست گرافیکی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-آره اينم داره
3-چيپست گرافيكي داره مثل n95 ه
1-آره كاور داره1. دوربینش کاور داره؟؟؟؟؟؟؟
2. موشن سنسور داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3. چیپست گرافیکی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2-آره اينم داره
3-چيپست گرافيكي داره مثل n95 ه
Last edited by hasanmotori; 18-03-2009 at 16:07.
سلام
شنیدم 82 رو صفحش خط می افته و چراغای کنار ال سی دیش میسوزه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
95 8گیگ از کجا بفهمم ساخت چینه یا فنلاند هم اینطور 82 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اینجا چینی رو لیبلشو عوض میکنند مینویسن فنلاند از روی پرو داکت کد میشه باید چند باشه تا ساخت فنلاند باشه؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یک گوشی از استرالیا آوردم سیم کارت ایران رو که یندازم بهش میگه سیم کارت رو نمیشناسه
حالا میخوام بدونم باید ببرم رجیستر کنم؟
در ضمن میخوام یک گوشی از اینجا بخم ببرم اونجا حالا اگهبخرم و ببرم به مشکل نخورم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست من این چه ربطی به موضوع این تاپیک داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظره من ان82 گزینه مناسبی میباشد و کمبودی نداره و کسی از خریدش پشیمون نمیشه.......
دوستان از کجا بفهمم ساخت فنلاند هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون لیبلاشو عوض میکنند مینویسند فنلاند.
از روی بارکد پشت جعبه(641) باشه 3 رقم اولش-دکمه های شماره گیری فنلاندی براق تر ه!
الان هيچ كدوم از گوشيهاي نوكيا فنلاند نيست.همش چينيه تحت ليسانس نوكيا .اونايي كه فنلاند نوشته فقط يه ليبل هست و الكي پول بيشتري ميدي.با خيال راحت چينيشو بگير.اين چيني با اون چيني تقلبي فرق داره. اين تحت ليسانس نوكياست
بله میدونم ولی میخوام تقلبی هایی که تازه گیها به بازار امده و هیچ فرقی با اصلی نداره بهم بندازن .
میخوام باتریش اصلی باشه و خراب نشه و یعنی دیگه ساخت مجارستان یا فنلاند گیر نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وسایلی که باید تو جعبه باشه چه چیزایی هست؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز چین هم تحت لیسانس میزنه....شما اگه چین اصلی هم گیر بیارین خوبه....اخه بعضی از چینی ها هم تقلبی هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)