تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: کدام مدل از geforce؟؟؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اینتل فقط در cpu های بالای 300 تومن از amd بهتر عمل میکنه ولا غیر.
    باز هم نظر بي دليل و مدرك !‌ مثلا الان Q9400‌قويتره يا AMD X4 9950 ؟!‌ Q6600‌بهتره يا AMD X4 9850 ؟! يا همون مثالي كه آقاي MicroSystem گفتند !‌
    اگه amd شکست خورده بود, اینطوری کارت های ati رو از این رو به این رو نمیکرد.
    اين دو تا موضوع چه ربطي به هم دارن ؟! الان ASUS مگه تو عرصه مادربرد بسيار عالي نيست ؟! دليل نميشه كه تو عرصه درايو نوري DVD RW هم بهترين باشه ! اين دو عرصه كاملا با هم متفاوت هستند !‌

پ. ن : در مورد مقايسه سي پي يو ها يه سري به Anand tech بزنيد ،‌بد نيست !‌

2. 3 کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باز هم نظر بي دليل و مدرك !‌ مثلا الان q9400‌قويتره يا amd x4 9950 ؟!‌ q6600‌بهتره يا amd x4 9850 ؟! يا همون مثالي كه آقاي microsystem گفتند !‌

اين دو تا موضوع چه ربطي به هم دارن ؟! الان asus مگه تو عرصه مادربرد بسيار عالي نيست ؟! دليل نميشه كه تو عرصه درايو نوري dvd rw هم بهترين باشه ! اين دو عرصه كاملا با هم متفاوت هستند !‌

پ. ن : در مورد مقايسه سي پي يو ها يه سري به anand tech بزنيد ،‌بد نيست !‌
    البته تو درايوها نوري هم هنوز بهترينه سي دي خش دار رو هر درايوي نخونه ايسوز ميخونه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز من می خوام یه کیس ببندم شامل سی پی یو و مین و گرافیک و رم و پاور و هارد که حدود 400 تومن بشه
    و برام مهمه که بتونم بعدا این سیستم رو ارتقا بدم و به خوبی از پس همه بازی ها تا 2 سال دیگه بر بیاد.
    و مشکلم هم فقط تو سی پی یو هستش چون تو مادربورد به ایسوز مطمئنم چون تو همه مادربرد ها تو جهان اوله؟
    اگه ممکنه تو سی پی یوهایی که قیمتشون بین 100 تا 130 هست مثل e4500 core 2 duo و e7200 و e7300 و e7400 اینتل با 8450 x3 و8650 x3 و8750 x3 و 7750 black و 9550 x4
    را با هم مقایسه کنید تا ثابت بشه(اینا سی پی یو هایی هستن که من می خوام بخرم)
    ببخشید اون دو موردی که amd بهتره کدومه؟؟

منظورتون چه مدل هایی هستش؟

ببخشید میشه چند تا سایت معروف مقایسه سخت افزار رو بدید

دوست عزیز من شنیدم در کل سیستم های زیر 500 با amd بهتر جواب می ده و همچنین برای بازی های خیلی بالا

در کل یه سیستم خوب با مارکای معتبر بهم پیشنهاد کنید
    او ه اوه!!!

سیستم با 400 تومن و اجرا بازی ها تا دو سال دیگه کمی غیر منطقی نیست دوست من!؟!؟

من نظرم رو 7300 هست بیشتر می خوای خرج کنی 7400 و 8200!شما اینا رو ببین!!!

اونم اشتباه گفتن خدمتتون!!!!!

بهترین سایت برایه بنچمارکها سایت toms hardware.com هستش برو داخله گزینه chart بعد هم خودت میفهمی چی کار کنی .به ئنظره من هم amdبه غیر از phenome 2که واقعا خوش قیمت و کارییه خوبی نسبت به قیمتش داره بقیه سی پی یوهاش اشغاله.

کاملا درسته!فنوم 2 هم فقط به خاطر p/p!و گرنه پرفرمنسش کمتره از هم رده های اینتل!!!!!

ولی من شنیدم بهترین سیستم برای اجرای یه بازی بستن amd با مادربورد با چیپستnvidia و کارت nvidia هستش
    و در intel مادربورد با چیپست اینتل و کارت ati

مخصوصا سیستم amd خوب جواب می ده

ممنون
    کاملا تایید میشه.

اینتل در PC های با قدرت بالا و گرون قیمت واقعا از amd بهتره ولی در قیمت های پایین اصلا اینطور نیست و میشه گفت amd رفیق مردم کم بضاعت هستش.
    اینتل فقط در cpu های بالای 300 تومن از amd بهتر عمل میکنه ولا غیر.

خیلی جالبه...! amd شکست خورده ؟!! از اون حرفا بود !
    [COLOR=Red]

کاملا رد میشه عزیز!!!

چه چرت و پرت های جالبی!این مقایسه شما از اون قیاس معروف طوطی هم خنده دار تره!!!!!!

اینتل فقط در cpu های بالای 300 تومن از amd بهتر عمل میکنه ولا غیر
    اوه اوه!!!!

مدرکی برای ثابت کردن این ادعای مسخره دارید!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!بنچم رکی مقایسه ای ریویو و حتی خودتون امتحات کرده باشید و تست های علمی گرفته باشی نه احساسی!!!!!

شما یه نگاه به جدول p/p کل پردازنده ها بکن آپدیت 2009 بعد بیا این حرف ها رو بزن!مقایسه سه هسته ای های ای ام دی و دو هسته ای های اینتل و هر دو چهار هسته ای ها رو ببین بعدا بیا!!!!!

به جز فنوم 2 که اونم فقط به خاطر قیمتش مناسبه ای ام دی هیچ حرفی نداره برای زدن!(البته فعلا!)

برو حتما این مقایسه رو انجام بده برای کل رنجهای قیمتی چون من حال ندارم 100 بنچمارک و ..بزارم که چیزای ثابت شده رو به شما ثابت کنم!

در مورد ورشکستگی ای ام دی در مورد پردازنده هم یهخورده اطلاعات و اخبار و...بدک نیست!کسی د رمورد گرافیک چیزی گفت!؟

كدوم پردازنده amd با e5200 برابري ميكنه با قيمت 70 تومن
    قيمن 6400x2 چنده؟
    کاملا درسته!مثال که واقعا زیاده!این دوستمون یه چیزی گفته برا خودش!

باز هم نظر بي دليل و مدرك !‌ مثلا الان Q9400‌قويتره يا AMD X4 9950 ؟!‌ Q6600‌بهتره يا AMD X4 9850 ؟! يا همون مثالي كه آقاي MicroSystem گفتند !‌

اين دو تا موضوع چه ربطي به هم دارن ؟! الان ASUS مگه تو عرصه مادربرد بسيار عالي نيست ؟! دليل نميشه كه تو عرصه درايو نوري DVD RW هم بهترين باشه ! اين دو عرصه كاملا با هم متفاوت هستند !‌

پ. ن : در مورد مقايسه سي پي يو ها يه سري به Anand tech بزنيد ،‌بد نيست !‌
    درسته!

بحث این نیست که بدون دلیل و مدرک طرف برند و مدلی گرفته بشه فعلا وضعیت اینه !
    Last edited by Kianoosh; 03-02-2009 at 19:58.

5. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

البته تو درايوها نوري هم هنوز بهترينه سي دي خش دار رو هر درايوي نخونه ايسوز ميخونه
    در اين مورد فكر نمي كنم !‌ من خودم چند تا Asus امتحان كردم . به محصولات پايونير يا Liteon نميرسيد . البته شايد براي من اصل نبوده ؟!‌ الان هم يه Asus دارم كه از 10 تا سي دي ،‌ 8 تاش رو نميخونه !!!

7. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در اين مورد فكر نمي كنم !‌ من خودم چند تا asus امتحان كردم . به محصولات پايونير يا liteon نميرسيد . البته شايد براي من اصل نبوده ؟!‌ الان هم يه asus دارم كه از 10 تا سي دي ،‌ 8 تاش رو نميخونه !!!
    خب دقيقا منهم چند تا ليتون و پايونير رو امتحان كردم به پاي ايسوز نميرسيدند. نميدونم شايد اونها اصل نبودند.

9. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

درایور های نوری ایسوز جدیدا اینجوری شده ! قبلا(3 سال پیش) من سی دی رایتر داشتم مثل اسب کار میکرد! اگه سنگ میزاشتی توش میخوند برات! فقط یکم سر و صداش بالا بود!

11. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •