ميشه به ما هم ياد بديد....!!!؟؟؟؟نوشته شده توسط rb97
ميشه به ما هم ياد بديد....!!!؟؟؟؟نوشته شده توسط rb97
نمی خواد کسی جواب بدهنوشته شده توسط aliraad
عزیزم جواب چی رو ؟
خوب ایشون یکم تند رفتن
ممکنه بشه با ترفند هایی از کاسته شدن کیفیت جلوگیری کرد ولی
بزرگ کردن عکس بدون افت کیفیت اصلا اماکن پذیر نیست
موفق باشید
دوست عزيز سلام ... من از اين راه كه ميگم استفاده ميكنم و رازي هم هستم ....
البته اين را در فوتوشاپ cs2 هست .... (البته تو شماره 1 هست اما این گزینه نیست و باید از add noise استفاده کنی )
مراحل کار : 1- بزرک کردن عکس به اندازه ایی که میخوای ... ( که بیشتر از 2 برابر نباشه بهتره )
2- رفتن به گزینه filter بعد noise بعد noise decrease که مقدار اول را روی 9 و دوم را 10 یا 20 و بقیه رو صفر کنید ....
حالا ok را بزنید .... من از این راه استفاده میکنم و باعث میشه شطرنجیهای داخل عکس خیلی خیلی خیلی خیلی کم بشه و کیفیت عکس چند برابر بشه ؟؟؟؟!!!!!!
البته این مقدار ها برای وقتی است که کیفیت خیلی پایین باشه در عکس بزرگ شده .... اگه کیفیت بهتر بود باید مقدار اول را کم و دوم را زیاد کنی تا به کیفیت دلخواه برسی ....
اگه با این را به نتیجه داخواه رسیدی ما را هم اول دعا بعد خبر کنید ....
ممنون
فرزاد حیدری
دوست من imag size رزولوشن رو بال میبره نه کیفیت عکس رو
میتونی امتحان کنی
پست پایینی را بخونید اشتبا هی تایپ کرده بودم ببخشید.
Last edited by MnMN; 06-07-2007 at 18:00.
با سلام
من در یک دفتر تبلیغاتی کار می کنم یکی از کار های ما طراحی بنر در اندازه های مختلف است یک بار در یکی از طراحی ها مشتری عکس تخت جمشید را می خواست همونی که یکی سری سرباز پشت سر هم و نیزه به دست ایستاده اند را روی بنر بذارم من هم یک عکس کیفیت پایین داشتم وقتی عکس را تراسفورم می کردم عکس پیکسلی می شد ولی با یک گزینه ای این مشکل حل شد و وقتی بنر به چاپ رسید جداً کفم برید که چطور اینقدر این عکس بی کیفیت با کیفیت چاپ شده بود من برای این کار به منوی Help و بعد گزینه Resize Image را زدم و سایز عکس را بزرگ تر کردم البته در فتوشاپ CS1 ، در فتوشاپ CS2 اسم این گزینه در منوی ذکر شده فرق می کند.
موفق باشید
سلام
من این برنامه را ( PhotoZoom Pro 2 - Windows version ) با سریالش دانلود کردم ولی سریالش کار نمیکنه !!!!
اینم سریالش :
لطفاً راهنمایی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
سلام مجدد
لطفاً زودتر بنده را راهنمایی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)