تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: موتور بازی

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

اینطوری بخوای پیش بری به هیچ جا نمیرسی رفیق !
    این دل دل بازی ها رو بزار کنار سر خودتم کلاه نزار. دنبال این نباش که چه موتوری بهتره ! این موتور نیست که یه بازی خوب میسازه .اون خودتی که باید بسازیش ! با همون 3DGS هم بازی هایی تولید شده که حرف برا گفتن دارن...شما یه جوری حرف میزنی که انگار تا موتور خوب رسید به دستت از 99% امکاناتش استفاده میکنی و 10 روزه هم یه بازی تجاری میدی بیرون....عزیز من راه طولانی در پیش داری . . . یواش یواش... دنبال عجله و میونبر و ... نباش . اگه انجین اماده میخوای برای این که راه بیافتی من شخصا 3DGS رو برا شروع معرفی میکنم چون TGE دردسر های خودش رو داره برای exe گرفتن و Quest هم هزار بار موتور بازی سازی نیست ! یعنی نمیشه به صورت کامل روش حساب کرد برا یه تازه کار ! Virtools هم مناسبه از نظر من . ولی برا استارت شخصا میگم 3dgs.

این راهی که شروع کردی رو ما تموم کردیم 2 سال ازگار ... هیچ چی هم دست اخر نصیبمون نشد . بشنو از من.

منم مصطفی رو تایید میکنم

من خودم با این 3dgs کار کردم
    چیزه خوبی برای شروع بازی سازیه
    یعنی یه چیزی از خوبم فرا تر
    برنامه نویسیش که خوبه گرافیکشم بد نیست

همونطورم که گفت کوئست موتور بازی نیست اما میشه بازی باش ساخت
    ولی اگه روی حساب پیش بری و مسیر طولانی اما لازم بازی سازی رو کم کم پیش بری چیزای زیادی یاد میگیری که بعدا نیازت میشه

خوب اگه شما مدیری باید بگم که سنگ بزرگ برنداری بهتره

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Amir_Amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ببخشید کی گفته Quest موتور بازی سازی نیست؟؟؟؟؟؟
    وقتی خود سایت داره میگه توی ورژن 4.1 از سیستم shadow map خود برنامه برای سایه های بازیتون استفاده کنید.این دیگه جای شکی نداره!!!
    اگه باور نمی کنی میتونی توی سایت quest نمونه کارهای علی رحیمی رو ببینی که داره یه بازی خیلی قشنگ میسازه.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منم مصطفی رو تایید میکنم

من خودم با این 3dgs کار کردم
    چیزه خوبی برای شروع بازی سازیه
    یعنی یه چیزی از خوبم فرا تر
    برنامه نویسیش که خوبه گرافیکشم بد نیست

همونطورم که گفت کوئست موتور بازی نیست اما میشه بازی باش ساخت
    ولی اگه روی حساب پیش بری و مسیر طولانی اما لازم بازی سازی رو کم کم پیش بری چیزای زیادی یاد میگیری که بعدا نیازت میشه

خوب اگه شما مدیری باید بگم که سنگ بزرگ برنداری بهتره

ممنون
    دوست عزیز من موتوری میخوام که اولآ بتونم دانلود یا بخرمش و دومآ حرفه ای باشه و سومآ چیزی که باهاش میسازی یک بازی باشه نه مثل این بازیهای ایرانی که گرافیک 256 نیاز دارن ولی به درد....هم نمیخورن
    ببخشید کی گفته quest موتور بازی سازی نیست؟؟؟؟؟؟
    وقتی خود سایت داره میگه توی ورژن 4.1 از سیستم shadow map خود برنامه برای سایه های بازیتون استفاده کنید.این دیگه جای شکی نداره!!!
    اگه باور نمی کنی میتونی توی سایت quest نمونه کارهای علی رحیمی رو ببینی که داره یه بازی خیلی قشنگ میسازه.
    با تشکر از شما میشه یوزر نیم و پسورد رو برای دانلود به من بدید

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب گفتم که به نظره من موتوری که بشه دانلود کرد و باهاش یه بازیه خوب ساخت همون quest3d هست
    اما من ورژن 4.1 رو ندارم 4 دارم
    کسی لینکی از 4.1 با کرک داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه littledemon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

توی بازار موجود هست ! من دیدم ! فکر کنم 4 بود .

لازمه بگم اگه گروهتون حرفه ایه پس چرا دیگه موتور اماده ی رایگان ؟ تصور و منظور شما از حرفه ای چیه ؟ گرافیستتون حرفه ایه یا مدل سازتون ؟ نگید برنامه نویستون که باور نمی کنم... شما اگه سردسته اون حرفه ای ها هستی که باید انتخابت صحیح باشه عزیز من. اگه واقعا مایه داری برو لایسنس TGEA رو بخر باهاش زیباترین بازی های سه بعدی رو در حد قیمتش بساز... زبان برنامه نویسیش هم C-like هست و قدرت کافی داره .
    هم پول رو میدی هم حرفه ایه و هم یه بازی باحال از داخلش میتونی دربیاری. قدرتشو داره و فقط و فقط ساخته شده برای بازی سازی. و نیاز های یه بازی ساز رو براورده میکنه به طرز فجیع!!! . این پیشنهاد اخر من تگه واقعا حرفه ای هستید و پول برای انجین درست و حسابی میخواید بدید و قیمت لایسنسش هم حدودا 270 هزار تومنه اگه اشتباه نکنم. میتونید جزئیات رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در اخر خطاب به دوستانی که این قدر مدافع حقوق Quest هستن باید گفت :
    کاش ملت میفهمیدن که Quest مخصوص بازی سازی نیست . ولی میشه باهاش ساخت .
    با ogre هم میشه بازی ساخت .ولی مگه انجین ساخت بازیه ؟ با خود کتابخونه Open Gl هم مستقیما میشه بازی نوشت ولی مگه موتور ساخت بازیه صرفا ؟ بعضی وقتا یه سری یه حرفایی میزنن که . . .

آقا Quest یه موتور گرافیکیه که قابلیت ساخت بازی هم داره ...این 10000 بار !!!

6. این کاربر از littledemon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    انزلی

11

دوست عزیز من موتوری میخوام که اولآ بتونم دانلود یا بخرمش و دومآ حرفه ای باشه و سومآ چیزی که باهاش میسازی یک بازی باشه نه مثل این بازیهای ایرانی که گرافیک 256 نیاز دارن ولی به درد....هم نمیخورن

با تشکر از شما میشه یوزر نیم و پسورد رو برای دانلود به من بدید

برادر من این رو بدون که هیچ وقت نمی شه و نمی تونی راه 100 ساله رو یک شبه طی کنی....این بازی های ایرانی که میگی استارتی هستن برای بازی های بزرگ توسط همون تیم سازنده..مشکل ما و در کل کسایی که تو ایران دنبال بازی سازی هستن همه چیز رو در گرافیک می بینن...ولی ایا فقط همه چیز به گرافیک ختم میشه نه پس برنامه نویسی چی هوش مصنوعی چی حالا تو بهترین بازی گرافیک بالای دنیا رو بساز وقتی هوش مصنوعی کارکتر در حد ای کیو جلبک باشه کارت صفر هم ارزش نداره...حالا یه جیز دیگه فکر کن اگه بهترین موتور بازی سازی دنیا رو داشته باشی اگه یه تیم قوی گرافیک نداشته باشی بدون که هیچ وقت نمی تونی ازهمه ی توان موتور استفاده کنی...

امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی....یک راهنمایی برادرانه بود.

8. این کاربر از PISHRAFT_NOVIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

برادر من این رو بدون که هیچ وقت نمی شه و نمی تونی راه 100 ساله رو یک شبه طی کنی....این بازی های ایرانی که میگی استارتی هستن برای بازی های بزرگ توسط همون تیم سازنده..مشکل ما و در کل کسایی که تو ایران دنبال بازی سازی هستن همه چیز رو در گرافیک می بینن...ولی ایا فقط همه چیز به گرافیک ختم میشه نه پس برنامه نویسی چی هوش مصنوعی چی حالا تو بهترین بازی گرافیک بالای دنیا رو بساز وقتی هوش مصنوعی کارکتر در حد ای کیو جلبک باشه کارت صفر هم ارزش نداره...حالا یه جیز دیگه فکر کن اگه بهترین موتور بازی سازی دنیا رو داشته باشی اگه یه تیم قوی گرافیک نداشته باشی بدون که هیچ وقت نمی تونی ازهمه ی توان موتور استفاده کنی...

امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی....یک راهنمایی برادرانه بود.
    من از شما ممنونم ولی نمیخوام راه 100 ساله رو یک شبه برم
    دوست عزیز ما برای این درس میخونیم که تجربه دیگران رو بدست بیاریم و چیزی بهش اضافه کنیم نه اینکه راهی رو که کسی رفته دوباره تکرار کنیم
    اتفاقآ این مشکلات رو که گفتی تقریبآ تمام بازی های ایرانی دارن
    من با بیشتر بازی سازان ایرانی صحبت کردم و دیدم که مشکل تمامشون این هست که کسی رو ندارن که بتونه به صورت حرفه ای بازی رو تست کنه یا آنالیز و اینکه دولت هیچ کمکی نمیکنه و....
    مهمترین چیز برای ساخت بازی داستان اون بازی هست که من دارمش
    این درسته که همه چیز گرافیک نیست ولی اگه دقت کنید تمام اجزای یک بازی وقتی معنا پیدا میکنن که گرافیکش در حد انتظار باشه
    تمام شرکت های بزرگ(البته نمیشه شرکتهای ایرانی رو با اونا مقایسه کرد چون ایران تازه به این راه وارد شده)مثل یوبی ساف گرافیک و زاویه ی دید جدید رو به بازی ها اضافه کردن
    من برای انتخاب افراد این گروه تلاش زیادی کردم ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که یک گرافیست خوب میتونه یک گرافیست خوب دیگه رو انتخاب کنه یا ... پس افرادی که انتخاب شده تقریبآ خوب هستن

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

لازمه بگم اگه گروهتون حرفه ایه پس چرا دیگه موتور اماده ی رایگان ؟ تصور و منظور شما از حرفه ای چیه ؟ گرافیستتون حرفه ایه یا مدل سازتون ؟ نگید برنامه نویستون که باور نمی کنم... شما اگه سردسته اون حرفه ای ها هستی که باید انتخابت صحیح باشه عزیز من. اگه واقعا مایه داری برو لایسنس TGEA رو بخر باهاش زیباترین بازی های سه بعدی رو در حد قیمتش بساز... زبان برنامه نویسیش هم C-like هست و قدرت کافی داره .
    هم پول رو میدی هم حرفه ایه و هم یه بازی باحال از داخلش میتونی دربیاری. قدرتشو داره و فقط و فقط ساخته شده برای بازی سازی. و نیاز های یه بازی ساز رو براورده میکنه به طرز فجیع!!! . این پیشنهاد اخر من تگه واقعا حرفه ای هستید و پول برای انجین درست و حسابی میخواید بدید و قیمت لایسنسش هم حدودا 270 هزار تومنه اگه اشتباه نکنم. میتونید جزئیات رو ببینید:
    ببخشید لایسنس quest 3d 4 vr edition چنده ؟
    توی سایتش زده بود 9999 یورو . به پول ایران اگه اشتباه نکنم میشه 11 ملیون تومن ؟ درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه littledemon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خطاب به دوست عزیز Reza Azimy_RW:
    قیمت لایسنس کوئست رو نمیدونم. چون دقت نکردم..ولی فکر کنم منظور شما رو فهمیدم : البته حدس میزنم که شما با کنایه میخوای بگی که :
    خوب ادم عاقل اون لایسنسش 9999 بورو هست یعنی قدرتش بیشتره ! چرا بره TGEA بخره ؟؟؟
    اگه منظورتون اینه ! شاید راست میگی ... ولی من قیمت پائین در برابر کارائی خوب رو گفتم ! به خاطر داشته باشید که قدیمیها میگن "هرچی پول بدی اش میخوری!"

