سلام دوستان
مشکل من حل شد راه حل این بود که باید فارسی سازی رو از طریق دیتا بیس انجام میدادی تا سیستم متون فارسی رو شناسایی کنه .
خواستم از همه دوستانی که در این بحث شرکت کردند و نظر دادند تشکر کرده باشم امیدوارم همه دوستان موفق باشن خیلی خیلی ممنون![]()
سلام دوستان
مشکل من حل شد راه حل این بود که باید فارسی سازی رو از طریق دیتا بیس انجام میدادی تا سیستم متون فارسی رو شناسایی کنه .
خواستم از همه دوستانی که در این بحث شرکت کردند و نظر دادند تشکر کرده باشم امیدوارم همه دوستان موفق باشن خیلی خیلی ممنون![]()
مرسی نگار جان که اطلاع دادی
مگه دیتا بیست قبلش utf-8 نبود؟
سلام نگار جان
میشه بگی این فارسی سازی توی دیتابیس رو از کجا درست میکنن![]()
سلانم دوست من ببین اسکریپتی رو که من دارم فارسی میکنم خودش تو پنل مدیریتش بخش مخصوصی را به تغییر و ویرایش زبان اختصاص داده و تغییرات توی فایل زبان باید از طریق اون پنل انجام بشه و اگه دستی این کار رو بکنی سیستم نمیتونه عبارات غیر انگلیسی رو شناسایی کنه نمیدونم شما داری چی چیزی رو فارسی میکنی اما همچین چیزی رو برای اولین بار میون این همه اسکریپت دیده بودم من هنوزم با این فارسی سازی مشکلاتی رو دارم
اما اینکه چطور دیتا بیس رو فارسی کنی توی اسکریپت دلفین قسمتی به نام localizationstrings هستش که همون قسمت زبان دیتا بیس رو تشکیل میده عبارات درون این فایل باید فارسی بشه و دوباره دیتا بیس بروز رسانی بشه
ببخشید اگه نمیتونم زیاد واضح بگم اگه سوالی بود بگید دوباره جواب میدم
دوستان من دلفین رو فارسی کردم اما مشکل اینجاست که پیغام و ها متن های توی اسکریپت همه از چپ به راست هستش ولی فارسی از راست به چپ واسه همین همه چیز خیلی زشت و در هم ریخته شده میشه بگین چه جوری باید همه چیز رو از راست به چپ کنم؟؟؟؟
دوستان من دلفین رو فارسی کردم اما مشکل اینجاست که پیغام و ها متن های توی اسکریپت همه از چپ به راست هستش ولی فارسی از راست به چپ واسه همین همه چیز خیلی زشت و در هم ریخته شده میشه بگین چه جوری باید همه چیز رو از راست به چپ کنم؟؟؟؟ قالب با css نوشته شده ؟؟
دوستان کمک کنید به هر دری زدم بسته بود]از کجا باید شروع کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)