سلام . مهمترین مشکل این مسنجر ناشناخته بودن اون هست که بهتره بچه های پی سی ورلد معرفی کنن ( یه رقیب خوب واسه یاهو )
سلام . مهمترین مشکل این مسنجر ناشناخته بودن اون هست که بهتره بچه های پی سی ورلد معرفی کنن ( یه رقیب خوب واسه یاهو )
همونطور که م.پ.د عزیز توضیح دادن این برنامه اصلا از شما شماره ای نمی خواد که هزینه هم بیاد.نوشته شده توسط korosh bozorg
شما به هر شماره ای sms بفرستید بدون هیچ شماره فرستنده ای براش فرستاده می شه و در آخر پیغام نوشته می شه: afsoongar id:xxx به همین راحتی . شما برنامه رو دانلود کنید تا ببینید چیه.
در ضمن ، دوستان بد نیست بگم که تو نسخه جدید امکان فرستادن e-card یا همون کارت تبریک الکترونیکی هم اضافه شده که خیلی عالیه. کارت پستال ها مستقیما بصرت off برا فرد یا فردهای مقابل فرستاده می شه . یعنی مثل سایر برنامه ها و سایت هایی که این کارو انجام میدن نیست که کارت تبریک ها به email افراد می فرستن. به نظر من خیلی تاثیر گذارتره.![]()
برای استفاده از این امکان اول کسی رو که می خواین بهش کارت پستال بفرستین select میکنین و از منوی دوستان ، گزینه ارسال کارت پستال اینترنتی رو انتخاب می کنید. لیست انواع کارت ها روو میبینید و مطلبتون رو بهش اضافه میکنید و ارسال.
اضافه کنم که این کارتها با فرمت flash هستن و همراه با موزیکند.
از این کاملتر دیگه چی می خواین؟![]()
در ضمن من همچنان منتظر ID های شما تو افسونگر مسنجر هستم.
موفق باشید![]()
با سلام
sina2006
آیدی منه
ممنون از معرفی برنامه
بچه ها بیایم از این مسنجر به جای یاهو استفاده کنیم باحاله
Last edited by سینا2006; 26-04-2006 at 10:40. دليل: تغییر یوزر
راستي يه سوال ديگه برنامه هاي بوت و هك ياهو تو اين مسنجر هم كار ميكنه ؟؟؟؟
منم pd هستم .
دوستان یه چیزی یادم رفت بهتون بگم و اونم اینه که تو افسونگر مسنجر لازم نیست ID شما حتما با حروف انگلیسی باشه بلکه میشه یه نام کاربری با حروف فارسی هم ایجاد کرد. مثلا یه آیدی دیگه من تو افسونگر مسنجر "محسن خطر" هست.
اینم یه مزیت دیگه
برنامه بوت که تا حالا برای این برنامه تولید نشده ولی شاید پسورد سندرها برای این برنامه هم کار کنن.نوشته شده توسط vahid19
شما یه امتحانی بکنید و نتیجه رو تو همین تاپیک برای من و دوستان هم بگید تا استفاده کنیم.
ولی خیلی بعید به نظر میاد که کار کنن.
موفق باشید![]()
Last edited by Razel; 26-04-2006 at 00:59.
من كه بالا خره نتونستم ايو برنامه رو نصي كنم
نميدونم شايد مشكل از سيستم من باشه
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مشکل از ویندوز شماست . شما یا ویندوزتو عوض کن یا با برنامه های تعمیر کننده ویندوز مثل system mechanic 6 سیستمت رو یه اسکن کن و درایورهای ویندوزتم دوباره نصب کنی بد نیست.نوشته شده توسط vahid19
تو سی دی ویندوز برنامه net framework هست اونو نصبش کن شاید مشکلت حل شد.
از دوستانی که راه دیگه ای به نظرشون می رسه می خوام که این دوستمون رو راهنمایی کنن.
سلام دوستان
منم ثبت کردم
خوبه
بدک نیست
آی دی من
armin goooodboy
in ke esms nemifreste alaki man harchee zadam nayoomad
dastemoon endakheyn
vaghty mykham befrestam shomare ra mygyre va rooye send ke klik mikonam safhe baste myshe vali sms nemiad
sate taghriban 10 sobh bood ke emtehan kardam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)