بله لينك هاش رو من چندجا ديدم ولي در مورد كركش اطلاعي ندارم كه درست هست يا نه.
من كه از شماره يكش خيلي خوشم اومد.
بله لينك هاش رو من چندجا ديدم ولي در مورد كركش اطلاعي ندارم كه درست هست يا نه.
من كه از شماره يكش خيلي خوشم اومد.
کسی نسخه ی 2 رو بازی کرده؟؟؟؟
بهتر از 1؟؟؟؟
کلا ارزش بازی کردن رو داره؟؟؟؟؟
شخصا برای من جریان این سوال ارزش بازی کردن رو داره یا نه خیلی جالبه
این همه بازی ضعیف که چپ و راست میاد که اصلا بحثشون نیست تو هیچ محفل تخصصی رو خیلی ها میگیرن و بازی میکنن و fan هم میشن
بازی با این سر و صدا که شماره اولش هم خیلی موفق بود که جای خود دارد
من بازی رو نگرفتم چون اصلا وقت بازی ندارم ولی تعدادی از comment های دوستان در فروم همسایه رو میخوندم :
سلام.ما هم بازی کردیم.گرافیک بازی نسبت به نسخه اول بهتر شده.سلاحای بازی هم متنوع تر شده.در کل بازی خوبیه.سلام ، بازی زیبایی از آب در اومد
هرچند سکوت و آرامش اول بازی خیلی گیجم کرد
فکر نمیکردم بازی این جور شوتر و اکشن ، اولش اینقده سرد و بی روح باشهدر این که بازی یک امر سلیقه ای هست شکی نیستمن همین الان از توپخونه خریدم. بازی جالبی هستش تنوع سلاحاش هم خیلی زیاده.
پس اگه خوشتون نیمود یقه من رو نگیرید![]()
من چند روز پیش نسخه PC رو دانلود کردم ..الان نمیدونم کرک اومده واسه این بازی یا نه؟
اصلآ معلوم نیست چی از آب در بیاد گیم پلی و گرافیکش
حالا اومدن این همه زامبی ریختن تو بازی که چی بشه!از این بازیهاست که فقط خون و خونریزیه با انواع و اقسام سلاح ها
فقط خدا کنه ارزشش رو داشته باشه که تو TGS به نمایش گذاشتن
منم دیروز نسخه 360 رو گرفتم و نیم ساعتی بازی کردم .
بازی نسبت به نسخه اول از نظر داستانی خیلی بهتر شده به طوری که نیم ساعت اول بازی بیشتر به توضیح در مورد داستان پرداخته میشد تا گیم پلی .
گرافیک بازی هم نسبت به نسخه اول پیشرفت داشته .
من ديروز بازي رو گرفتم يكم بازي كردم.مثل شماره يكش لذت بخشه!()
گرافيك بهتري داره و تنوع سلاح ها(لباس ها رو هم اضافه كنيد!)بيشتر شده.كنترل شخصيت هم بهبود يافته.
ولي هنوز من با سيو كردنش منشكل دارم.
بیشترین حال گیری بازی به همین سیستم save اش بود تو شماره اول
تو همه این سال ها منتظر بودم این مورد رو درست کنن که ظاهرا همون طوری مونده
واقعا رو اعصابه سیستم save بازی
من تو شماره اول يه بار 3 ساعت بازي كردم كلي رفته بودم جلو بعد كه دستگاه رو خاموش كردم و دوباره اومدم بازي كنم ديدم بازي از اول اومده فقط اون امتياز ها و آپگريد ها مونده!كلي حالم گرفته شد!![]()
بچه ها بازی رو به نظرتون بگیرم؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)