جالبه من هر چی گشتم نتونستم اسمی از این مدل پیدا کنم!
میشه یک عکس ازش و جایی که نام مدل حک شده برامون بذارین؟ جسارت نشه؛ قصد تکذیب گفتههاتون رو ندارم.
جالبه من هر چی گشتم نتونستم اسمی از این مدل پیدا کنم!
میشه یک عکس ازش و جایی که نام مدل حک شده برامون بذارین؟ جسارت نشه؛ قصد تکذیب گفتههاتون رو ندارم.
ضمن تشکر از grand عزیز میخواستم از دوستان سئوال کنم سینمای خانگی با سیم بخرم با یدون سیم؟ تلوبزبون من sony 40v300a هستش اگه ممکنه بفرمایید چه مدل سینمای خانگی ترجیحا بهتره؟
آیا میتوان از تکنولوژی های motion flow و live colour صرفنظر کرد و آیا این ویژگی ها ارزش دادن پول بیشتر را دارد یا آنچنان به چشم نمی اید؟( با توجه به در نظر گرفتن این دو تکنولوژی و پنل10 و 8 بیت بالاخره 32D یا 32W ؟)
سیستم s-diat بهتر است یا s-air ؟
آیا LCDهای براویا ورودی برای اتصال به آنتن های هوایی معمولی دارند چون اگر قرار است که شبکه های تلویزیون را از طریق ماهواره بگیریم موقع پخش فوتبال مستقیم شبکه3 کد میشود، آیا برای باز کردن شبکه3 موقع پخش فوتبال همیشه باید دنبال کدهای دستی باشیم؟ اگر وسط فوتبال کد عوض شد تکلیف چیه؟ کسایی که براویا دارند فوتبالهای شبکه3 رو چه جوری میبینن؟
الان اکثر سینما خانگیا قبلیت بی سیم شدن رو دارن ولی خرج داره.میخواستم از دوستان سئوال کنم سینمای خانگی با سیم بخرم با یدون سیم؟
@shn2113
آره پورت برای آنتن معمولی هم داره
هر چند که مربوط به اینجا نمیشه ولی بایر بدونید که کدهای شبکه 3 عوض نمیشه و فقط یکبار کد میدید و همیشه باز است.
33 11 11 11 33 11 11 11 33 11 11 11 33 11 11 11
آیا میتوان از تکنولوژی های motion flow و live colour صرفنظر کرد و آیا این ویژگی ها ارزش دادن پول بیشتر را دارد یا آنچنان به چشم نمی اید؟( با توجه به در نظر گرفتن این دو تکنولوژی و پنل10 و 8 بیت بالاخره 32D یا 32W ؟)
کابل کامپوننت کیفیت بهتری میدهد یا s-video ؟
5- کابل کامپوننت کیفیت بهتری میدهد یا s-video ؟
BE2 -1 به معنی داشتن motion flow و live colour ؟
-2 اگه اینجوریه پسچرا مثلا تو ویزگیهای X450 نوشته motion flow و live colour دارهاما تو مدلهای V400 و S400 که BE2 هم دارند اینوننوشته و اگه BE2 به معنی داشتن motion flow و live colour پسدیگه فرق بین W400 و V400 و S400 چیه؟
-3 با شرایط پخشتلویزیون ایران و برای استفاده ماهواره و سینما خانگی و نهایتا خروجی کامپوننت چیرو پیشنهاد میکنید 40W400 یا 40V400 یا 40S400 ، اصلا فرق اینا چیه ؟ چون همگی BE2 هستند
motion flow -4به معنی 100 هرتز بودنه؟ وآیا تمام مدلهای BE2 ، صد هرتزهستند؟
من گیج شدم.از دیدگاه کامپیوتری، 10 بیت رنگ می شه 1024 رنگ و برای چشم انسان، تا 32 بیت معادل 16 میلیون رنگ قابل تشخیص هست. یعنی این که تعداد رنگ های براویا از تعداد رنگایی که ویندوز به نمایش می گذاره کمتره؟!!!
غیر ممکنه! می شه کاملتر توضیح بدی؟
مچکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)