شما از کجا می دونی بهترین نبوده؟ شما که بازیهاش را ندیدی!
وقتی 30 سال پیش یک تیم مثل منچستر خواهانت میشه مطمئن کارت درست بوده که منچستر خواهانت میشه.
به نظر من برای شما بیشتر استقلالی و پرسپولیسی بودن شخص مهم هست. و این مسئله را ملاک قرار دادید.
شما از کجا می دونی بهترین نبوده؟ شما که بازیهاش را ندیدی!
وقتی 30 سال پیش یک تیم مثل منچستر خواهانت میشه مطمئن کارت درست بوده که منچستر خواهانت میشه.
به نظر من برای شما بیشتر استقلالی و پرسپولیسی بودن شخص مهم هست. و این مسئله را ملاک قرار دادید.
صد درصد استقلالی بودن حجازی روی تعصب شماها تاثیر داره وگرنه اگه دروازبان پرسپولیس که هیچی اگه دروازبان یه تیم دیگه هم بود و 10 سال توی منچستر هم بازی میکرد میگفتین : نه بابا ! دروازبان نبوده .
کافر همه را به کیش خود پندارد
اگه ابی و یا قرمز بودن کسی روی من تاثیر داشت بزرگ بودن عابدزاده را انکار می کردم!
کنفدراسیون اسیا همیشه درایت خودش رو با انتخاباتش نشون داده
نمونه اش هم این که فدراسیون فوتبال ایران رو بهش جایزه دادن وشد بهترین
یا همون بازیکن ازبکستانی بود فکر کنم که شد بهترین بازیکن اسیا
---------------------------------------
اون طوری که عابدزاده برای ایران دروازه بانی کرد هیچ دروازه بانی تا حالا انجام نداده و نخواهد داد
ایران - امریکا
ایران - استرالیا و خیلی های دیگه
خون آدمو به جوش میارین!
ایران قبل از جام جهانی 78 یه بازی دوستانه تو اسپانیا با تیم ملی آرژانتین که برگزار کرد حجازی یه گل خورد بازی 1-1 شد همون آرژانتین قهرمان جام جهانی شد با مهاجمی مثل ماریو کمپس جلو ایران بازی کرد ( آقای گل جام 78)
ایران تو گروه خودش با هلندی که اون سال نایب قهرمان جهان شد همگروه بود حجازی 3 گل خورد 2تاش پنالتی بود
تو المپیک دروازه بانی کرد عالی بود و..........
یه سوال میکنم خدایی بدون تعصب جواب بده . اگه یه رای گیری بین عابدزاده و حجازی بذارن کی بیشتر رای میاره ؟
انتخابات کنفدراسیون آسیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه تو این چند ساله جوکهایی قشنگتر از انتخابات اسیا نبوده .
ما که نگفتیم خوب نبوده . میگیم بهترین دروازبان تاریخ ایران عابدزادست . حجازی شاید دوم باشه .
هگوييتا بود!
نه بابا اتفاقا كلي هم سوراخ بود!
فقط قرطي بازي بلد بود دربياره
یه سوال میکنم خدایی بدون تعصب جواب بده . اگه یه رای گیری بین عابدزاده و حجازی بذارن کی بیشتر رای میاره ؟
عابد زاده بيشتر راي مياره
اگه رای اوردن باشه که بله عابدزاده رای میاره!
اما اگه من باشم به هیچکدوم رای نمیدم چون متعلق به دو نسل متفاوت از فوتبال هستند.
خیلی بچگانه هست که بیام این دو تا را با هم مقایسه کنیم.
حجازی دهه ی 70 بهترین بود و عابدزاده دهه 90 بی رقیب بود.
دروازبان بازي ايران - استراليا مهدي پاشازاده بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)