سیستم منم این ویروسو داشت . که به لطف فرمت کردن c درست شد !
الان وقتی یه فایل ویروسی رو باز میکنم اینطوری میشه . که ریستور میکنم به روز قبل درست میشه ! کلا با Restore Windows درست میشه
سیستم منم این ویروسو داشت . که به لطف فرمت کردن c درست شد !
الان وقتی یه فایل ویروسی رو باز میکنم اینطوری میشه . که ریستور میکنم به روز قبل درست میشه ! کلا با Restore Windows درست میشه
دوستان مشکل من هم حل شد - با نصب جدیدترین nod و آپدیت و ویروس کشیش مشکلم حل شد فقط هرچی فایل exe بود پاک شد که اونم دوباره بدست میاد![]()
Last edited by mohsen.rajabi; 14-01-2009 at 00:49.
سلام خدمت دوستان عزیز
درسته وقتی ویروس فعال بود اسکن کردم. تقریبا میشه گفته به تمام فایل های اجرایی که توی این مدت استفاده شده بود چسبیده بود.
ناد32 همه رو پیدا کرد و اونا رو کلین کرد واسه همین هیچ کدوم از فایل هام رو از دست ندادم.
درضمن با آخرین ورژن نیازی به آپدیت هم نبود و خودش ویروس رو میشناخت.
الان هم کامپیوترمکاملا روبه راهه و هیچ مشکلی نداره.
انشا ا... مشکل شما هم به زودی حل بشه.![]()
دوست عزیز این برنامه رو از کجا دانلود کردی آدرسش رو برای ما هم بزار
من هر ورژنی رو نصب کردم جواب نگرفتم
سلام دوست عزیز
من این برنامه رو از سایت ایرانی دانلود رایگان گرفتم.
آدرس سایتشهستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلودش هم اون موقع این بود حالا نمیدونم تغییر کرده یا نه؟
امید وارم مشکل شما هم حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش شد:
دوست عزیز نمیدونم چرا این p30world آدرسو اینجوری خراب میکنه.؟
معلوم نیست چه پدر کشتگی با این سایت داره که هر کاری مکنم به هر شکل ممکن آدرس لینکشو درست بنویسم به جای اسم کامل سایت کههمش یه سری از اینا ---------- می نویسه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by am_merman01; 16-01-2009 at 23:11.
سلام
انتی ویروس نود 32 که درست نصب شده باشه و آپدیت هم بشه این ویروسا رو پاک میکنه .
در ضمنsvchost ویروس نیس ولی ممکنه بعضی ویروسا توش نفوذ کنن و یا ویروسی به نام scvohost /svohost یا اسمایی شبیه اینا باشه
برای مشکل قفل شدن ریجستری هم یه برنامه کم حجم دارم که خیلی راحت مشکل رو از بین مبره اگه کسی میخاد میل بزنه براش بفرستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام به دوستان عزیز ویروس که سیستم من گرفته ریجستری وtaskmangereرا غیر فعال کرده وکنرل پنل رانیز سر برگ ان را خورده
سلام.من هم با همین موضوع درگیرم.2 تا کد برای باز کردن regedit و task manage پیدا کردم.میزنم باز میشه ولی وقتی ببندیش بازم قفل میشه.
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
اینهم 2تا کدها
هنوز گیرم کمک کنید
من هم این ویروس اذیتم می کردم تو می تونی کاسپر 2009 رو گیر بیاری و ابتدا تعویض ویندوز سپس نصب کاسپر از روی سی دی بدون اینکه درایوی رو باز کرده باشی وسپس آپدیتش و ویروس را راحت بیرون می کشی اما راه دوم که من امروز یعنی پنجشنبه انجام دادم روی سیستمم اینه که دو تا تیک زیر show hidden folder رو برداری و ok کنی سپس توی پوشه reyceler فایل autoplay.exe رو پاک کنی سپس فایل autuoran.ini رو از صحفه اول درایو پاک کن بهتره ابتدا از درایوهای غیر ویندوز شروع کنی من با این کار سیستمم عالی شده البته خیلی روش کار کردم تا جواب داد سیستم به سیستم با توجه به نوع ویروس و پیشرفتش فرق می کنه. دوست دارم بای![]()
فکر کنم اسم ویروسه netsh.exe باشه ولی منم نمیتونم پاکش کنم از طرفی هم فایل های اجرایم خیلی مهم هستن برام و آپدیت کاسپر هم نتونست برام کاری کنه موقعی که برای چند لحظه غیر فعالش میکنم بازم ویروس فعال میشه
حالا شما اگه درباره netsh.exe اطلاعاتی دارین به ما هم بگین
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)