تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کیفیت این بازی را چگونه می بینید؟

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

36 63.16%
  • خوب

14 24.56%
  • متوسط

3 5.26%
  • ضعیف

4 7.02%
صفحه 4 از 18 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 172

نام تاپيک: Rome :: Total War

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

سلام به اساتید
    یه مشکل من داشتم که همیشه به خاطر همین مشکل کنترل شهر ها از دستم خارج میشد:
    همیشه توی شهر های بزرگ و پرجمعیتم مالیات ها منفی میشد حتی very high هم میزاشتم بازم منفی میشد
    چیکار باید میکردیم که منفی نشه؟

با اینکه این همه بازی های خفناک اومده با دیدن این تاپیک دوباره هوس کردم rome total war بازی کنم
    سلام....

البته شما خودت استادي ها ولي خوب منم يه زره بلدم ( به بزرگي خودت قبول كن )

بايد سعي كني كه قرار داد زياد ببندي ، جنگ اگر كردي شكست نخوري ، اگه مي توني توي شهر زياد سرباز جمع نكن... مزرعه و راههاي ارتباطي رو تقويت كن و معبد بساز و .... ( بايد مردم خوشحال باشن و در اين حال درآمدم داشته باشن كه بتونن ماليات بدن )

موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

9

راستی...

شما میتونید امپراطوری مورد علاقتون با استراتژی مربوط به آن کشور را بنویسید.

سلام....

بايد سعي كني كه قرار داد زياد ببندي ، جنگ اگر كردي شكست نخوري ، اگه مي توني توي شهر زياد سرباز جمع نكن... مزرعه و راههاي ارتباطي رو تقويت كن و معبد بساز و .... ( بايد مردم خوشحال باشن و در اين حال درآمدم داشته باشن كه بتونن ماليات بدن )

موفق باشي
    همچنین هنگام تصرف یک شهر سه گزینه وجود دارد:

1. تصرف شهر بدون هیچ خشونتی و زند گذاشتن مردم (Population)
    2. گرفتن قرامت از مردم.
    3. کشتن مردم آن شهر و جمع آوری قنیمت.

برای دیدن شهرها در قسمت مرحله ای (داخل شهر) ، تنها کافیست تا مانند شکل زیر عمل کنید:

موفق باشید

برای انتخاب یک شهر به عنوان پایتخت ، به صورت زیر عمل کنید:

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

empire:total war یک بازی دیگه است و نسخه ی بعدی rome total war نیست......!
    چرا دقیقا از سری TotalWar هست و این Totalwar یه سری شناخته شدست که از سال 2000 با Shogun: Total War شروع شد تا Rome: Total War و Medieval II: Total War و ادامه روند این بازی که توسط Assembly سازنده همه این سری ها ساخته میشه فقط جریان رو کمی جلو کشیدن و به قرن 18 اومدن برای همین اون پیشوند Rome رو نداره دیگه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوست عزیز شما خودت استادی

برای اینکه خزانه شهرت منفی نباشه سعی کن بتونی روابط تجاری با کشورهای دیگه برقرار کنی.

اگر از ارتش قوی برخوردار باشی میتونی بر کشورهای ضعیفتر سلطه داشته باشی.

در ضمن سعی کن زیاد خرج و مخارج شهرت رو بالا نبری.

اگر یکی از سه جنرال رم هستی میتونه دستورات سنات را اجرا و از مزایای آن استفاده کنی.

موفق باشی
    سلام....

موفق باشي
    دست همتون درد نکنه
    من امروز بازی رو نصب کردم دارم از اول میرم میخوام کارتاژ ها رو له کنم ...

همچنین هنگام تصرف یک شهر سه گزینه وجود دارد:

1. تصرف شهر بدون هیچ خشونتی و زند گذاشتن مردم (population)
    2. گرفتن قرامت از مردم.
    3. کشتن مردم آن شهر و جمع آوری قنیمت.
    روش اول بیشتر به درد شهر های بزرگ و پرجمعیت میخوره
    روش دوم رو من فقط بعضی موقع ها استفاده میکردم که بدک نیست
    روش سوم خیلی به درد میخوره ... اگر شهری رو تصرف کردین که خیلی کوچیک بود و هیچ کالای با ارزش تجاری
    نداشت بگیرید همه ی ساکنان اون شهر رو بکشین

دوستان چجوری میتونم به یه حکومت دیگه اطلاعات نقشه رو بدم بعدش بجاش پول بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چرا دقیقا از سری totalwar هست و این totalwar یه سری شناخته شدست که از سال 2000 با shogun: Total war شروع شد تا rome: Total war و medieval ii: Total war و ادامه روند این بازی که توسط assembly سازنده همه این سری ها ساخته میشه فقط جریان رو کمی جلو کشیدن و به قرن 18 اومدن برای همین اون پیشوند rome رو نداره دیگه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی معذرت می خوام.من این اطلاعات رو نداشتم و از اینکه این اطلاعات را در اختیار من گذاشتی ممنونم
    من فکر کردم مثل بقیه بازی ها است.....!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

11

کافیه در قسمت Make Offers گزینه Map Information رو فعال کنی تا در نامه نوشته شود و در قسمت
    Make Demands گزینه Make SinglePayment یا Regular Tribues را پیشنهاد کنی.

درباره دو گزینه Make Single Payment و Regular Tribute توضیح خواهم داد...

این گزینه برای پیشنهاد یا دریافت پول میباشد بطوری که فقط برای همان یک ماه (Turn) میباشد و دیگر ادامه نخواهد داشت.

این گزینه برای دریافت یا پیشنهاد پول بصورت مدت دار میباشد. برای استفاده از این گزینه پس از انتخاب آن باید تعداد ماه ها (Turn) و میزان پولی که قرار است در هر ماه دریافت یا پرداخت کنید مشخص کرده و سپس منتظر نتیجه آن باشید.

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دست همتون درد نکنه
    من امروز بازی رو نصب کردم دارم از اول میرم میخوام کارتاژ ها رو له کنم ...

روش اول بیشتر به درد شهر های بزرگ و پرجمعیت میخوره
    روش دوم رو من فقط بعضی موقع ها استفاده میکردم که بدک نیست
    روش سوم خیلی به درد میخوره ... اگر شهری رو تصرف کردین که خیلی کوچیک بود و هیچ کالای با ارزش تجاری
    نداشت بگیرید همه ی ساکنان اون شهر رو بکشین

روش اول اصلا خوب به خمخصوصا برای شهرهای بزرگ چون پول دستت نمیاد که هیچ بدلیل زیاده جمعیت وناراضیتی شورش می کنن وبهترین روش برای شهرهای بزرگ سومی است
    روش دوم در همه شرایط خوبه
    روش سوم در مورد شهرهای کوچیک اصلا به درد نمی خوره چون همون جمعیت کم خیلی کم میشه یه ذره هم پول میده که پول به گروه سرباز هم نمیشه واین شهرهای کوچیک رشد جمعیتشون کمه وبا این کار جمعیت به حداقل می رسه ودیگه رشد هم نمی کنه وهمن طور که می دونید برای پیشرفت شهر نباز به تعداد معین جمعیت هست تا لول شهر بره بالا

من میشه گفت همه سری ها رو بازی کردم بیشتر از همهALEXANDER زدحال زد چون فقط اسکندر رو می تونی انتخاب کنی بیای شهرهای هخامنشی رو نابود کنی
    بیشتر از همه هم نسخه مکمل Barbaria inveistion که روی همین بازی نسب میشه حال داد چون امپراتوری ساسانیان رو داره که خیلی خفنه(فیلم دارن) ومی زنی پدر روم شرقی رو در میاری
    medieval II هم بد نبود فقط جنگهاش خیلی طول می کشه ومثل این نسخه های قدیمی نیست که زود هم رو بکشن ویکی می زنه اون یکی دفاع می کنه واگه بخای با سرعت خود بازی تماشا کنی یک ساعتی طول می کشه وباید حتمی سرعت رو بالا ببری

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

روش اول اصلا خوب به خمخصوصا برای شهرهای بزرگ چون پول دستت نمیاد که هیچ بدلیل زیاده جمعیت وناراضیتی شورش می کنن وبهترین روش برای شهرهای بزرگ سومی است
    روش دوم در همه شرایط خوبه
    روش سوم در مورد شهرهای کوچیک اصلا به درد نمی خوره چون همون جمعیت کم خیلی کم میشه یه ذره هم پول میده که پول به گروه سرباز هم نمیشه واین شهرهای کوچیک رشد جمعیتشون کمه وبا این کار جمعیت به حداقل می رسه ودیگه رشد هم نمی کنه وهمن طور که می دونید برای پیشرفت شهر نباز به تعداد معین جمعیت هست تا لول شهر بره بالا
    من روشم اینه که شهر های کوچیک که هیچ کالای با ارزش تجاری رو هم ندارن میزنم له میکنم ... به جاش شهر های
    بزرگ که میدونی در آمد زیادی واست دارن رو نگه میدارم و میزارم مردم راحت زندگی بکنن ... اگر هم شورش شد مالیات
    رو کم کنی درست میشه بعد از اون اگر دو سه تا بنا واسشون بسازی دیگه شورش نمیکنن

دوستان الان من با کمبود حکمران مواجه شدم ! چه کنم این شاهم پیر شده دو سه Turn دیگه می میره بعضی از شهر هام
    هم حکمران ندارن !

یه سؤال:
    اگر زیادی با یه گروه سرباز که حکمران ندارن بجنگی آیا ژنرالش بعد از مدتی تبدیل به حکمران میشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من روشم اینه که شهر های کوچیک که هیچ کالای با ارزش تجاری رو هم ندارن میزنم له میکنم ... به جاش شهر های
    بزرگ که میدونی در آمد زیادی واست دارن رو نگه میدارم و میزارم مردم راحت زندگی بکنن ... اگر هم شورش شد مالیات

دوستان الان من با کمبود حکمران مواجه شدم ! چه کنم این شاهم پیر شده دو سه turn دیگه می میره بعضی از شهر هام
    هم حکمران ندارن !

یه سؤال:
    اگر زیادی با یه گروه سرباز که حکمران ندارن بجنگی آیا ژنرالش بعد از مدتی تبدیل به حکمران میشه یا نه؟
    منم مشکل تو رو داشتم ولی خصارت شدیدی از اینکه نصف شهر هام حکمران نداشتند نخوردم. و این اشراف زاده ها فقط متولد می شوند و گروه سرباز تبدیل به ژنرال نمی شه.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

10

و این اشراف زاده ها فقط متولد می شوند و گروه سرباز تبدیل به ژنرال نمی شه.
    یک راه برای تبدیل Captain به General وجود داره اگر بتونی با یک گروه نظامی که جنرال داره بجنگی و پیروز شوی...

دوستان الان من با کمبود حکمران مواجه شدم ! چه کنم این شاهم پیر شده دو سه Turn دیگه می میره بعضی از شهر هام
    هم حکمران ندارن !

یه سؤال:

یکی دیگر از مزایای این بازی موسیقی و آهنگهای بسیار جذاب است.

Carthaginians

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •