تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 62

نام تاپيک: Sony Ericsson Idou اولین موبایل با دوربین 12 مگاپیکسلی همراه با سیستم عامل سیمبیان سری 60

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من فقط یه سوال برام پیش اومده

چرا گوشی ساز ها از سنسور سی سی دی استفاده نمی کنن ؟؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واضحه علی جان !

اونموقع با شکایات کمپانی های سازنده دوربین دیجیتال و ضررهای سنگین خود کمپانی هایی که هم دوربین دیجیتال و هم گوشی میزنن مواجه میشن .

این گوشی ها اغلب تولید داخلی دارن .

ولی بزودی این امکان هم بوجود میاد .

مخلصیم .

3. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

واژه شاخ بودن درست نیست ولی اگر از من میپرسید :

این گوشی به جزء دوربین هیچ چیز جدیدی نداره .

من به امکانات جدید میگم شاخ .
    امکاناتی مثل MultiTouch شدن گوشیهای جاوا توسط LG
    امکاناتی مثل عریض کردن لنزهای دوربین توسط نوکیا
    امکاناتی مثل ارتقاء دادن فیلمبرداری توسط سامسونگ ، اضافه کردن پورت HDMI به گوشی - استفاده از صفحات OLED - استفاده از بالاترین امکانات اینترنتی HSUPA - استفاده از آلیاژهای قابل بازیافت . استفاده از انرژی خورشید برای شارژ گوشی - و ....

من به این چیزها میگم شاخ . حالا دوستان اگر به دوربین گوشی بسنده میکنن مخلصشونمم هستیم .

دوستان برندهای دیگه ببخشید اگه تکنولوژی جدید در گوشیها استفاده شد و من ننوشتم ( کلا اینها رو به طور مثال گفتم )
    مرسی از همگی .
    امیر جان شما چه انتظاری از این Idou دارین که نمیتونه براتون براورد کنه؟
    این گوشی نه تنها تو دوربین بلکه تو اکثر موارد امکاناتش عالیه.اون امکاناتی هم که به اونها اشاره کردی هم زیاد هم شاخ نیستن.به نظرت سونی نمیتونه همه این امکانات رو روی گوشیهاش بزاره؟مطمئن باش میتونه ولی خودش نمیخواد.به فرض مثال همین oled رو که میگی درسته تو روشنایی و کیفیت lcd تاثیر بسزایی داره ولی من کیفیت lcd رو تو گوشیهای سونی اریکسون با هیچ برندی عوض نمیکنم.(همین lcd های 256k colors سونی اریکسون بهتر از 16M colors برخی برندها مثل نوکیا هستش حالا ببین سونی تو 16M colors چیکار میکنه)در مورد این HSDPA هم بگم به نظرم ما هنوز نمیتونیم از MMS یا GPRS به خوبی استفاده کنیم.چه برسه به HSDPA.پس لزومی نداره که بهش زیاد فکر کنیم.در مورد باطری هم بگم تا اونجایی هم که خودت میدونی تو باطری سونی اریکسون حرف اول رو میزنه.
    در بقیه موارد هم حق با شماست من خودم مونده ام که چرا مثلا سونی دست از سر سوکتهای اریکسون بر نمیداره و از جک 3.5 میلیمتری استفاده نمیکنه یا به فیلمبرداری گوشیهاش اهمیت نمیده.البته این Idou هنوز معلوم نیست که اوضاع فیلمبرداریش تو چه وضعی هست.

5. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

امیر جان شما چه انتظاری از این idou دارین که نمیتونه براتون براورد کنه؟
    این گوشی نه تنها تو دوربین بلکه تو اکثر موارد امکاناتش عالیه.اون امکاناتی هم که به اونها اشاره کردی هم زیاد هم شاخ نیستن.به نظرت سونی نمیتونه همه این امکانات رو روی گوشیهاش بزاره؟مطمئن باش میتونه ولی خودش نمیخواد.به فرض مثال همین oled رو که میگی درسته تو روشنایی و کیفیت lcd تاثیر بسزایی داره ولی من کیفیت lcd رو تو گوشیهای سونی اریکسون با هیچ برندی عوض نمیکنم.(همین lcd های 256k colors سونی اریکسون بهتر از 16m colors برخی برندها مثل نوکیا هستش حالا ببین سونی تو 16m colors چیکار میکنه)در مورد این hsdpa هم بگم به نظرم ما هنوز نمیتونیم از mms یا gprs به خوبی استفاده کنیم.چه برسه به hsdpa.پس لزومی نداره که بهش زیاد فکر کنیم.در مورد باطری هم بگم تا اونجایی هم که خودت میدونی تو باطری سونی اریکسون حرف اول رو میزنه.
    در بقیه موارد هم حق با شماست من خودم مونده ام که چرا مثلا سونی دست از سر سوکتهای اریکسون بر نمیداره و از جک 3.5 میلیمتری استفاده نمیکنه یا به فیلمبرداری گوشیهاش اهمیت نمیده.البته این idou هنوز معلوم نیست که اوضاع فیلمبرداریش تو چه وضعی هست.
    سلام حرف شما درست ما از mms و gprs نمی تونیم استفاده کنیم ولی این گوشی قرار نیست که توی ایران تولید بشه قراره توی کل دنیا تولید بشه که hsdpa آخرین و بهترین تکنولوژی هست و مگاپیکسل بالا به نظر من زیاد مهم نیست مهم استفاده از لنز هست که شرکت باید با برنامه ماکس بازده رو بکشه که من در این زمینه اول نوکیا بعد سامسونگ رو قبول دارم اگر قراره این گوشی مثل c905 باشه اصلا بیخیالش شین
    الان ppc ها دارن به سمت جک 3.5 میرن بعد گوشی که سونی میگه نهایت سرگرمی و... 3.5 نباشه و همین طور و جود نداشتن هارد داخلی حالا جای شکرش باقی از Micro استفاده کرده از M2 استفاده نکرده و بعد توی سایت های نوشته که سیستم عامل گوشی اولین سیمبین اوپن سورس بوده و به احتمال زیاد از طرف نوکیا ساپورت نمیشه و مولتی تاچ برای گوشی که کیبورد نداره و فقط تاچ هست خیلی مهم و موثر هست
    بعد بگین عالی و همه چیز تموم آخه اگر اینجور باشه که بقیه شرکت ها باید برن پی کارشون هر گوشی یک نقصی داره که کاربر مجبور به خرید و انتخاب گوشی دیگر از برند دیگه بشه
    اینا نظر من بود
    Last edited by Bahador.p; 18-02-2009 at 03:02.

7. 2 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نظر من این که نوکیا یه گام بزرگ به جلو برداشته در زمینه دوربین

چون تنها گوشی ای که مثل دوربین دیجیتال ها فاصله کانوای اش عوض میشه

دوربین نوکیاست و این به نظرم از قرار دادن ماژول 12 مگا پیکسلی مهم تره (اینو جدا بی تعصب میگم
    همین 8 مگاپیکسلی نوکیا هم کلی ایراد داره
    مثلا تشخیص چهره و تشخیص لبخند نداره و از همه مهم تر هیگ کدوم از این گوشی های 8 مگاپیکسلی که تا الان معرفی شدن فلش زنون ندارن ( رنیور هم که فلشش ضعیفه) و به نظر من فلش زنون از همه این ها مهم تره

امکانات دوبین idou واقعا کامله و فکر نکنم از نظر دوربین مشکلی داشته باشه

ولی این 2 تا ایراد به نظر من خیلی ضایعست 1-نداشتن حافظه داخلی 2-استفاده از پورت های مسخره اریکسون
    البته امکان تغییرات برای idou زیاده همون طور که پارسال اکسپریا اون همه تغییر کرد و تقریبا بدون ایراد وارد بازار شد