و خطاب به دوستم saiiddz: اقا دارم دوستانه و برادرانه بهت توصیه میکنم این فکر ها رو از سرت بیرون کن !
    من از شما ممنونم ولی نمیخوام راه 100 ساله رو یک شبه برم
    مطمئنی ؟ بشین فکر کن .ره 100 ساله شاید نباشه ولی 10 ساله که هست ! نیست ؟

مهمترین چیز برای ساخت بازی داستان اون بازی هست که من دارمش
    میتونم بگم کاملا در اشتباهی ! بازی هایی هستند که داستان فوق العاده ای داشتن ولی موفق نبودن !

این درسته که همه چیز گرافیک نیست ولی اگه دقت کنید تمام اجزای یک بازی وقتی معنا پیدا میکنن که گرافیکش در حد انتظار باشه
    کاملا اشتباه ! میتونی به بازی هایی مراجعه کنی که گرافیک قابل انتظاری داشتن ولی هیچ کوفتی نشدن ، چرا چون توی هوش مصنوعی و داستان و گیم پلی و ... مثل بچه ابتدایی عمل کردن.

تمام شرکت های بزرگ(البته نمیشه شرکتهای ایرانی رو با اونا مقایسه کرد چون ایران تازه به این راه وارد شده)مثل یوبی ساف گرافیک و زاویه ی دید جدید رو به بازی ها اضافه کردن
    عزیزم . برادرم ..داری میگی یوبی سافت ها !!! حواست هست !؟؟ برو تاریخچه یوبی سافت رو بخون .بعد ببین چکار باید بکنی که فقط بتونی اونو با خودت یا بازی سازای ایرونی مقایسه کنی!!! مثل فرق چرخ سنگیه با مترو !!! ما نمی گیم برید چرخ رو اختراع کنید .ولی بدونید و بفهمید دقیقا چیه یه چرخ !!! تابعد بتونبد مترو بسازید !!!

من برای انتخاب افراد این گروه تلاش زیادی کردم ولی در نهایت به این نتیجه رسیدم که یک گرافیست خوب میتونه یک گرافیست خوب دیگه رو انتخاب کنه یا ... پس افرادی که انتخاب شده تقریبآ خوب هستن
    اگه بهترین افراد رو هم داشته باشی : بهترین برنامه نویس ...بهترین گرافیست . بهترین سناریو نویس و ... یه قوانین دیگه ای وجود داره که باز دلیل نمیشه بازی خوبی بدی بیرون...نمیخوام کسی رو ناامید کنم..ولی نمیخوام کسی مثل 2-3 سال پیش خودم فکر کنه. شما میگی خودت میدونی چکار کنی...ولی نمیدونی چون هنوز به صورت جدی پا نگذاشتی به این عرصه تا مشکلاتش رو بفهمی! ببین عزیزم تو وقتی میری سربازی بهت از پایه میگن اقا جنگ چیه ؟ تاکتیک چیه ؟ تکنیک ؟ دفاع ها شخصی و گروهی و انواع اسلحه ها .کارکردشون . نوع و ..... همه رو میگن بعد مثلا دوره کماندویی میزارن و میفرستنت ماموریت. حالا به شما بیان یه دونه انبار مهمات و پیشرفته ترین اسلحه ها رو بدن ...وقتی بهترین ها رو داشته باشی و ندونی چطور با اسلحه ها کارکنی ...نتونی نیروهای چریکی سازماندهی کنی .. و استراتژی تو حملاتت به کار ببری به چه دردی میخوره ؟هیچی!!!

میدونی چرا بزرگان و مدیرا تو این بحثا شرکت نمیکنن ؟چونمعمولا فرد سوال کنند یعنی شما : جوگیر شده و حرف هیچ کسو قبول نداره .وهمیشه میخواد حرف خودش رو ثابت کنه و خودش رو همه چیز تموم جلوه بده با صرف نظر از نظرات بقیه !!! اشتباهه . اگه واقعا حرفه ای هستید دیگه نظر خواهی نکن ...برو راهی رو که انتخاب کردی. ولی اگه واقعا دنبال راه اصلی هستی . حرف دوستان و من رو یکم روش فکر کن..نمیگم حرف حرف من !!! نه .. فقط روش فکر کن...و تحقیق گسترده تری داشته باش.

با تشکر و ممنون

12. این کاربر از littledemon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

mx & atv بازی موتور خیلی قشنگیه....
    پیشنهاد میکنم بازی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •