دوستان سلام ،
برای اینکه یه کارت گرافیک جدید و قوی بگیرم باید motherboard رو عوض کنم یا نه ؟
آخه سه سال پیش گرفتمش chaintech vnf 4 هست و پورت PCI-Express 16x هم داره که الان روش geforce 6200 نصبه !
؟؟؟؟؟؟
دوستان سلام ،
آخه سه سال پیش گرفتمش chaintech vnf 4 هست و پورت PCI-Express 16x هم داره که الان روش geforce 6200 نصبه !
؟؟؟؟؟؟
سلام.دوستان سلام ،
آخه سه سال پیش گرفتمش chaintech vnf 4 هست و پورت pci-express 16x هم داره که الان روش geforce 6200 نصبه !
مشکلی از بابت گرافیک نیست . شما پاور و سی پی یو و رمتون چیه ؟
سلام...
کیس دوست من شامل قطعات زیره:
مادربورد Asus M2NE
سی پی یو: Athlon X2 4000
2 تا رایتر
هارد
و یه پاور Green A300
می خواستم ببینم با توجه به این قطعات، پاورش کافیه واسه 9600GT ؟
و اینکه قیمت DDR3 این کارت حدود 130 تومنه یا DDR2 ؟
ممنونم...
سلام!
من DDR2 کمتر دیدم که اونم فقط برند Sparkle هست! یعنی هست من ندیدم قیمته DDR3 همون 130 تومنه!
نه پاورشم به علت اینکه گرافیک های 9600 یه کابل 6 پین که پشت گرافیک متصل مهیش برای تامین برقشون نیاز دارن که 300 وات گرین نداره!
دوست شما هم به فکر ارتقاع کلی باشه چون تقریبا سیستمش از رده خارجه!
ممنونم دوست من...آره باید به کل ارتقا بده ولی فعلا چون گرافیکش سوخته می خواد یکی بگیره جاش تا بعد عید...
راستی 4670 چی؟ اونم پاورش کم میاره؟
اسپارکل ddr3-gddr3 هست!به جز یک مدل!اکس اف ایکس و چند برند دیگه ddr2 دارن!سلام!
من DDR2 کمتر دیدم که اونم فقط برند Sparkle هست! یعنی هست من ندیدم قیمته DDR3 همون 130 تومنه!
نه پاورشم به علت اینکه گرافیک های 9600 یه کابل 6 پین که پشت گرافیک متصل مهیش برای تامین برقشون نیاز دارن که 300 وات گرین نداره!
دوست شما هم به فکر ارتقاع کلی باشه چون تقریبا سیستمش از رده خارجه!
باقیش موافقم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اون مصرفش خیلی کمتره!ولی باز 350 مطمئن هست!>>>ارتقای کلیراستی 4670 چی؟ اونم پاورش کم میاره؟
من خیلی کم ddr2 دیدم اصلا ddr2 آین کارت ارزش نداره!
ولی خوب پاور هم به نظر من مشکلی نیستش! من خودم با پاور 330 با اهمین سیستم فقط مادربردم m2n-e sli بود 2 تا 7600 اس ال آی کردم مشکلی نبود !
ولی خوب اگر بخواد مادربرد سی پی یو عوض کنه باید یه پاور بهتر بگیره!
![]()
سلام دوستان
میدونم این سوال رو خیلی ها پرسیدن ولی نظرات خیلی متفاوت بود من یه کم قاطی پاطی کردم گفتم یه بار هم من بپرسم ، شما به بزرگواری خودتون ببخشید
من حداکثر 120 تومن دارم یه کارت گرافیک میخوام حتما nvidia باشه
سیستمم هم اینه
cpu pentum d 3.4 4 meg
mb p5ld2
ram 2*1 gig giel
power 530 real green
با این اوصاف با 120 تومن میشه چیزی گرفت که بشه بازیهای جدیدو در سطح قابل قبول بازی کرد؟؟
یه نکته ی دیگه گارت گرافیک الا نم 7600gs pixelview ddr2 256 هستش چند بفروشم خوبه؟؟؟
یه جا گفته 20 تومن ،بدم بش بره ، یا بیشتر میارزه؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم ، میدونم جاش اینجا نیست ، ولی چون مشخصات رو دادم گفتم اینم بپرسم
نمیشه این 7600 رو اور کنم بعد باش بازی کنم صرف میکنه؟؟؟؟؟
شما 10 تومن بذار 9600Gt بخر . وگر نمیتونی 9600gso هم هست که حتما GDDR3 بخر.با این اوصاف با 120 تومن میشه چیزی گرفت که بشه بازیهای جدیدو در سطح قابل قبول بازی کرد؟؟
همون 20 تومن خوبه. بیشتر نمی ارزه !یه نکته ی دیگه گارت گرافیک الا نم 7600gs pixelview ddr2 256 هستش چند بفروشم خوبه؟؟؟
یه جا گفته 20 تومن ،بدم بش بره ، یا بیشتر میارزه؟؟؟؟
نخیر ! وقتی اور کنید معماری کارت که عوض نمیشه ، فقط Core Clock و Memory clock رو میبرید بالا که زیاد فرقی نمیکنه . بازی به قدرت و معماری کارت و بعد به Core clock و حافظه گرافیک و ... بستگی داره.نمیشه این 7600 رو اور کنم بعد باش بازی کنم صرف میکنه؟؟؟؟؟
اگه اختلافشون زیاده مشکلی نیست که 10 تومن بذارم روش
فقط برندشو هم بگین کدوم بهتره؟
1 gig یا 512 ؟
ddr3 باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)