یعنی که هرچی که خواستم با قلم روی کاغذ درش بیارم بعد اون چیزی که دراوردم بیارمش توی نرم افزار ...
خوب تعاریف رو خودت کامل کن بزا برم یه پست جدید بزنم به اسم هر دمون من شاگرد شماها استاد...
یعنی که هرچی که خواستم با قلم روی کاغذ درش بیارم بعد اون چیزی که دراوردم بیارمش توی نرم افزار ...
خوب تعاریف رو خودت کامل کن بزا برم یه پست جدید بزنم به اسم هر دمون من شاگرد شماها استاد...
یه سوال توی سایر مباحس گرافیکی بزنم یا توی فتوشاپ؟
فکر کنم سایر مباحث مناسب تر باشه چون بیشتر تو این زمینه نرم افزارهای برداری کاربرد دارند تا فتوشاپ.
اخه میدونی چرا گفتم چون اصولا درخواست طراحی لوگورو میزارن توی فتوشاپ...
وای خوب می زارم اونجا.
خوب یه راهش اینه، اگه بخوایم آموزش طراحی لوگو بدیم خوب باید از اول شروع بشه، ولی اگه صرفن هدف آموزش نرم افزارهای مناسب برا این کار باشه که خوب فکر می کنم همین جا هم آموزش نرم افزارهایی مثل corel یا freehand باشه.
در حد یه سری مفاهیم اولیه میشه توضیح داد. الآن که دیره سعی می کنم برای فردا یه سری تعاریف کلی رو آماده کنم. اگه تاپیکی ایجاد کردید میذاریم اونجا تا دوستان دیگه هم کمک کنند و ادامه بدیم.
خوب می رسیم به ابزار live paint bucketیا همون سطل رنگ خودمون در این ابزار ما می توانیم این ابزار را انتخاب کرده رنگ fillان را تغییر دهیم و هر کجا که احتیاج بود از ان رنگ استفاده کنیم.
در بالای سطل رنگ سه رنگ مشخص می باشد که رنگ وسط رنگ فعلی fillو رنگ چپ و راست رنگ چپ و راست رنگهای fill رو نشان می دهد که فعلا نفهمیدم دلیلش چی هست و چطور سریع میشه اون رو تغییر داد...
ابزار live paint seletion در شیهای مورد استفاده قرار می گیرد که توسط خود ابزار live paint bucketرنگامیزی شده باشد و می توان با این ابزار رنگ را انتخاب کرده و عملیاتی را روی ان انجام داد مانند تغییر رنگ دستی.
ابزار artboardکه باید تعریف کلی رو به بزرگ تر ها بسپریم در کل انجام عملیات بر روی صفه اصلی که در ان کار می کنیم می باشد به گونه ای که با این ابزار صفحه اصلی انتخاب شده و به صورت دستی می تواند تغییر اندازه داشته باشد و در کنار صفحه اصلی میتوان با ابزارmove/copy artwork artboardصفحه های جدیدی ایجاد کرده و یا بر روی دیگری ها تغییراتی به وجود اورد...مانند افقی و عمودی کردن صفحه حذف صفحه و درست کردن صفحه جدید مانند صفحه قبل انتخاب شده...
![]()
با ابزار zoom که همه اشنا هستند برای بزرگ کردن و کوچک کردن صفحه در اندازه های مختلف هستش...
ابزار handیا همون دست برای مانور دادن بر روی کل کار و دیدن کل صفحه به صورت دستی و باز هستش که شما میتونید کل صفحه رو ببینید ودر وقتهایم که این ابزار فعال نیست برای سرعت بخشیدن به کل کار از کلید spaceدر کیبورد استفاده می کنیم...
سلام به همگی
منم تازه دارم با این نرم افزار کار می کنم
و یه سوال : کسی ورژن cs3 این نرم افزار رو روی ویندوز سون نصب کرده ؟
دوست خوبم من cs4رو نصب کردم سوالت رو بپرس سی می کنیم پیدا کنیم جوابش رو اگرم ندونستم بچه ها هستن...
موفق باشی
حامد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)