تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: درخواست معرفي گوشي

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نمیخوام دوباره بحث های جنجالی امنیا و ایکس وان اینجا راه بوفته اما بعضی این مورد هایی که گفتی بگب نگی مورد داره حالا چیشو الان میگم.
    1. نه دوربین امنیا با 5 مگ بودنش در حد 5 مگ هست و نه دوربین ایکس وان در حد یک 3.2 مثل k800 هست. هر دو گوشی خیلی شدید به لرزش دست حساسند. ولی دوربین امنیا بهتر از از ایکس وان عکس میگیره اما هیچ کدومشون به پای k800 یا حتی n73 نمیرسه.
    2. بله درسته ایکس وان نداره.
    3. همه ویندوز مبایل های جدید چه ایکس وان باشه و چه touch viva این Handwriting recognition رو دارند حالا اگر gsmarena در موردش چیزی ننوشته دلیل بر نبودنش نیست. اینو مطمئنم که داره.
    4. حافظه storage یا همون rom مهمتر از حافظه های خارجی هستند و در اینجا حفظه داخلی ایکس وان 2 برابر امنیاست. همون حافظه ای که ویندوز رو توش نصب میکنی. اگر هم حافظه برای موزیک ریختن و فیلم ریختن بخوای خوب میری یک مموری کارت میگیری میندازی روش ولی قبوله که برای امنیا دیگه مموری کارت نمیخواد چون خودش 16 گیگ انباری داره ولی خوب برای یک ویندوز موبایل rom مهمتره.
    5. من چند مقایسه دیدم ایکس وان بیشتر بود.
    6. کلاس فرقی نمیکنه چی باشه چون جفتشون 32 - 48 kbps رو ساپورت میکنن. سرعت از این بالاتر هم نمیره چون اگر بالاتر بره اونوقت میشه 3G و نه EDGE که اونم فعلا تو ایران راه اندازی نشده خیر سرش.
    7. دوربین ایکس وان هم قابلیت اسپورت و فوکوس انگشتی یا نقطه ای داره یادت نره گفتم دوربین جفتشون هیچن حالا هزار تا قابلیت هم داشته باشه بازم به پای دوربین های سیمبین و جاوا نمیرسن.
    8. اینو که در شماره 5 گفتی و منم نظرمو گفتم چرا 2 بار تکرار کردی اما به شکل های مختلف.

ای کاش همه بی تعصب حرف میزدن

سلام.

با شما بحثی نیست چون شما شنیده هات بیشتر از داشته ها وتجربه دیگران ارزش داره .
    شما پست منو تو اون تاپیک قبلی جواب ندادی؟؟؟
    در مورد 3 من خودم هر جفت گوشیها رو دارم میتونم باهات قرار بزارم ببینی من به اینکه جی اس ام آرنا چی نوشته و کی چی گفته کاری ندارم عزیز (البته بر خلاف شما که همه صحبتهات بر اساس شنیده هاست).(برای اینکه دوستان متوجه عرض بنده بشن میتونم لینک بدم)
    در مورد اون حافظه ای که بقول شما ویندوز رو توش نصب میکنی یه توضیح بده ببینیم بیشتر بودنش چه مزیتی داره(البته من میدونم میخوام ببینم چی شنیدی) مگه ویندوزش بزرگ میشه که هر چی بیشتر باشه ......؟البته بیشتر بودنش تا حدودی یک مزیته که منم خ.دم گفتم یکم دقت میکردی متوجه میشدی.
    در مورد 5 شما چند مقایسه دیدی X1 بیشتر بوده من خودم هر دوشو دارم امنیا بیشتره
    اینکه دوربیناشون به چی میرسن و به چی نمیرسن بحث من اینجا نبود مقایسه بین این دو تا بود عزیزم.و این مقایسه به سیمبیان و جاوا ربطی نداشت اگر اونجوری بخوای حساب کنی هیچ دوربین سیمبیان و جاوایی به Canon S2 نمیرسه.
    در مورد شماره8 شما هم که فرمودید نمیدونستم قراره شما جواب بدی اشتباها" نزدیک بود مجبور بشی 2 بار جواب بدی.
    در مورد تعصب هم میخوای لینک نوشته های شما از 10 روز پیش رو با نوشته های خودم از اول رو همه رو با هم بزارم دوستان مقایسه کنن ببینن کی باید :

ای کاش همه بی تعصب حرف میزدن؟؟؟؟
    Last edited by AryanLand; 09-03-2009 at 23:08.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

هر کدوم از اینا یه مزیتی دارن ولی امنیا نسبت به قیمتش بیشتر می ارزه تمام.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض احتیاط !!!!از تعصب خود بکاهید

دوست عزیز منم حرف های شما را قبول ندارم.
    مورد اول قبول ولی همان طور که دوستمون گفت هیچ کدام به دوربین هایی که روشون زده شده نزدیک نیستن و اینکه کسی که چنین گوشی ای میگیره به نظرم کارایی براش مهمتره تا دوربین 5 اومنیا که به نظرم واقعن ضعیفه.البته ماله ایکس1 هم ضعیفه ولی نه به اندازه ی اومنیاولی اومنیا دوربینش نسبت به ایکس1 خوبه ولی نسبت به باقیه 5 مگاپیکسلیا هیچه.در ضمن من با عکسایی که از این دو گوشی دیدم به نظرم ایکس1 عکسای شفاف تری میگیره و اینکه دوربین گوشی پسر خالم(اومنیا)را با گوشی خودم(پی1)مقایسه کردم به طور کاملن واضحی معلوم بود که دوربین گوشی من(پی1)بهتره.........
    با قیه مواردم دوست عزیز در پست بالا توضیح دادن.فقط اینم بگم که داره حرسم در میاد.درسته که اومنیا 16 گیگ حافظه ی داخلی داره ولی ایکس1 حافظه ی داخلی(که داخلش ویندوز نصب میشه)بالاتر از اومنیا میباشد که به نظرم این مهتره.چون حافظه ی 16 گیگ اومنیا را میشه خرید و به گوشی اضاف کرد.البته این موردم در پست بالا کاملن توضیح داده شده.
    و حالا یکی از برتری های ایکس1 کیبرد عالی میباشد که اومنیا در این مورد حرفی واسه گفتن ندارهه.....
    برتری های دیگه ای هم هست که فعلن وقت نیست.......

سلام.

در مورد اینکه گفتید کسی که میاد این گوشیهارو میخره کاربردش براش مهمتره از دوربین کاملا" با شما هم عقیده هستم که باید اینطور باشه (مثل خودم)اما نکته اینجاست که شما فراموش کردید که یکی از شرایطی که دوستمون مد نظرش بود بند 7 پست 1 که پیشنهاد میدم یکبار دیگه ببینیش.

تو نوشته هاتون اون قسمتی رو که آبی کردم لطفا" توضیح بدید من که نفهمیدم خلاصه کی از کی ضعیفتره و کی با چی برابری میکنه و......(شما میگی قبول داری x1 ضعیفه اما نه مثل امنیا ولی امنیا نسبت به x1 خوبه!!!!!!)
    در مورد باقی موارد هم من به دوست عزیزتون توضیح دادم.میتونید بخونید
    در مورد حافظه هم منتظرم ببینم دوست عزیزتون میدونه اصلا" چی هست یا نه و واسه چی من گفتم زیاد مهم نیست و.....

اینکه گفتید دوربین p1 از امنیا بهتره اصلا" جای بحث نداره و اونایی که میخونن باید قضاوت کنن.
    ضمنا" اینکه گفتی با گوشی پسر خالت مقایسه کردی این مقایسه به چه صورتی بوده اگر توضیح بدید ممنون میشم.

شاد و پیروز باشید.

5. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

هر کدوم از اینا یه مزیتی دارن ولی امنیا نسبت به قیمتش بیشتر می ارزه تمام.

سلام.

تمام صحبت منم همینه وگرنه واسه من که با توجه به شرایطم هیچ فرقی نمیکنه ضمن اینکه من هیچ کدوم این دو تا رو الان دستم نمیگیرم و در حال حاضر از یک I-mate ULTIMATE 9502 دارم استفاده میکنم و اونا تو بایگانی بسر میبرن .
    Last edited by AryanLand; 09-03-2009 at 23:30.

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.

در مورد اینکه گفتید کسی که میاد این گوشیهارو میخره کاربردش براش مهمتره از دوربین کاملا" با شما هم عقیده هستم که باید اینطور باشه (مثل خودم)اما نکته اینجاست که شما فراموش کردید که یکی از شرایطی که دوستمون مد نظرش بود بند 7 پست 1 که پیشنهاد میدم یکبار دیگه ببینیش.

تو نوشته هاتون اون قسمتی رو که آبی کردم لطفا" توضیح بدید من که نفهمیدم خلاصه کی از کی ضعیفتره و کی با چی برابری میکنه و......(شما میگی قبول داری x1 ضعیفه اما نه مثل امنیا ولی امنیا نسبت به x1 خوبه!!!!!!)
    در مورد باقی موارد هم من به دوست عزیزتون توضیح دادم.میتونید بخونید
    در مورد حافظه هم منتظرم ببینم دوست عزیزتون میدونه اصلا" چی هست یا نه و واسه چی من گفتم زیاد مهم نیست و.....

اینکه گفتید دوربین p1 از امنیا بهتره اصلا" جای بحث نداره و اونایی که میخونن باید قضاوت کنن.
    ضمنا" اینکه گفتی با گوشی پسر خالت مقایسه کردی این مقایسه به چه صورتی بوده اگر توضیح بدید ممنون میشم.

شاد و پیروز باشید.
    در مورد دوربين منظورم اينه که ايکس1 به 3مگاپيکسلي که روش زده نزديکتره ولي اومنيا با 5 مگاپيکسلي که روش نوشته خيلي فاصله داره..........
    دوربين پي1 هم به اين علت ميگم از اومنيا بهتره چون عکس هاي شفاف تري ميگيره و به واقيت نزديکترن تا اومنيا.....اين مقايسه هم در خانه با عکس هايي که از هم گرفتيم انجام شد ولي عکس ها در جاهاي مختلفي گرفته شد همچين مقايسه ي کاملي هم نبود ولي همين مقايسه ي سطحي به من فهموند که دوربين پي1 بهتره.
    به نظره من کيبرد ارزش بيشتري داره تا دوربين......

9. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

x1 و امنیا رو راحت میشه مقایسه کرد البته با توجه به خواسته های کسی که میخواد بین این دو گوشی یکی رو انتخاب کنه
    ممکنه کابر یه دوربین دیجیتال داشته باشه و دوربین موبایلش واسش کاربرد نداشته باشه اینا هم باید در نظر گرفت.
    به نظر دو ویژگی که همیشه باید مد نظر باشه وزن و اندازه گوشی هست که فکر کنم همه دوستان ما نظر من موافق باشن.
    یا علی

11. این کاربر از esmail194 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

در مورد دوربين منظورم اينه که ايکس1 به 3مگاپيکسلي که روش زده نزديکتره ولي اومنيا با 5 مگاپيکسلي که روش نوشته خيلي فاصله داره..........
    دوربين پي1 هم به اين علت ميگم از اومنيا بهتره چون عکس هاي شفاف تري ميگيره و به واقيت نزديکترن تا اومنيا.....اين مقايسه هم در خانه با عکس هايي که از هم گرفتيم انجام شد ولي عکس ها در جاهاي مختلفي گرفته شد همچين مقايسه ي کاملي هم نبود ولي همين مقايسه ي سطحي به من فهموند که دوربين پي1 بهتره.
    به نظره من کيبرد ارزش بيشتري داره تا دوربين......
    سلام.

آهان همونطور که فکر میکردم مقایسه کردید با هم .حالا یه زحمت بکشید عکسهایی رو که میندازید در شرایط مختلف ولی یکسان با هم تکرار کنید مثلا" از یک گل عکس بندازید بعد به کامپیوتر تون منتقل کنید و مقایسه کنید اونوقت شما متوجه اختلاف فاحش بین دو دوربین میشید.

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

بچه ها میشه اندازه و حجم عکس گرفته شده هم با هم مقایسه کرد.
    خوشحال میشم در این مقایسه نقشی داشته باشم
    یا علی

15. این کاربر از esmail194 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.

آهان همونطور که فکر میکردم مقایسه کردید با هم .حالا یه زحمت بکشید عکسهایی رو که میندازید در شرایط مختلف ولی یکسان با هم تکرار کنید مثلا" از یک گل عکس بندازید بعد به کامپیوتر تون منتقل کنید و مقایسه کنید اونوقت شما متوجه اختلاف فاحش بین دو دوربین میشید.
    همان طور که گفتم مقایسه ای سطحی بود و اینکه من نمیدونم گوشی پسر خالم(ای900)دوربینش درست تنظیم بود یا نه.
    ولی به نظره من ی900 دوربینش در حد یک 5 با کیفیت نیست.
    منظورم اینه که لازم نیست کسی به خاطره دوربین بین ایکس1 و اومنیا بخاد اومنیا را انتخاب کنه مگر به خاطره چیزای دیگه......

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بچه ها نيازي نيست بحث را ادامه بديد
    هر دو گوشي در اصل كارشون يه چيز ديگه هست
    اينا كه كمرا فون نيستند
    دوربين اي 900 كه 5 مگا هست نميتونه مثل دوربين كا850 و يا ان82 باشه
    و دوربين اكس1 هم نميتونه مثل كا800 عكس بگيره
    دوربين هر دو متوسط هستند و زياد نميشه رو دوربينشون مثل كمرا فونها حساب باز كرد
    در مورد مقايسه اي كه merikh_merikh عزيز در مورد دوربين پي وان و اي 900 انجام داده من موافقم
    چون دوربين اي 900 متوسط هست و پي وان خوب هست واسه همين اگه مگا پيكسلها را بيخيال بشيم مال پي وان بدون شك بهتره
    پي وان دركل علاوه بر دوربينش گوشي كاملي هست در سطح خودش

18. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •