واقعا یک تیم 7 نفره چیکار کردن کاریکه کمپانیای بزرگ مثل EA خودشونو میکشن تا انجام بدن شاید بازیشون نمره 8 از گیم اسپات بگیره!!!
دمشون گرم
واقعا یک تیم 7 نفره چیکار کردن کاریکه کمپانیای بزرگ مثل EA خودشونو میکشن تا انجام بدن شاید بازیشون نمره 8 از گیم اسپات بگیره!!!
دمشون گرم
باید مهره ها رو طوری بچینی که یا ضربدری یا افقی و یا عمودی بشن البته با 5 مهره و همچنین نذاری طرف اون 5 پیچو ضربدری یا ....... بچینه
این گربهه ...برق که میگیرتش...بعدش چی کارش کنم؟؟؟؟
تو راهنماش هم یه چیزی نوشته..ولی هیچ کار نمیشه کرد که؟؟؟
باید ببریش پیش اون 3تا نواززنده تو یکی از وسایل این نوازنده ها موش گیر کرده با گربه فراریش بده
چه زود تموم شد.....
خیلییییییییییییییییی زیبا بود
یعد از بازی world of goo دیگه بازی ای نبود که اینقد منو جذب خودش کنه
تا الان که این اومد
عالی بود
حیف کم بود
میگم...احتمال داره چندتا پایان داشته باشه؟؟؟
سلام
اونجایی که از زندان فرار میکنم و از راه اون فاضلاب میخوام برم بالا ..زیر اون میز گیر کردم.اون یارو که داره با اسلحه به اون دیوار تیر پرت میکنه رو چجوری از سر راهم بردارم...
باید وقتی طرف داره تیر میزنه به صندلیش نگاه کن اون وقت که صندلیشو رو دو پایه نگه داشت با دست صندلیشو هلبده تا بیوفته اونوقت سریع تیرها رو بردار بعد یارو میبینه تیر نداره میره از سیبل تیر برداره اونوقت کلیدو از جیبش بردار وقتی برداشتی سریع برو رو زمین گلوله هارو بریز بعد زندانی هارو با کلید نجات بده یارو سر میخوره بعدشم ..................
دستت درد نکنه ولي خب اينو که خب خودمم ميدونستم.منظورم اين بود که راهنمايي اي،فني،چيزي اگه هست بگي.به هر حال ممنون.باید مهره ها رو طوری بچینی که یا ضربدری یا افقی و یا عمودی بشن البته با 5 مهره و همچنین نذاری طرف اون 5 پیچو ضربدری یا ....... بچینه
سلام
این یارو رو چجوری باید ببریم.با اون خنده هاش بعد از هر برد میره رو اعصابم
یکی کمک کنه...
فقط باید مهارت داشته باشید
اگه هم ندارید یه 100 دستی بازی کنید بدست میارید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)