صفحه اصلي مگه آپشن داره ؟؟!!
صفحه اصلي مگه آپشن داره ؟؟!!
صفحه اصلي my devices .... اونجا option رو بزن.
;-)
بازم سلام .حیفم اومد این mplayer رو نذارم . قبلش چند تا مسئله رو بگم . یکی اینکه یه qplayer هم واسه این گوشی توی سایت های چینی هست که به خاطر اینکه نصبش واقعا سخته و mpkg نیست من نذاشتم اما اگر رضا ی عزیز یا امیرحسین جان خواستن امر کنن تا بذارم (هر چند که ممکنه در خواستشو نو دیر ببینم ) یکی دیگه هم اینکه من تازه صفحات قبل این تاپیکو دیدم . فرموده بودین که سرعت گوشی پایینه . دوستان این روشی که میگم رو جایی ننوشته و من به طور تجربی پیداش کردم شما هم امتحان کنین من که جواب گرفتم و با اینکه حدود 8 گیگ آهنگ و ویدئو روی گوشی دارم اما سرعتش عالیه . این روشم این جوریه که شما هر بار که گوشی رو به پی سی وصل میکنین اگه برین توی مموری کارت می بینین که به جز فولدر system. چند تا فایل هست که اسمشون با . شروع میشه . اینها فایل هایی هستند که بعد از اینکه media finder گوشی شروع به جستجو میکنه ایجادشون میکنه . حالا شما این فایلها رو حذف کنین ( system. ) رو حذف نکنینا بعد وقتی گوشی رو از پی سی جدا کردین اول وارد media finder بشین و بذارین خوب refresh بشه با اینکار اگه اون فایل ها قبلا corrupted شده باشن حالا از نو جایگزین میشن. حالا میبینین که سرعت واقعا زیاد شده .
اما mplayer :
یه سری از فرمتهایی که support میکنه :rm, rmvb, flv, aviکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و چند تا باگشم اینه که wmv پخش نمیکنه و اگر فایلی رو پخش نکنه فریز میشه .
اما چون از شتاب دهنده ی سخت افزاری خود پردازنده ی freescale استفاده میکنه خیلی روان تر از حالت نرم افزاری عمل میکنه . اگه بازم مشکلی بود یا توضیحی خواستین امر کنین بذارم. راستی رضا جان من بازم بگم مطمئنم واسه e8 تست پوینت نیست.
Last edited by johnypersian1656; 30-07-2009 at 01:46.
johnypersian1656 @
آقا دستت مرسي. دوست دارم اين برنامه رو تست كنم .... ولي ميدوني كه گوشيم پر
درباره اين آموزش هم دستت مرسي.
فقط يه سوال حالا منكه امروز به اين آقايي كه گفتي ميزنگم ... ولي اگه اين گوشي تست پوينت نداره .... پس مشكلش چيه....؟!
ببین تنها راهش فلش کردن bootloader و یه فیرمویره . اون دیگه خودش ok میکنه مشکل روشن نشدن گوشی رو. گوشی های p2k و از لینوکس ها a1200 هستن که تست پوینت دارن. راستی قبل از تماس sms یادت نره .
و من باز هم نفهميدم !!!!![]()
iq توی قسمت بلوتوث دنبال discoverable بگرد ... چشاتو باز کنی ها :-))))
ُسلام آقای PERJIXEN
من کل پست هاتون تو این تاپیک دنبال کردم
داستان ازین قراره که میخوام برای GF یه موتورولا حدوده 230 بگیرم روی این مدلم خیلی کار کردم البته بیشتر از نوشته های شما...
البته بگم زیاد اهل نرم افزار بازی و .. اینا نیست فقط سرعتش خوب باشه
در کل همینو بگیرم یا یه مدل دیگه از MOTO پیشنهاد میکنی
امیدم به لطف شما بزرگوار
دوست عزيز ببين ميتوني سري razer2 بخري اونها رو معمولا دختر ها بيشتر ترجيح ميدن...!
سلام.
اسكاي اوبر بهتره بريم اينجا كفتمان كنيم.:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)