اینجا جای تبلیغ گوشی های دیگه نیست...
لطفا دلایل خودت رو هم مشخص کن دوست من...غیر از دوربین، از چه لحاظ برتری داره؟
اینجا جای تبلیغ گوشی های دیگه نیست...
لطفا دلایل خودت رو هم مشخص کن دوست من...غیر از دوربین، از چه لحاظ برتری داره؟
اتفاقا حرفای تو بیشتر به تبلیغ میخوره
چه تبلیقی؟ با فروش این گوشی چه سودی من میبرم؟ گفتم من این گوشی رو خریدم و کاملا راضیم و هر کسی که یه گوشی خوب بخواد و دوربین هم براش مهم باشه من اینو بهش پیشنهاد میکنم. میتونی بری به تاپیکهای خرید گوشیهای دیگه سر بزنی من گوشی های دیگه ای رو پیشنهاد دادم.
تو این تاپیک قیمت رو مطرح نکرده بود که رنوار پیشنهاد دادم و لی تو که همه جا فقط یه مدل پیشنهاد میدی.
LG KC910 Renoir
صفحه نمایش 3 اینچ تاچ حساس، GPRS و Wi-Fi و GPS هم داره و 2 روز هم شارژ نگه میداره کیفیت عکس و فیلمش هم تو 8 مگا پیکسلی ها بالاترین. هر نرم افزار جاوا هم روش نصب میشه، QWERTY فارسی هم داره و تا 16 گیگ microSD sh ساپرت میکنه دیگه چی میخوای؟ کدوم گوشی همه اینا رو یکجا داره.
دوست عزیز من حتی با 5800 کار نکردم که بخوام تبلیغشو بکنم یا پیشنهادش بدم...در جواب دوستمون که گفته بود n85 بهتره، خواستم دلایلشم بگه چون منم بین این دو گوشی موندم...
شما تو چندین تاپیک که هیچ ربطی به رنوار نداشته، ازش تعریف کردی...قبلا هم دوستان به شما تذکر داده بودن...
هر چیزی جای خودشو داره...برو تو تاپیکش هرچی می خوای ازش تعریف کن و به همه پیشنهادش بده...این بنده خدا سوالش واضحه...می خواد بین اون 2 تا گوشی انتخاب کنه...
حالا یکی نیست به من بگه N85 غیر از دوربین چه برتری داره نسبت به 5800 ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)