سنسور CMOS در دوربینای SLR با سایز بزرگ،مدتهاست مطالعه شدن و تکمیل شدن و بهسازی شدن ولی توی دوربینای معمولی،جدیدن هنوز این اولینشونه.sony HX1 هم بعدیشه.به نظر من هنوز زوده از این سنسور بخریم.حداقل اولین جنریشنش رو نخریم.
سنسور CMOS در دوربینای SLR با سایز بزرگ،مدتهاست مطالعه شدن و تکمیل شدن و بهسازی شدن ولی توی دوربینای معمولی،جدیدن هنوز این اولینشونه.sony HX1 هم بعدیشه.به نظر من هنوز زوده از این سنسور بخریم.حداقل اولین جنریشنش رو نخریم.
خوب چی بخریم که از sx10 بهتر باشه من هر چی بیشتر میفهمم بیشتر گیج میشم![]()
دوست عزیز من اگه جای شما بودم صبر میکردم HX1 هم بیاد اون به نظر میاد بهتر باشه. سونی هم تو ساخت سنسور کم تجربه نیست. شاید تعجب کنین ولی تمام دوربین های حرفه ای Nikon از سنسور سونی استفاده میکنن.
ولی اگر نمیخواین صبر کنین...
دوربین های سوپرزوم هستند: Canon SX10 , Panasonic FZ28
و دوربین های کامپکت: Canon G10 , Panasonic LX-3
مدل های پاناسونیک فیلمبرداری HD میکنن.
دوست نازنینم یه مشکلی هست اونم اینه که من فقط برند کنون رو دوست دارم تو عکاسی ولی حالا ازت یه سوال دارم به نظرت عکس های sx1 با sx10 چقدر فرق می کنه (اونقدری هست که به چشم بزنه بی کیفیت تره)؟
ببینین،در کل باید sx1 بهتر بوده باشه .هرچند که سایز سنسور یکیه ولی cmos بودنش اینو میگه که باید بهتر باشه.ولی چون اولین جنریشن هست،من توصیه نمیکنم.
شما میتونین sx1 روبگیرین،اونموقع یا از اولین کسانی خواهید بود که لذت cmos رو حس می کنن.یا برعکس از اولین قربانی هاش.
اصلا معلوم نیست شاید کلا cmos پروژه اش شکست بخوره.از کجا معلوم.
اگه sx1 رو در نظر نگیریم و شما هم علاقه ای به slr ها نداشته باشین،بهتر از sx10 توی کنون فعلا پیدا نمی کنین.باز میل خودتونه.ریسک می کنین با sx1 خریدن.
من کاری به ریویو ها فعلا ندارم.زوده هنوز.ولی بازم میل خودتونه.
حق با ایشونه.
به نظر من بهتره کلا یه مقدار تعصب رو موقع خرید کنار گذاشت. شما ممکنه ارادت خاصی به برند ب ام و داشته باشی. ولی اگه جگوار ماشینش بهتر باشه باز هم میرین ب ام و می خرین؟
عکس هاشون هم در اون حد نیست که شما راحت تفاوتشون رو متوجه شین. ولی حرف من اینه که کار جالبی نیست پول بیشتری بدین دوربینی بگیرین که اگه بدتر نباشه بهتر نیست.
حرف شما کاملا درسته ولی از فیلم برداری hd و سایر امکانات خوب کنون sx1 گذشتن هم ساده نیست هاا
prowler جان ارتقا ی درجتم مبارک به ما کی درجه میدن خدا میدونه
خیلی ممنون. البته من پارتی بازی کردم و گرنه به این راحتی به کسی درجه نمیدن
پارتی ما هم شماااا نمی شه؟ولی از حق نگذریم مدیرای سایت واقعا افراد خوب وکار درستی ان
Last edited by mh.attari; 07-03-2009 at 21:29.
این سایتم یه مقایسه ی خوب کرده بین sx1 و sx10 و 450d
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)