تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 204 اولاول 123456781454104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 2040

نام تاپيک: اخبار شنیدنی از دنیای سـامـسـونـگ

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

چی بگم والا جز تعجب ؟ واقعا همش به این فکر میکنم که مردم ایران چی دارن میخرن ؟ یه مشت جنس چینی !! و از این همه تکنولوژی سامسونگ بی خبر و اینطوری میگن که سامسونگ بدرد نمیخوره ! یه روز میشه که سامسونگ پرفروشترین گوشی توی ایران میشه . مطمئن باشید !

2. 3 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان ، Eldar هم سیستم عامل این گوشی رو سیمبیان 9.4 سری 60 تائید کرد .

مخلصیم .
    ای ول 9.4 هم هک شده

کاش سامسونگ ان گیج داشت
    s-gage نمیزاره رو گوشیش ؟!

منم تا اونجا که یادم هست اریکسون بود
    ولی خدا کنه سونی اریکسون هم گوشی های تاپ معرفی کنه الان یکه تاز بازار سامسونگ هست و تو هر رده ای بهترین گوشی ها سامسونگ معرفی کرده

ولی با اومدن این گوشی باید بگیم خداحافظ ان97
    تیکه میای به نوکیا ؟؟(اسمایلی چماق به دست !)

97 بیشتر یه گوشی با کاربری اینترنت هستش نه کمرافون هر چند که بازم امکاناتش رو کاغذ کمتره !

ولی باید سی پی یو 97 و این گوشی مشخص بشه ببینیم اوضاعشون چطوره ؟

امیر جون اون اریکسون بود با دوربین 12 !! نه سونی اریکسون
    ورودی HDMI خیلی شنیدم که ال سی دی ها دارن !! ولی هنوز نفهمیدم چیه و چه شکلیه !!!
    سیستمش S60 5th هست !! یعنی همون سیمبین 5800 ن97
    گوشی کاملی میشه !! منم یه سوال بزرگ واسم پیش اومده
    سامسونگ نمیخواد گوشیهای قبلیش رو بفروشه ؟؟؟
    اچ دی ام ای علاوب بر تمامی امکانات 2 نکته داره

1.تمامی شرکت های مهم مثل سونی و سامسونگ و... ازش پشتیبانی میکنن !

2.بسیار سرعت بالای در ترنسفر دیتا داره !

به نظر سامسونگ خون جلوی چشماشو گرفته و زده سیم آخر !!

البته نوکیا رو هم دست کم نگیرین امسال مسئولینش خیلی دور برداشته بودن باید ببینیم چی تو چنته دارن !

فکر میکنم امسال سال رقابت سامسونگ نوکیا جذابتر از باقی باشه !

4. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gmt325gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی با اومدن این گوشی باید بگیم خداحافظ ان97
    شاید بهتر باشه بگیم خداحافظ نوکیا !!!!

سامسونگ نمیخواد گوشیهای قبلیش رو بفروشه ؟؟؟
    خیلی داره کار خطرناکی میکنه .... همین الان هم یه جورایی داره تاوانش رو میده (نمونش m8800 که هنوز دو ماه از ریلیزش نگذشته داره از رده خارج میشه و خیلی کم فروش داشته .... )

البته نوکیا رو هم دست کم نگیرین امسال مسئولینش خیلی دور برداشته بودن باید ببینیم چی تو چنته دارن !
    امسال نوکیا خیلی داره مشکوک میزنه ، یا واقعا جا موندن و چیزی تو آستین برای مقابله با سامسونگ ندارن ، یا اینکه یه سورپریز بزرگ خواهیم داشت ....
    شاید سیمبیان رو بخواد کنار بذاره و آندروید جاش بیاد یا شایدم یه سیستم عامل نوکیایی !!! (سیمبین سری 60 به نظر من نیاز به تغییرات پایه ای از لحاظ اینترفیس داره و یه جورایی از رده خارجه ...)
    Last edited by gmt325gh; 06-02-2009 at 11:13.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

مرسی از بچه ها راجع به توضیح در مورد hdmi !!
    من فک میکنم سونی اریکسون هم با توجه به گفته های حمید (بزرگ خاندان اس ای بازان) میخواد خفن بترکونه
    این هیکارو که هی میگفتن و .... !!!
    وای فک کنم امسال خیلی خیلی رقابت شدیده !! ولی فک کنم بازم سامسونگ پیروز بشه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

آقا یک نصیحت از من نوکیا رو دست کم نگیرین اولا که تمام شرکتا در ظاهر با هم رقیب هستن ولی در اصل با هم متحد هستن برای اثبات حرفم اگر با هم نبودن وقتی اپل روی آیفون شتاب سنج قرار داد اون تکنولوژی خودش بود پس نمی بایست بقیه شرکت ها از اون استفاده کنن چون انحصاری اپل بود یا I8510 از N96 خیلی قوی تره ولی سمبین داره یا I8910 و سیمبین ماله نوکیا هست می بایست به سامسونگ سیمبین نمی داد ولی داره روز به روز یه گوشی های سیمبین سامسونگ اضافه میشه و نوکیا هیچ وقت از اندرود حمایت نمی کنه آخه رقیبشه هر وقت نوکیا ویندوز موبایل زد اندرود هم می زنه و قراره طی همکاری جدید سامسونگ با نوکیا سامسونگ یک گوشی بزنه مخصوص N-Gage و بازی
    نوکیا اعلام کرده می خواهم سری N رو تموم کنم و برم روی یک سری دیگه و دنیا رو متحیر کنم به احتمال زیاد می خواهد سری M رو بزنه گفته هر وقت سری N شماره هاش تموم شد این کارو می کنم برای همین تند و تند داره سری N رو عین هم می ده بیرون دقت کنین همه یکی هستن فقط شکلشون فرق داره یا یکی هارد داره اون نداره و....
    به امید روزی که نوکیا دوباره نوکیا بشه ولی خوبه که سامسونگ و نوکیا باهم متحد شدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تیکه میای به نوکیا ؟؟(اسمایلی چماق به دست !)

97 بیشتر یه گوشی با کاربری اینترنت هستش نه کمرافون هر چند که بازم امکاناتش رو کاغذ کمتره !

ولی باید سی پی یو 97 و این گوشی مشخص بشه ببینیم اوضاعشون چطوره ؟

!
    نوکیا که فعلا شاخ گوشی هاش ان96 هست و دیگه تیکه میخواد

ان97 کیبورد داره که کاملا از این گوشی سامسونگ متمایز میشه
    ولی بعید میدونن سی پی یو هایی که روی ppc ها به کار بره تو سیمبیان استفاده بشه و فکر نکنم سیمبیان به همچین سی پی یو هایی احتیاج داشته باشه

خدا کنه همه برندها گوشی های خفن معرفی کنن این جوری هم رقابت بهتر میشه و هم انتخاب هایی ما تو بازار بیشتر میشه

راستی سامسونگ گوشی با ویندوز 6.5 معرفی نمی کنه؟؟؟؟؟

بهراد این هیکارو هم آبروریزی هست و همون نسخه واکمن c905 هستش و طبق معمول qvga

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

آقا یک نصیحت از من نوکیا رو دست کم نگیرین اولا که تمام شرکتا در ظاهر با هم رقیب هستن ولی در اصل با هم متحد هستن برای اثبات حرفم اگر با هم نبودن وقتی اپل روی آیفون شتاب سنج قرار داد اون تکنولوژی خودش بود پس نمی بایست بقیه شرکت ها از اون استفاده کنن چون انحصاری اپل بود یا i8510 از n96 خیلی قوی تره ولی سمبین داره یا i8910 و سیمبین ماله نوکیا هست می بایست به سامسونگ سیمبین نمی داد ولی داره روز به روز یه گوشی های سیمبین سامسونگ اضافه میشه و نوکیا هیچ وقت از اندرود حمایت نمی کنه آخه رقیبشه هر وقت نوکیا ویندوز موبایل زد اندرود هم می زنه و قراره طی همکاری جدید سامسونگ با نوکیا سامسونگ یک گوشی بزنه مخصوص n-gage و بازی
    نوکیا اعلام کرده می خواهم سری n رو تموم کنم و برم روی یک سری دیگه و دنیا رو متحیر کنم به احتمال زیاد می خواهد سری m رو بزنه گفته هر وقت سری n شماره هاش تموم شد این کارو می کنم برای همین تند و تند داره سری n رو عین هم می ده بیرون دقت کنین همه یکی هستن فقط شکلشون فرق داره یا یکی هارد داره اون نداره و....
    به امید روزی که نوکیا دوباره نوکیا بشه ولی خوبه که سامسونگ و نوکیا باهم متحد شدن
    با یه قسمتی از حرفت موافقم !! ولی حرف خودت حرف خودتو نقض میکنه
    شما میگی همه با هم متحدن ولی بعد میگی نوکیا بخاطر اینکه با آندروئید رقیبه گوشی آندروئید دار نمیزنه و همچنین وین موب
    نوکیا که فعلا شاخ گوشی هاش ان96 هست و دیگه تیکه میخواد

ان97 کیبورد داره که کاملا از این گوشی سامسونگ متمایز میشه
    ولی بعید میدونن سی پی یو هایی که روی ppc ها به کار بره تو سیمبیان استفاده بشه و فکر نکنم سیمبیان به همچین سی پی یو هایی احتیاج داشته باشه

خدا کنه همه برندها گوشی های خفن معرفی کنن این جوری هم رقابت بهتر میشه و هم انتخاب هایی ما تو بازار بیشتر میشه

بهراد این هیکارو هم آبروریزی هست و همون نسخه واکمن c905 هستش و طبق معمول qvga
    اینم حرفیه
    ولی یه سری شایعات بود که میگفتن یه فول تاچ 12 مگایی با سیمبین میخواد بزنه
    خدا کنه همه ی برندها همونطور که خودت گفتی گوشیهای خفن بدن !! اینجوری بنفه مشتری یعنی خود ماست !! چون واسه رقابت هم که شده قیمتاشون کم میشه
    12 روز مونده !!! خداایااااااا زود تر بگذرون

10. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

گفتم شرکت های موبایل مثل اپل, سامسونگ , نوکیا و.... نگفتم مایکروسافت , گوگل یا سیمبین

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فعلا 16 تا از گوشیهای سامسونگ Leak شدن

از این 16 تا یکیش ویندوز 6.5 داره ، نسخه جدید i780 .

مخلصیم .

13. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

واقعا"درود به سامسونگ تو دوره ایی که حرف زدن از فرمت فیلمبرداری گوشی های سونی اریکسون _qvga_باعث آبروریزیه(حالا دوستان تعصبی سونی اریکسون نریزن سرم که یکی دوتا گوشی داریم یهذره بالاتر هم میگیرن) و برای نوکیا هم دوربین بالاتر از 5زدن چیزی در مایه عذاب الیم هستش گلی به جمال سامسونگ که بی خیال سیاست بازی داره گوشی های توپ معرفی میکنه .....واقعا" داره رو کم کنی میکنه ..دمش گرم ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •