سلام.
ببخشید مگه سامسونگ هم 8910 داره؟؟
تا جایی که میدونم 8910 مال نوکیا بود.
لطفا راهنمایی کنید.
![]()
سلام.
ببخشید مگه سامسونگ هم 8910 داره؟؟
تا جایی که میدونم 8910 مال نوکیا بود.
لطفا راهنمایی کنید.
![]()
البته هنوز این مدل رو نمایی نشده
فعلآ 2 تا عکس ازش لک شده !! شما میتونی توی این لینک اطلاعاتش رو ببنی :
میشه گفت کاملترین گوشی دنیا تا به الان !!! البته باید تا 16 فوریه صبر کنید تا در بزرگترین نمایشگاه و همایش موبایل توی بارسلونا رونمایی بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اگه از بچههاي تاپيك بررسي موسيقي متال بودي حرفي نداشتم
واقعا بين اين دو سه تا گير كردم.
جدا اين گوشي بهترين گوشي دنياست؟
نه اين بهترين نيست!!! فردا يعني 9 فوريه بهترين گوشيه سال توسط سامسونگ معرفي ميشه!!!
به نظره من نمیشه گفت کاملترین گوشی دنیا.من از این گوشی اطلاعاتی ندارم ولی مثلن اگه این گوشی لمسی باشه شاید یکی از لمسی خوشش نیاد و اگرم لمسی نباشه شاید یکی لمسی بودن براش خیلی مهم باشه .........
بنابراین نمیشه گفت که بهترین در دنیا.
یک گوشی که نمیتونه هم لمسی باشه هم غیر لمسی یا این که هم سیمبین باشه هم ویندوز......هر کس یکی از اینا به کارش میاد....
امیدوارم منظورمو درست بیان کرده باشم
یه دفگی بگو آیفون 3g ، مدل 16 گیگ میخوای راحت !![]()
شايد هم منظورم همين بوده![]()
به نظر Touch HD بگیر ، خیلی گوشیه توپیه تازه یه چیزی هم برات باقی میمونه ....
دوست عزیز با توجه به اینکه خودتان گفته اید زیاد حرفه ای نیستید من پیشنهاد میکنم پاکت پیسی نگیری(همون htc touch hd)و یا هر مدل دیگر.
به نظر من شما میتونید iphone 3g رو انتخاب کنی که هم راحتی خاص داره و هم کلاس داره.من خودم الان اکسپریا دارم و با اینکه ایفون رو دوست دارم جاش رو با یه دونه ایپاد تاچ پر کرده ام.تو راحتی کار ایفون یا ایپاد تاچ یه چیزه دیگه هستند.بخصوص تو قسمت مولتی مدیا ایفون راحتر از اکسپریا و یا هر پاکت پیسی دیگه عمل میکنه.
اگه هم میخواهی سیستم عامل سیمبین بخری نه طرف i8510 برو و نه طرف n96 .چون هر دو تا هم مشکل باطری دارند.
شما میتونی با نصف همون پولت n95 8gb بگیری و حال کنی.و مطمئن باش n95 8gb راضیت میکنه.
در کل من پیشنهاد میکنم:از بین iphone 3g یا n95 8gb یکیش رو انتخاب کنی.
موفق باشی.
دستت درد نکنه.
ولی به نظر من اصلا کامل نیست.
به نظر من گوشی کامل برای هر شخص میتونه یه گوشی باشه و برای شخص دیگه، گوشیه دیگه. ولی در حالت کلی میشه جمع آیتم ها و ویژگی ها رو دلیل بر کامل تر بودن دانست که متاسفانه خیلی کاملتر از اینم هست.
این 8910 نه کیبرد کامل داره و نه ویندوز موبایل و ...
و همین دو مورد کافیه که بگیم کامل نیست و کامل تر از این رو باد منتظر بود. مثلا اگه تاچ پرو یه فلش زنون داشت به نظر من یه گوشی کامل بود. ( برخی هم از اندازه صفحش گلایه دارن که به نظر من از این بزرگتر باعث میشه گوشی بزرگتر بشه و این یه عیب به حساب میاد)
اما از دید دیگه میتونیم کاملترین گوشی رو اینجوری تشخیص بدیم که برترین ها رو در خودش جمع کرده باشه. مثلا دوربین 8510+ صدای مثلا n95 8g در اسپیکر + صدای w960 در هندزفری + سیستم عاملshift و +...+ یک قیمت معقول
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)