تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: فقط کیس با بودجه حداکثر حداکثر 1.800.000 تومان

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دقیقا منم با شما موافقم ولی مشکل اصلی سره اینه که الان این دوستمون میخواهند خرید کنند ! مصلما 920 خیلی از سری q بهتره ( در آینده ) چون به قول خودت اگر کامل پشتیبانی بشند ( که معلوم نیست کی !! ) یک 2.66 این سری با 3.4 اون سری شاید رقابت کنه !!

ولی الان باید این سری رو بست ولی بعد از تابستان اگر قیمت ها تغییری کرده بود یک عدد 920 با 3 گیگ با 6 گیگ رم 1600 عالی میشه چون cpu رو تا 4.0 به آسونی با یک مینی مثل Asus P6T و کولر یکم بهتر از باکسش میشه برد که گرد و خاک عجیبی به پا میکنه و رمهاشو هم تا 2000 با 9-9-9-24 برد که عالی میشه .
    تاييد ميشه ! منم از اول تا حالا ميخواستم همينو بگم !! فقط مشكل اينجاست كه كسي كه الان سيستم بخره شايد تابستون پول نداشته باشه كه Core i7 بخره ! همين !

پ. ن : خوشحالم كه بحث به نتيجه رسيد !‌

2. 2 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تاييد ميشه ! منم از اول تا حالا ميخواستم همينو بگم !! فقط مشكل اينجاست كه كسي كه الان سيستم بخره شايد تابستون پول نداشته باشه كه Core i7 بخره ! همين !

پ. ن : خوشحالم كه بحث به نتيجه رسيد !‌
    وقتی کسی الان سیستم بخره یعنی دیگه تموم اون موقعه بخواد سیستم جدید ببنده خیلی ضرر میکنه !

نتیجه :

الان :

Q9400 با Maximum II Formula که میشه تا 3.8 روی CPU حساب کرد با کولر خوب.

آینده :

920 با P6T که میشه تا 4 روش حساب کرد با کولر خودش تا 3.6 اینا .

4. این کاربر از Overclocker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MmahdiB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

4

از این مبادله ی اطلاعات کلی لذت بردیم .

دست همگی درد نکنه.

6. این کاربر از MmahdiB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iraniran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض سلام

واقعا آدم با اظهار نظر بعضي از دوستان عصبي ميشه. خوب بريم دوباره بحث رو باز كنيم
    نقل قول نوشته شده توسط D3vil_hsa2w
    رد میشن
    برای اینکه 920 با فرکانس 2.66 بر فرض مثال تا 3.5 اور بشه!
    حالا 940 با فرکانس 2.9 تا چند اور میشه؟؟؟؟؟ ایا بازم میشه با اور 920 به 940 برسه؟؟ هرگز! هر چقدر این اور بشه اونم او میشه پس به هر کدوم 1 گیگاهرتز اور بدیم چی میشه بازم همونی که هست میشه در ضمن اگه نسبت به تفاوتش نیم ارزه چرا اینقدر 9450 و 9550 وو....... تفائت دارند؟؟
    2 تا هارد هم اصلا توصیه نمیشه!
    شما خودت ميگي اگه نميارزه چرا اينقدر 9450 و 9550 اختلاف دارند اولا دوستاني كه ميگند 9450، اين سي پي يو ديگه توليد نميشه. دوم زماني كه اين سي پي يو در بازارهاي خارجي وجود داشت اختلافشون حدود 20 تا 30 دلار بود. تا الان شما كي ديدي كه دو سي پي يو با اختلاف سرعت 3 دهم گيگاهرتزي اختلاف قيمتشون 2 برابر باشه. به سي پي يو هاي phenome II جديد هم نگاه كني باز اختلاف قيمتي كمي 920 ش با 940 ش داره. به سايتهاي خارجي هم كه نگاه كني همه همين core i7 920 رو پيشنهاد دادند. يعني من تاحالا نديدم كسي 940 پيشنهاد داده باشه. حالا بازم اگه پولتون زيادي كرد براي 3 دهم اختلاف ميتوند 2 برابر پول بديد.
    اما در مورد هارد، بنده براي كسي كه ميخواد سيستم حرفه اي ببنده، شديدا معتقدم كه 2 تا هارد درحالت raid0 استفاده كنه تا سرعت سيستمش از اين رو به اون رو بشه. در مورد raid0‌ هم تاپيك زياد هست، هم بنچماركاي سايت tomshardware رو ميتونيد ببيند. سرعت 2 تا هارد در حالت ريد 0 به راحتي با گرون قيمت ترين هاردهاي ssd برابري ميكنه.

نقل قول نوشته شده توسط MmahdiB
    دوستان من گفتم بودجه ام 1 و 800 هست یعنی محدودیت بودجه برای خرید یه سیستم. زیر core i7 نداریم.
    ایا نظر شما این نیست که خرج کردن برای سیستم core i7 در حال حاضر پول زور دادنه؟
    در حالی که قیمت سیستم های دیگه کم کم داره به تعادل میرسه.
    در ضمن من سیستمو برای بازی میخام و 3ds max در حد متوسط رو به بالا. نه این که بزرگترین و پر گرافیک ترین
    animation های دنیا رو بسازم.
    نه عزيز پول زور دادن نيست شما وقتي ميگي بودجم 1 و 800 هست اگه 9550 برداري به يه مادربرد 250 تومني (كه به نظر من خرج بيش از 250 تومن براي مادربرد lga775 پورل زوردادنه) نهايتا 1و 400 براي كيس خرج ميكني مي مونه 400 تومن ديگه با اين پول ميخوايي چه كار كني. معلومه ديگه 400 تومن باقيمانده رو ميخوايي خرج كارت گرافيك كني اين كارت گرافيك گرون هم 6 ماه بعد قيمتش نصف شده حالا كدوم پول زور دادنه؟ به اين توجه داشته باش كه سوكت كلا تغيير كرده يعني از lga 775 به lga1366 رسيده. يعني احتمالا lga775 به تاريخ پيوست. در ضمن به سايتهاي معتبر خارجي مثل tomshardwar و ... كه مراجعه كني در قسمتي كه سيستم پيشنهاد دادند همه ديگه الان core i7 پيشنهاد ميدن حتي نشريه هاي داخلي خودمون مثل عصر ارتباط يا عصر شبكه و ... وقتي به پيشنهاد سيستم حرفه‌اي گران قيمت ميرسند همه core i7 پيشنهاد ميدند. من خودم هم تا يكي دو هفته آينده ميخوام core i7 ببندم.
    شما اگه ميگفتي من بودجم 1 و 300 -400 هست من اونوقت q9550 به شما پيشنهاد ميدادم اونم با رم ddr2 نه ddr3 چون به نظر من خريد ddr3 براي اين سي پي يو دور ريختن پوله، چون اين سي پي يو قابليت پشتيباني كامل از ddr3 رو نداره و ... حالا بازم صلاح خويش خسروان دارند.

با نظرات آقاي rocket در پستهاي 13 شديدا موافقت ميشود.
    نظر Professor Massoud هم در پست 21 و 25 و 31 شديدا تاييد ميشه.

نقل قول نوشته شده توسط Overclocker
    حالا اگر این دو سیستم رو با هم مثلا تو کرایسیس که قول بازی هاست تست کنیم میبینیم که با سیستم اولی در ریزولوشن 1680x1050 و تمام جزئیات هم آخرش میگیره 36 فریم در ثانیه که سیستم دومی نهایتا در بهترین شرایط میگیره 42 فریم در ثانیه !!!

حالا به نظر تمامی دوستان آیا 200 هزار تومان هزینه ( حداقل ) بیشتر واسه 5 فریم ارزش داره ؟؟؟
    شما مثل اينكه پست اول رو دقيق نخوندي اين دوستمون اولا بودجه‌اش 1 و 800 هست دوما علاوه بر بازي ميخواد تو 3dmax كاركنه اين يعني اينكه سي پي يو قوي تري ميخواد. براي بازي (با اين بودجه) معمولا روي كارت گرافيك بحث ميكنند نه سي پي يو.

نقل قول نوشته شده توسط Overclocker
    دقیقا منم با شما موافقم ولی مشکل اصلی سره اینه که الان این دوستمون میخواهند خرید کنند ! مصلما 920 خیلی از سری q بهتره ( در آینده ) چون به قول خودت اگر کامل پشتیبانی بشند ( که معلوم نیست کی !! ) یک 2.66 این سری با 3.4 اون سری شاید رقابت کنه !!

ولی الان باید این سری رو بست ولی بعد از تابستان اگر قیمت ها تغییری کرده بود یک عدد 920 با 3 گیگ با 6 گیگ رم 1600 عالی میشه چون cpu رو تا 4.0 به آسونی با یک مینی مثل Asus P6T و کولر یکم بهتر از باکسش میشه برد که گرد و خاک عجیبی به پا میکنه و رمهاشو هم تا 2000 با 9-9-9-24
    اين ديگه از اون حرفا بود! شما مثل اينكه از اين بازار خر تو خر ايران خبر نداري، اگه بخواد تابستون دوباره سيستم رو عوض كنه ، اين قطعاتي كه الان خريده ديگه نصف هم ازش نميخرن، اون موقع ديگه ضرر اندر ضرر ميشه كه.

وقتی کسی الان سیستم بخره یعنی دیگه تموم اون موقعه بخواد سیستم جدید ببنده خیلی ضرر میکنه !

نتیجه :

الان :

Q9400 با Maximum II Formula که میشه تا 3.8 روی CPU حساب کرد با کولر خوب.

آینده :

920 با P6T که میشه تا 4 روش حساب کرد با کولر خودش تا 3.6 اینا .
    با اين بودجه‌اي كه دوستمون در اولين پست گفتند، سيستم اولي كه پيشنهاد دادي براي گذشته هست نه الان، و سيستم دوم امروزي هست. آينده هم معلوم نيست چي بياد!

اما نتيجه: آقاي MmahdiB من تا يكي دو هفته ديگه core i7 با بودجه حدود 1 و 700 انوم با تمامي قطعات از قبيل مانيتور و اسپيكر و موس و ... ميخرم، چون زياد اهل بازي نيستم از يه كارت گرافيك معمولي استفاده ميكنم به همين دليل هم قيمت سيستمم پايين تر در مياد. اما شما اگه چيز ديگه اي غير از core i7 برداشتي حاضرم مقايسه تست سيستمم رو در هر زمينه‌اي كه ميگي (البته غير از بازي) با سيستم شما انجام بدم. مطمئن باشه كه از خريدتون پشيمون خواهيد شد.

8. این کاربر از iraniran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

الان پك Ci7 920 با 3 تا رم 1 گيگ رم 1333 و مادربرد Asus P6T حدود 880 تومنه . يه مانيتور هم كه T200 هم 250 تومن . گرافيك هم براي اين دوستمون كه بازي ميكنه ، كمتر از 4870 كه 290 تومنه نباشه ، با به پاور 680 حدود 110 تومن ، كيس 80 تومني و هارد 500 رو هم كه حساب كني ، با يه فن سي پي يو 70 تومني ،اسپيكر و موس و كيبرد 60 تومني ،‌ ميشه همون 1 ميليون و 800 تومن ! چطوره ؟!‌

10. 2 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MmahdiB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

9

من فردا میرم بازار .سیستم ها رو قیمت میکنم . کمی هم سبک سنگین .
    اگر دیدم با دو سه هفته تاخیر میشه corei7 رو با قیمت عادلانه تر خرید که صبر میکنم .
    اگر دیدم حالا حالا ها قیمت پایین نمیاد . یه کاری میکنم دیگه.
    فکر نکنم corei7 با رمش بشه 880 t.
    برم قیمت بگیرم دیگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض سلام

الان اون باندل كولينگ سيس نسبت به بقيه فروشنده ها ارزونتره اما باز هم هنوز گرونه، يكي دو هفته ديگه بازهم مياد پايينتر. من شنيدم شركت سازگار قراره سي پي يو بياره با قيمت 290 تومن، شركت الماس آوران هم توي همين هفته براش ميرسه.

مادربرد asus p6t delux هم 380 تومن قيمت كردم كه فكر ميكنم بزودي زير 350 بشه.

13. این کاربر از iraniran2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

[quote=iraniran2;3455918]واقعا آدم با اظهار نظر بعضي از دوستان عصبي ميشه. خوب بريم دوباره بحث رو باز كنيم

شما خودت ميگي اگه نميارزه چرا اينقدر 9450 و 9550 اختلاف دارند اولا دوستاني كه ميگند 9450، اين سي پي يو ديگه توليد نميشه. دوم زماني كه اين سي پي يو در بازارهاي خارجي وجود داشت اختلافشون حدود 20 تا 30 دلار بود. تا الان شما كي ديدي كه دو سي پي يو با اختلاف سرعت 3 دهم گيگاهرتزي اختلاف قيمتشون 2 برابر باشه. به سي پي يو هاي phenome II جديد هم نگاه كني باز اختلاف قيمتي كمي 920 ش با 940 ش داره. به سايتهاي خارجي هم كه نگاه كني همه همين core i7 920 رو پيشنهاد دادند. يعني من تاحالا نديدم كسي 940 پيشنهاد داده باشه. حالا بازم اگه پولتون زيادي كرد براي 3 دهم اختلاف ميتوند 2 برابر پول بديد.

اونو باید بری از اینتل بپرسی نه من!
    اولا:شما فکر می کنی اون اختلاف اختلاف کمیه؟؟؟
    ثانیا:در او کلاک تفاوت اصلیشونو نشون میدن نه الا در حالت دیفالت! وقتی ه رک دوم را 1 گیگاهرتز او کنی حالا کدوم برتره نهایی رو داره؟؟؟ درسته 2.6 2.9 اختلاف کمیه! ولی خوب بازم اختلاف اختلافه به سایت های خارجی هم که من توجه نمی کنم اونا با بودجه خودشون سیستم پیشنهاد میدن نه با بودجه ایرانی ها! با این وضع بازار!
    نه شما کجا دیدی یک مدل سی پی یو بزنن 2.0 گیگاهرتز بعدش دومی رو 3.0 گیگاهرتز؟؟؟؟ !! این اختلاف ها در آینده خودشون رو نشون مید و اگر اختلافی بینشون وجود نداشت و ارزش نداشت شرکت اینتل آدم هارو ابلح فرض نمیکنه که بیاد اینو بزنه کلی هم ضرر کنه!

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض سلام

منم ميدونم قيمت اين سي پي يو تو بازارهاي جهاني 2 برابره. من بايد بيشتر در اين مورد سرچ كنم. اما بزار نظر شخصي‌ام رو بگم.
    ببين وقتي اينتل قراه يه پلتفرم جديد رو وارد بازار كنه اگه با اين همه سر و صدا فقط 2 نوع سي پي يو وارد كنه همه صداشون در مياد. بنابراين مجبوره براي حفظ آبرو هم كه شده با كمي هزينه بيشتر يه حد وسطي هم به عنوان سي پي يو سوم بزاره. (همين 940 كه شما ميگي) حالا براي اينكه اين سي پي يو سوم كسي نره طرفش قيمتش رو دوبرابر ميكنه كه ملت نخوان به خاطر 3 دهم اختلاف طرف سي پي يو سوم برن. اينطوري به نفع اينتله! شما حساب كن كدومش به صرفه تره. مثلا از يه سي پي يو 100.000 تا توليد كني يا از دو تا سي پي يو هر كدوم 50000 هزارتا. مسلمه كه وقتي از يك قطعه توليد بره بالا هزينه ها كم ميشه و سود بيشتر ميشه. شما اگه به سايت هاي فروش قطعات خارجي بري مثلا newegg.com، سي پي يو 920 با اينكه هنوز 2 ماه از حضورش بيشتر در بازار نگذشته اولين جايزه انتخاب مشترياش رو برد بيشترين سي پي يو كه تا حالا توي اين سايت فروش رفته q6600 كه از زمان حضورش تو بازار تا به امروز تا حالا 5 تا از اين جايزه ها برده. اما بهت قول ميدم اين سي پي يو ظرف يكسال 10 تا از اين جايزه‌ها رو ببره.
    اما در مورد اوركلاك به نظر من وقتي 2 سي پي يو مشابه 3 دهم با هم اختلاف فركانس دارند توي اوركلاك هم همون 3 دهم ميشه ديگه بيشتر نميشه.
    اينم چند تا ريويو. به بخش Conclusions هر review مراجعه كني بيشتر متوجه ميشي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •