تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 81

نام تاپيک: بررسی دوربین Samsung i8510 innov8 : دوربینی از جنس موبایل !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام
    تو i8510 خيلي كم اتفاق ميفته كه عكسها به خاطر لرزش دست تار بشن. anti shake هم كه هي off ميشه يعني از دوربين كه مياي بيرون و دوباره ميري تو دوربين off ميشه و كلاً خيلي با حالت عاديش فرقي نميكنه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

K800 در سال 2006 به خاطر امکانات دوربین رتبه اول رو آورد نه کیفیت و وضوح تصاویر گرفته شده .

در ضمن تا کسی خودش با هم مقایسه نکنه اگر تا 10 سال بعد هم یکی بگه این بهتره یا اون باورش نمیشه .

مخلصیم .
    البته من اشتباه گفتم در سال 2006 نوشتم يكي از گوشيها يو 900 كه اون دي900 بود الان متوجه شدم
    بعدشم يه چيزي ميگيها
    مگه ميشه گوشي به خاطر امكاناتش اول بشه و بعد عكس خوب نباشه
    خب حتما به خاطر امكانات بالا عكس خوبي ميگيره و انتخاب شده درسته؟
    بعدشم كيفيت و وضوح تصاوير گرفته شده مگه پائينتر از ان 73 يا دي 900 بوده؟
    golmohammadi عزیز
    همونطور که فرمودین من طرفدار حقیقتم و تعصب خاصی به برند ها ندارم ... کما اینکه خیلی راحت زمانی که دیدم نوکیا گوشی لمسی نداره به سونی اریکسون و مشخصا p1 متمایل شدم.
    من چندان اسیر اعداد نیستم ، همچنین اسم ها ، بنابراین هیچ معلوم نیست ایدو با 12 مگاپیکسل ،کیفیت بهتری فرضا از n95 داشته باشه ! باید عملکردش رو دید نه اعداد و ارقام و مشخصات رو . همچنین با فرض اینکه فلان گوشی با فلان لنر ( حالا چه سایبر شات،چه کارل زایس و چه کداک) تنها به دلیل اسمش بهتر از دوربین فلان گوشی که اسمی خاصی نداره رو درست نمی دونم کما اینکه اگه مقایسه دوربین p1 و n73 رو که خودم نوشتم رو ببینید ، می بینید که اگه به فرض اشتباه من ،کیفیت دوربین p1 از n73 بیشتر نباشه کمتر هم نیست در صورتی که سری p سونی اریکسون یک سری تجاری هست و توجه خیلی خاصی به دوربینش نمی شه !

خود شما فرمودین که اگه فلش زنون k800 نبود در روز مثل n73 عکس می گیره ، پس بنابراین در شرایط مساوی k800 بدلیل فلش زنون انتخاب شده ، ولی در مورد مقایسه c905 و i8510 به نظر من شرایط برابر نیست که حالا بگیم c905 بدلیل فلش زنون برتر ! خیر. به نظر من کیفیت عکس های i8510 بهتر از c905 هست . این رو نه از روی بررسی هیچ سایتی نمی گم بلکه مقایسه عکس های c905 و i8510 و همچنین تجربه کار کردن با i8510 منو به این نتیجه رسونده . بنابراین من اول به خودم اطمینان دارم و بعد به سایر سایت ها چون در مورد نظر شخصی خودم صحبت می کنم .

نمره های سایت gsmarena فقط یه مثال بود و هر کسی ممکن یه نمره ای در قسمت های مختلف بده ! ولی چند تا موضوع هست :
    - اول اینکه این سایت به نظر من سایت معتبری هست و با درصد بالایی قابل اطمینان.
    - نمره های داده شده در مقایسه تماما مقایسه ای هستن ، یعنی اگه c905 در فلان موضوع نمره 3 گرفته در مقایسه با 3 رقیب دیگه هست.
    - نمایش جزئیات ذکر شده نیز مربوط به "کیفیت دوربین در نمایش جزئیات" هست و ربطی به صفحه نمایش نداره .

در خوب بودن دوربین هر دو گوشی هیچ شکی نیست ولی وقتی بحث مقایسه پیش میاد شرایط کمی متفاوت میشه و باید از منظری دیگر به موضوع نگاه کنیم.

باز هم از شما ممنونم.
    محمد جون شما كه با اي900 كار كردين من تسليم
    حتما يه چيزي ميدونين كه ميگين
    من فكر كردم منظور از نمايش جزئيات در تصوير نمايش داده شده هست واسه همين به ثفحه اشاره كردم
    در كل هر دو گوشي خيلي عالي هستند و اين رقابتها به نفع من و تو و باعث پيشرفت زيادي در بين برندها خواهد بود
    پس به منو تو ضرري نداره
    سلام
    تو i8510 خيلي كم اتفاق ميفته كه عكسها به خاطر لرزش دست تار بشن. Anti shake هم كه هي off ميشه يعني از دوربين كه مياي بيرون و دوباره ميري تو دوربين off ميشه و كلاً خيلي با حالت عاديش فرقي نميكنه.
    شما قبلا گفتين كه نميتونين در اين مورد نظر خاصي بدين
    چطور شد الان با قاطعيت ميگين كه لرزشگيرش خوبه؟
    دقت كن لرزه گيرش اگه خوب باشه از 100 تا عكس شايد 1 دونه عكس تار داشته باشه مثل كا800
    بعد ايني كه گفتي فعال كردن اون گزينه كه بايد هر دفع دستي فعال كرد يه مقدار كارو سخت ميكنه
    در كل سامسونگ قابل تحسين هست
    و خيلي خوب خودشو كشونده جلو
    و نوكيا هم درجا ميزنه
    سوني هم كه خوبه بد نيست

3. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جون شما كه با اي900 كار كردين من تسليم
    حتما يه چيزي ميدونين كه ميگين
    من فكر كردم منظور از نمايش جزئيات در تصوير نمايش داده شده هست واسه همين به ثفحه اشاره كردم
    در كل هر دو گوشي خيلي عالي هستند و اين رقابتها به نفع من و تو و باعث پيشرفت زيادي در بين برندها خواهد بود
    پس به منو تو ضرري نداره
    سلامی دوباره ...
    ممنونم.
    بله ، کاملا درسته ، رقابت موجود بین برندها جز ایجاد گوشی هایی بهتر ، با امکانات بالاتر چیز دیگری نداره !
    همین دیشب خوندم که یه شرکت معروف سوئیسی گوشی تولید کرده که در حین حرکت باتریش شارژ میشه ! ببینید تکنولوژی چقدر در حال پیشرفت !

5. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلامی دوباره ...
    ممنونم.
    بله ، کاملا درسته ، رقابت موجود بین برندها جز ایجاد گوشی هایی بهتر ، با امکانات بالاتر چیز دیگری نداره !
    همین دیشب خوندم که یه شرکت معروف سوئیسی گوشی تولید کرده که در حین حرکت باتریش شارژ میشه ! ببینید تکنولوژی چقدر در حال پیشرفت !
    اين چيزها را از يه گوشت بشنو از ديگري فوت كن بره بيرون
    براي اينكه باطري گوشي شارژ بشه بايد ولتاژي بيشتر از ولتاژ باطري توليد بشه تا عمل شارژ انجام بشه
    يعني معادل 5 ولت استاندارد
    البته كمتر از 5 هم باشه شاژ ميشه تا يه حدي ولي 5 استاندارد هست
    و جريان هم بايد تا يه حدي باشه كه شارژ بشه
    تو گوشي نميشه چيزي گذاشت كه با حركتش ولتاژ 5 ولت با جريان حتي اندك توليد بشه
    عملا غير ممكن هست اينو از من بشنو

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ضمن احترام به نظر شما دوست عزیز ، لینک خبر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    The Chairman packs a 2.8-inch capacitive multi-touch screen, a 5 megapixel camera, has Wi-Fi connectivity and a fingerprint scanner used for unlocking the thing.

Being the world's first hybrid-powered smartphone, featuring a regular rechargeable battery plus a watch-like kinetic rotor system. It allows passive recharging on the battery while you are on the move - just like a wrist watch. Unfortunately, there is no word how much power will this kinetic system produce.
    اگه من اشتباه می کنم اصلاح بفرمایید.
    ممنون.

8. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ضمن احترام به نظر شما دوست عزیز ، لینک خبر :

کد:

اگه من اشتباه می کنم اصلاح بفرمایید.
    ممنون.
    محمد جون من كه نگفتم شما دروغ ميگين
    بله با اين اسم گوشي را ميدند بيرون
    ولي عملا هيچ تاثيري نخواهد داشت
    منظورم من اين بود

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

شما قبلا گفتين كه نميتونين در اين مورد نظر خاصي بدين
    چطور شد الان با قاطعيت ميگين كه لرزشگيرش خوبه؟
    دقت كن لرزه گيرش اگه خوب باشه از 100 تا عكس شايد 1 دونه عكس تار داشته باشه مثل كا800
    بعد ايني كه گفتي فعال كردن اون گزينه كه بايد هر دفع دستي فعال كرد يه مقدار كارو سخت ميكنه
    در كل سامسونگ قابل تحسين هست
    و خيلي خوب خودشو كشونده جلو
    و نوكيا هم درجا ميزنه
    سوني هم كه خوبه بد نيست
    من كي گفتم در مورد لرزش گير نميتونم نظر بدم؟ خودم يادم نيست
    اگه تو روز با گوشي عكس بگيري البته در حالتي كه لرزش گيرش خاموشه از هر 100 تا شايد 3-4 تاش تار بشه و انقدر كمه كه من اصلاً لرزش گيرشو فعال نميكنم و يه بديش هم اينه كه هي بايد بري توي منو دوباره فعالش كني. توي شب شايد از هر 100تا 10 تاش تار بشه كه بازم خيلي خوبه. در كل به خاطر اينكه عكساش خيلي كم تار ميشه من لرزش گيرشو فعال نميكنم

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جون من كه نگفتم شما دروغ ميگين
    بله با اين اسم گوشي را ميدند بيرون
    ولي عملا هيچ تاثيري نخواهد داشت
    منظورم من اين بود
    خب در این مورد مد نظر شما باید صبر کرد و عملکردش رو دید

12. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اينجا هم يك بررسي بين C905 و i8510 و KC910 Renoir انجام داده كه من الان دارم ميرم بيرون و هنوز وقت نكردم ببينم چي گفته!!

کد:

البته ببخشيد مثل اينكه انگليسي نيست! ولي يه امتيازهايي ديدم كه داده انگار

14. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

سلام این لینک پایین کامل ترین مقایسه ای هست که من تا حالا دیدم شما هم نگاه بندازین
    کد:
    Last edited by Bahador.p; 28-03-2009 at 22:59.

16. 4 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •