فایل .deb را از لینک زیر دانلود کنید برای نصب راحت و بی درد سر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل .deb را از لینک زیر دانلود کنید برای نصب راحت و بی درد سر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این درایور نصب بود. حالا چطور میتونم بفهمم که اوبونتو داره از همین درایور واسه کارت گرافیک استفاده میکنه؟
اگر کامل نصب شد و با توجه به خروجی دستورات کارت گرافیک شما درست کار می کنه، و اگر هنوز بعد از نصب compiz سیستم کرش می خوره شاید مربوط به کارت گرافیک نیست!
اگر براتون امکانش هست شاید نصب مجدد سیستم بهتون کمک کنه! و البته قبل از اون بوت از روی دیسک زنده و تست compiz اینکار رو هم بکنید ببینید که افکت ها در دیسک زنده کار می کنند.
بله! وقتی compiz رو دوباره نصب میکنم بازم مثل قبل، همه ی دسکتاپ میپره! از روی CD هم این کارو قبلا کرده بودم اما مثل نصب روی هارد میمونه و هیچ فرقی نداره، بازم دسکتاپ میپره! چند بار هم از نو نصب کرده بودم بازم فایده نداشت! جالبه که واسه باقی که نصب میکنم مشکلی نداره و همه چی درست اجرا میشه اما واسه خودم دسکتاپ میپره!!!
من فکر میکنم باید تنظیمات aiglx فعال بشه... حالا نمیدونم تو اوبنتو چطوری این قضیه درست میشه!
خروجی دستور:
glxinfo | grep direct
اینجا بگزارید.
با توجه به بررسی که کردم , به احتمال خیلی زیاد این مشکل مربوط میشه به وجود یک Bug در X.Org و به خصوص بسته ی xserver-xorg-video-intel که باعث به وجود آمدن یک سری مشکلات و ناسازگاری ها با بعضی از کارت های گرافیک Intel میشه !
سعی کنید از طریق برنامه ی Synaptic , مخازن رو بروز کرده و این بسته رو آپدیت کنید. شاید مشکل حل بشه. در غیر این صورت باید منتظر آپدیت های آینده باشید.
* برای نصب جدیدترین آپدیت , مخزن Pre-released Updates رو از طریق Synaptic فعال کنید و بعد از بروز رسانی مخازن , این بسته رو آپدیت کنید.
این پیغام صادر میشه:
direct rendering: yes
درایور 3d نصب شده و فعاله
مثل اینکه باید قید اوبونتو 8.10 رو بزنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)