آقا مس .
آقا مس .
یعنی بازیه این هفته چی میشه؟ استقلال با ذوب آهن رو میگم...هر تیم ببره تیم میره نفر اول...خیلی حساسه!!!
پیکانم که با استقلال 1-1 کرد
سرنوشت قهرماني دست ذوب اهن افتاد
از قديم ونديم گفتن جامو به ترسوها نميدن
حالا باس ببنيم ترسو كدوم تيمه
سرنوشت قهرمانی دست استقلاله... حتی اگر این بازی رو هم می باخت... بازی با ذوب آهن اوج حساسیته... جانواریو هم به اون بازی میرسه... امیدوارم تو اون بازی پژمان منتظری و امیرآبادی بازی نکنن... راستی تو این بازی یه پنالتی صددرصد روی اکبرپور رو داور نگرفت. یه گل استقلال رو هم آفساید اعلام کرد که صدا و سیمای قزوین اصلا نشون نداد اون صحنه رو... گزارش بازی و کارگردانی افتضاح بود... دوشنبه شب تو نود معلوم میشه که چی به چی بوده...
بازی تهران نیستا!!من برای این بازی به ورزشگاه میرم از حالا براش استرس دارم!
من خودم استقلالیم ولی هیچ چیز معلوم نیست...این استقلال هست که 1 امتیاز جلو هست و همه چیز دست استقلال هست!
ذوب اهن اگه می خواد بیاد بالا باید پیروز بازی چهارشنبه بشه.
تیمهای که چند هفته ی اخیر جلوی استقلال بازی کردن بیش از حد دفاعی بودن و روی ضد حملات دل خوش بودن اما ذوب اهن جلوی استقلال برای برد میاد و در نتیجه ، باز بازی میکنه و فضای بیشتری را به استقلال میده.
خوب ما هم همین بازی رو میگیم دیگه...این بازیم نباخت 1-1 شد . در حقیقت برد چون 1-0 عقب بود...حتی اگر این بازی رو هم می باخت... بازی با ذوب آهن اوج حساسیته
همه چیز بستگی به خود استقلال داره
ذوب آهن تیم خیلی خوبی داره
بازی رفت هم استقلال سخت تونست ببره
امیدوارم که این بازی هم ببره
هنوزم شانس اول قهرمانی استقلاله
یه دونست دیگه...الان استقلال از ذوب اهن 2 امتیاز جلو هست(1 امتیاز + تفاضل گل فوق العادش)
اگه اینطوری باشه اگه ذوب آهن 2 امتیاز بگیره تازه با استقلال مساوی میشه در صورتی که این طور نیست
راستی تو اصفهانی هستی یا واسه دانشگاهی چیزی رفتی اونجا؟؟؟
رفتی ورزشگاه ذوب آهن رو تشویق میکنی یا استقلال(این جور وقتاس که آدم سر 2 راهی قرار میگیره...
خوب معلومه استقلال رو تشویق میکنه...رفتی ورزشگاه ذوب آهن رو تشویق میکنی یا استقلال(این جور وقتاس که آدم سر 2 راهی قرار میگیره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)