معمولا 4670 پاور زیادی احتیاج نداره!
رم 2x2GB ?یا 2GB یا 2x1GB ؟
بودجه برای رم؟
معمولا 4670 پاور زیادی احتیاج نداره!
رم 2x2GB ?یا 2GB یا 2x1GB ؟
بودجه برای رم؟
512 بگیر اگه یه برند ارزون و خوب مبخوای biostar بگیر من کرمانشاه دیدم 91 تومن . حرف نداره
رم هم ocz gold 2 تا 1 گیگ 35 تومن
مرسی از دوستان.
پس همون 512 بگیرم.ظاهرا دوستان بیشتری connected را توصیه می کردن همون را می گیرم.
رم هم در حال حاضر رم خودم یک گیگ. قیمت رم 2 گیگ هم به صرفه تر از 1.فکر کنم 2 گیگ رم مناسب باشه.فقط متوجه نشدم این اسم برندش ocz gold 2 ؟
قیمتش برای یک گیگ بالا نیست؟
راستی اینا ddr2 ؟ یا رم ddr3 اومده؟
واسه اجرا ps2 چه سیستمی نیازه
با بهترین کیفیت
بله اسم برند :OCZ سری Gold . رم پاتریوت آبی هم برای شما کافیه .فقط متوجه نشدم این اسم برندش ocz gold 2 ؟
اینا Dr2 هست و DDR3 هم خیلی وقته اومده ولی به مادربرد شما نمیخوره و به صرفه نیست .راستی اینا ddr2 ؟ یا رم ddr3 اومده؟
بازیهای Ps2 رو تا اونجایی که میدونم نمیشه همش رو روی Pc بازی کرد و اونایی هم که میشه با بهترین کیفیت نمیشه . شما بهتره بیخیال این کار بشید . بازیهای کامپیوتری که بهتره ! کرایسیس ، فارکرای 2 ، Wic و ... !واسه اجرا ps2 چه سیستمی نیازه
با بهترین کیفیت
ولی یه بازی هست به اسم هاروست مون من عاشقشم و برای pc نیست
دوستان سوالی داشتم مادربوردی که رم ddr3 رو ساپورت نکنه با گرافیک ddr3 مشکلی نداره یا ساپورت نمیکنه؟
--------------------------------------------------------------------------------
عیدتون مبارک
نسخه های جدیدش فقط برا ps2 اومد!
در کل اینجا جای بحث در این مورد نیست!
فقط بگم که برای اجرای بازی های ps2 روی pc بهترین برنامه ای که اومده همون pcsx2 هستش که من تا ورژن
0.9.5 رو تست کردم ولی تقریبا هیچ نتیجه ای نگرفتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)