دوستان توجه کردید این گوشی Proximity Sensor نداره؟ این جوری باشه واقعا سونی ضایع بازی در آورده!
دوستان توجه کردید این گوشی Proximity Sensor نداره؟ این جوری باشه واقعا سونی ضایع بازی در آورده!
من نمیدونم چجوری میشه این رو فهمید آخه هم آیفون هم دیاموند دارن اما من اثری ازش رو صفحه نمیبینم نگاه کنید.دوستان توجه کردید این گوشی Proximity Sensor نداره؟ این جوری باشه واقعا سونی ضایع بازی در آورده!
پس ممکنه داشته باشه. حتی وزن گوشی هم مشخص نیست.
دياموند تا اونجا كه مي دونم Proximity Sensor نداره
پرو داره
در مورد این سنسور میتونید اینجا بخونید.
به نظر من چیز خاصی نیست که بخوایم به عنوان عیب معرفیش کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سنسور قابلیت تشخیص اشیاع رو در فاصله خاصی از صفحه نمایش رو داره بدون برقراری تماس فیزیکی.اگر اشتباه نکنم زمانی که مشغول به مکالمه بشید به صورت اتوماتیک صفحه رو خاموش میکنه یا نور رو کم میکنه.بدون نیاز به این سنسور هم این کار توی گوشی ها انجام میشه..هرچند وجودش مفیده و یک نکته مثبت ولی نبودش از ارزش گوشی کم نمیکنه.این نظر من هست.
از تو مشخصاتش در GSMArena گفتم نمیدونم شاید غلط باشه.
ممنون
اینقدر امکانات داره که این یدونه پیشش گم میشه زیاد مهم نیست سراق چیز های دیگش برید
Last edited by vahidsport; 16-02-2009 at 17:24.
درسته ولی این سنسور تو گوشی های تاچ داره تبدیل به یه استاندارد میشه! نبودش واقعا بعضی وقتها کلافه کننده اس!
امیدوارم تا زمان عرضه روش بذارن!
اصلا من نمیدونم چرا انقدر از سونی اریکسون بدم میاد...
برنامه خورش چطوره؟
شتابسنج داره؟
همون طور که من از نوکیا متنفرم..!![]()
چقدر دوستان به هم و به سلیقه های هم ارادت دارن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)