9. 2 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

و اینکه یه چیز رو یکجا داشتن بهتر از چندچیز رو باهم داشتن هستش .
    اینو اینقدر se فن ها گفتن و شما قبول نکردید که بالاخره se یه گوشی زد که هم از لحاظ پخش موسیقی خوبه، هم از لحاظ دوربین، هم سیستم عامل
    حالا می گید یه چیز عالی بهتر از چند چیزه متوسطه؟ شما بگید ما چه خاکی بریزیم سرمون؟
    -------
    انشاالله همه این موارد درست بشن. شاید هم یه گوشی دیگه معرفی کرد که این اشکالاتو نداشته باشه

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

همین 8 مگاپیکسلی نوکیا هم کلی ایراد داره
    مثلا تشخیص چهره و تشخیص لبخند نداره و از همه مهم تر هیگ کدوم از این گوشی های 8 مگاپیکسلی که تا الان معرفی شدن فلش زنون ندارن ( رنیور هم که فلشش ضعیفه) و به نظر من فلش زنون از همه این ها مهم تره

امکانات دوبین idou واقعا کامله و فکر نکنم از نظر دوربین مشکلی داشته باشه

ولی این 2 تا ایراد به نظر من خیلی ضایعست 1-نداشتن حافظه داخلی 2-استفاده از پورت های مسخره اریکسون
    البته امکان تغییرات برای idou زیاده همون طور که پارسال اکسپریا اون همه تغییر کرد و تقریبا بدون ایراد وارد بازار شد

تشخیص چهره و لبخند که نرم افزاریه و میشه حلش کرد و فلاش زنون نداشتن یه ایراد عمده اس

مثل سی 905 که تو آپ دیت همشون دارای این امکان شدن

من سر گوشی 86 نوکیا بحث نمی کنم سر تکنولوزی بکار رفته تو اون بحث کردم

والا همه می دونن که گوشی بدون مشکل وجود نداره

اگه ایدو مثل 86 این تکنولوژی رو داشت فوق العاده بود
    Last edited by ali racer; 18-02-2009 at 12:24.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

خدارو چه دیدی. شاید اضافه شد بهش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تشخیص چهره و لبخند که نرم افزاریه و میشه حلش کرد و فلاش زنون نداشتن یه ایراد عمده اس

مثل سی 905 که تو آپ دیت همشون دارای این امکان شدن

من سر گوشی 86 نوکیا بحث نمی کنم سر تکنولوزی بکار رفته تو اون بحث کردم

والا همه می دونن که گوشی بدون مشکل وجود نداره

تشخیص چهره فکر نکنم نرم افزاری باشه و فقط تشخیص لبخند نرم افزاری هست

کلا اینا همش برای اینه که عکس ها با کییت تر بشن که امیدوارن ان86 و idou و امنیا hd توی زمینه عکاسی یک گام به جلو باشن

ایدو فعلا خیلی کار داره و هنوز هیچ موردش مشخص نشده ولی در کل گوشی امید وار کننده ای هست

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

گوشی قشنگی هست ..... و ای کاش سیمبین نبود (عضو ارشد ستاد نابودی سیمبین )

ولی من هم با امیر موافقم ..... جدا از مسئله دوربین که باید گفت ... اس ای فوق العاده ؛ فوق العاده کار کرده ..... نبود یه سری از امکانات مثل MultiTouch کمی کلاس کار گوشی رو میاره پایین.....!!
    نداشتن جک 3.5 هم چیزه جالبی هست ... که از اس ای غیر از این نباید انتظار داشت ( رده W که اوج هنر موسیقیایی اس ای هست ؛ تازه به این قابلیت منور شده .... وای به حال این یکی.)

چیپست گرافیکی این گوشی چیه....؟!؟! کسی چیزی درباره ش میدونه...؟!؟

و از ته اعماقم آرزو میکنم .... این گوشی به داستان X1 دچار نشه ... کما اینکه گویا میشه .... نداشتن اسم مشخص ( هنوز به کد name میشناسنش) ؛ اطلاعات کمه ......!!!
    من جدا از این گوشی خوشم اومده ... اونم فقط بخاطر زیباییش ...... چون دوربین 2 زار برام اهمیت نداره.....!! دي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •