تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 57

نام تاپيک: چند سوال درباره براویا

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

كي گفت نداره خيلي خوبم داره w350 يه مدل از x350 پايين تره و از نظر ظاهري پنل شيشه اي كه دور lcd داره اين نداره
    جالبه من هر چی گشتم نتونستم اسمی از این مدل پیدا کنم!

میشه یک عکس ازش و جایی که نام مدل حک شده برامون بذارین؟ جسارت نشه؛ قصد تکذیب گفته‏هاتون رو ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ضمن تشکر از grand عزیز میخواستم از دوستان سئوال کنم سینمای خانگی با سیم بخرم با یدون سیم؟ تلوبزبون من sony 40v300a هستش اگه ممکنه بفرمایید چه مدل سینمای خانگی ترجیحا بهتره؟

داره خودمونی میشه shn2113's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

آیا میتوان از تکنولوژی های motion flow و live colour صرفنظر کرد و آیا این ویژگی ها ارزش دادن پول بیشتر را دارد یا آنچنان به چشم نمی اید؟( با توجه به در نظر گرفتن این دو تکنولوژی و پنل10 و 8 بیت بالاخره 32D یا 32W ؟)
    سیستم s-diat بهتر است یا s-air ؟
    آیا LCDهای براویا ورودی برای اتصال به آنتن های هوایی معمولی دارند چون اگر قرار است که شبکه های تلویزیون را از طریق ماهواره بگیریم موقع پخش فوتبال مستقیم شبکه3 کد میشود، آیا برای باز کردن شبکه3 موقع پخش فوتبال همیشه باید دنبال کدهای دستی باشیم؟ اگر وسط فوتبال کد عوض شد تکلیف چیه؟ کسایی که براویا دارند فوتبالهای شبکه3 رو چه جوری میبینن؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

میخواستم از دوستان سئوال کنم سینمای خانگی با سیم بخرم با یدون سیم؟
    الان اکثر سینما خانگیا قبلیت بی سیم شدن رو دارن ولی خرج داره.
    @shn2113
    آره پورت برای آنتن معمولی هم داره

5. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

آیا میتوان از تکنولوژی های motion flow و live colour صرفنظر کرد و آیا این ویژگی ها ارزش دادن پول بیشتر را دارد یا آنچنان به چشم نمی اید؟( با توجه به در نظر گرفتن این دو تکنولوژی و پنل10 و 8 بیت بالاخره 32d یا 32w ؟)
    سیستم s-diat بهتر است یا s-air ؟
    آیا lcdهای براویا ورودی برای اتصال به آنتن های هوایی معمولی دارند چون اگر قرار است که شبکه های تلویزیون را از طریق ماهواره بگیریم موقع پخش فوتبال مستقیم شبکه3 کد میشود، آیا برای باز کردن شبکه3 موقع پخش فوتبال همیشه باید دنبال کدهای دستی باشیم؟ اگر وسط فوتبال کد عوض شد تکلیف چیه؟ کسایی که براویا دارند فوتبالهای شبکه3 رو چه جوری میبینن؟
    هر چند که مربوط به اینجا نمیشه ولی بایر بدونید که کدهای شبکه 3 عوض نمیشه و فقط یکبار کد میدید و همیشه باز است.
    33 11 11 11 33 11 11 11 33 11 11 11 33 11 11 11

7. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

آیا میتوان از تکنولوژی های motion flow و live colour صرفنظر کرد و آیا این ویژگی ها ارزش دادن پول بیشتر را دارد یا آنچنان به چشم نمی اید؟( با توجه به در نظر گرفتن این دو تکنولوژی و پنل10 و 8 بیت بالاخره 32D یا 32W ؟)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

کابل کامپوننت کیفیت بهتری میدهد یا s-video ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

BE2 -1 به معنی داشتن motion flow و live colour ؟
    -2 اگه اینجوریه پسچرا مثلا تو ویزگیهای X450 نوشته motion flow و live colour دارهاما تو مدلهای V400 و S400 که BE2 هم دارند اینوننوشته و اگه BE2 به معنی داشتن motion flow و live colour پسدیگه فرق بین W400 و V400 و S400 چیه؟
    -3 با شرایط پخشتلویزیون ایران و برای استفاده ماهواره و سینما خانگی و نهایتا خروجی کامپوننت چیرو پیشنهاد میکنید 40W400 یا 40V400 یا 40S400 ، اصلا فرق اینا چیه ؟ چون همگی BE2 هستند
    motion flow -4به معنی 100 هرتز بودنه؟ وآیا تمام مدلهای BE2 ، صد هرتزهستند؟
    5- کابل کامپوننت کیفیت بهتری میدهد یا s-video ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

منتظر جوابم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

های سونی با استفاده از پانل های 10 بیتی جدید و بهینه شده قادرند که تا 1024 گام منفرد از رنگ های تدریجی ( گرادیان رنگی ) را برایتان به نمایش بگذارند. در مقایسه با پانل های 8 بیتی مرسوم متوجه صافی و همواری قابل توجه ای در رنگ و جزییات مربوط به تصاویر خواهید شد.

من گیج شدم. از دیدگاه کامپیوتری، 10 بیت رنگ می شه 1024 رنگ و برای چشم انسان، تا 32 بیت معادل 16 میلیون رنگ قابل تشخیص هست. یعنی این که تعداد رنگ های براویا از تعداد رنگایی که ویندوز به نمایش می گذاره کمتره؟!!! غیر ممکنه! می شه کاملتر توضیح بدی؟
    مچکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •