ای بابا پس چرا اینقدر نمره کم گرفته؟![]()
ای بابا پس چرا اینقدر نمره کم گرفته؟![]()
7 یا 8 از 10 به نظرت کمه ؟
این تاپیک نمیخاد بره به قسمت بازی های کامپیوتری ؟
خب دیگه این بازی تقریبا آخراشه و رو به اتمام هستش : دی
بازی حدودا 8 ساعت GamePlay داره که خیلی خوبه دیگه !
فقط بازی پر از باگ هستش ! مثلا همین آخر بازی یه جا گیر کردم داشتم از دیوار میرفتم بالا مجبور شدم از Checkpoint قبلی بازی رو load کنم !
کلی اعصابمون ریخت بهم !!
از یه منطقه از بازی عکس گرفتم میزارم که ببینید : دی ! البته زیاد خوب نشده کیفیتش !
خب دوستان من یه توضیحی در مورد این عکس بدم !
شما همون طور که مشاهده میکنید بنده دارم از طناب میرم بالا اما اگه دقت کنید میبینید که یه تکه سنگ داره دنبال من میاد یعنی انگار با نخ چسبوندنش به من : دی
این یکی از مشکلات بازی بود که البته برای همه اتفاق نمیفته ولی خب من ازش عکس گرفتم چون یه اتفاق تاریخی بود دیگه : دی
Last edited by resident_evil; 05-05-2009 at 00:44.
خب این بازی هم به لطف خدا تموم شد و بسی لذت بردیم فقط آخراش دیکه الکی کشش داده بودن : دی
با هرکی 3 4 بار میجنگیدی ! ولی در کل بازیه بسیار خوبی بود و گیراییه بالایی داشت همین طور جذاب هم بود !
خشونت بالای بازی هم به جذابیتش اضافه میکرد ! فقط تنها اشکالش این بود که باگ داشت !
ولی شما وقتی یک باز بازی ر تموم میکنین تازه دوباره که برین بازی رو بهتون 2 برابر حال میده ! چون شما بسیار قوی هستین و دشمنا ضعیف : دی
البته باید مراحل رو Replay کنین تا تمام Upgradeهاتون بمونه و از بین نره !
آخرای بازی هم همون طور که گفتم خسته کننده شده بود ! وای بازی اینقدر جذاب و قشنگ بود برای من که باهاش کنار اومدم دیگه : دی
به همگی پیشنهاد میشود این بازی ! در پایان بازی هم شما میتونین کاراکتر های دیگه رو انتخاب کنین برای دوباره بازی کردن که قدرت اونا بیشتر از کاراکتر اصلیه بازی هستش !
Classic Wolverine & X-Force Wolverin و یکی دیگه که من آزادش نکردم هنوز : دی
موفق و پیروز باشید ...
بلاخره اینم منتشر شد ، خیلی خوبه. همین فردا میرم میگیرمش.شاید این بازی تا اومدن اویل 5 ما رو سرگرم کنه.
اره.
نامردا هنوز شیراز نیاوردن. گفتن فردا.
فکر کنم جریانه فیلمش شده که اونم با bug اومده بیرون نسخه bug دارش
![]()
من هم فیلمش رو دیدم.
نامردا چه جوری فیلم رو دزدیدن خدا میدونه.
1 دفعه وسط فیلم کامپیوتری میشد.
فکر کنم خیلی کم فروش کنه.
اینو بگم که ما ایرانیا فیلمش رو زودتر دیدیم چون فیلم اصلی 1 may رفت رو پرده سینما اروپا و امریکا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)