این سیستم خوبه!
نظرها زیاد تفاوتی نداشتن!!!
این سیستم خوبه!
نظرها زیاد تفاوتی نداشتن!!!
عزیز جان من که گفتم به غیر از یکی دو مورد. مثلا دوستان دیگه مادربرد asus p5ql pro پیشنهاد داده بودن. . خب این به غیر از یه سری امکانات بیشتر چه فرقی با بایواستار tp 43 داره ؟. بقیه قطعات تقریبا یکی بود. مثلا cpu یکی گفته بود e7400 _e7300 و مادربرد رو ecs g31 که من کلا موافق نیستم.
اوکی!! همین سیستم که mhv_kntu گفت بستم
در حال حاضر بهترین cpu برای بازیه اما برای یکی دوسال آینده نمیشه قول داد 2 هسته ای ها تو بازی مثل حالا خوب عمل کنن!
نظرم اینه که شما بین این سه تا یکدوم رو انتخاب کنی : Q6600 - Q8200 - Q9300 قیمت ها یکم بیشتر از E8400 ولی خیلی از اون بهترن!
cpu:e8400 خوبه؟؟؟؟ برای بازی8400 الان تقریبا هم سطح q6600 هست (کمی ضعیفتر!)در حال حاضر بهترین cpu برای بازیه اما برای یکی دوسال آینده نمیشه قول داد 2 هسته ای ها تو بازی مثل حالا خوب عمل کنن!
نظرم اینه که شما بین این سه تا یکدوم رو انتخاب کنی : Q6600 - q8200 - q9300 قیمت ها یکم بیشتر از e8400 ولی خیلی از اون بهترن!
شما اگه فقط برای بازی می خوای 8500-8600 انتخابهای خوبی هستند ولی چهار هسته ای ها به شرط اور تا 3-3.5 از هر نظر بهتر هستند.
قیمت دقیق میشه بدی؟
این سیستم که cpu e8400 هست مادر بوردش خیلی ضعیفه× اگه میشه یک مادربور و گرافیک بالا معرفی کنیداگه تا 700 هم شد عیب نداره
مادربرد بسیار قدرتمنده و هیچ ایرادی نداره . شما با اسمش مشکل داری یا با قیمتش ؟ در ضمن دلیل ضعیف بودنش رو با مدرک معتبر بگید !این سیستم که cpu e8400 هست مادر بوردش خیلی ضعیفه
سی پی یو هم به نظر من Intel Q8200 که 190 تومنه خوبه . البته اگه فقط به فکر بازی هستید ، همون 8400 بهتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)