مدل دقیقش همین IceQ4 هست یا ICeq خالی ؟! شک کردم .HIS IceQ4 4830 خیلی مناسبه!حدود 160!
مدل دقیقش همین IceQ4 هست یا ICeq خالی ؟! شک کردم .HIS IceQ4 4830 خیلی مناسبه!حدود 160!
حرف شما کاملا صحیحه.ولی موجودی من در حد 100 الی 110 تومنه.همین 9600 هم اگه بتونم بگیرم کلی خوشحال میشم, چه برسه 4830 . وقتی که پول کم بیاری دیگه به صرفه بودن معنی نداره.
در مورد گارانتی هم باید بگم که من حداقل 10 مورد قطعه مشکل دار رو برای آواژنگ فرستادم و به نحو احسن یا درست کردن یا یکی دیگه دادن بهم. حتی گارانتی سازگار ارقام که جزو خوباست یک جاهایی لنگ میزنه که برای خودمم پیش اومد و هاردی که خراب بود رو نتونست کاری براش بکنه.
وقتی مشکلی برای گرافیکت پیش بیاد بعد از گارانتی استفاده میکنی و همین که خیالت راحته از هزار تا چیز بهتره !برای استفاده از گارانتی خرید می کنید!!؟؟
شرایط پیچیده ای نداره.باید قطعه مشکل دار رو یا درست کنه یا تعویض ! همین دوتا.اصلا شرایط گارانتی و نوعش رو در نظر گرفتید!؟
این آواژنگ رو بهتر از هرکسی میشناسمالان فکر می کنی این آواژنگ که گفتم وضعش چه جوریاست!!؟؟
دلیل اینکه از آواژنگ نمیگیرم اینه که چون محصولات گیگا رو ساپورت میکنه و گیگا هم که گرونه.
تعصبی اصلا ندارم.اگر هم داشته باشم روی ati هستش
الان من شدیدا گیج میزنم که چی بگیرم.پولمم دیگه ماکزیمم 130. یک گرافیک خوب با گارانتی خوب.
معرفی کنید. مرسی
ولی کدومش مطمئن نیستم!؟
HIS HD 4830 Fan 512MB (256bit) GDDR3 PCIe
HIS HD 4830 IceQ 4 1GB(256bit) GDDR3 PCIe
Last edited by Kianoosh; 05-01-2009 at 00:26.
اینا 130 تومنه؟؟
خب شما Zotac 9600GT رو بخر دیگه!البته گارانتیش از نظر من نسبتا معتبره!!
در ضمن شما تعمیر و تعویض رو با هزینه شخصی هم درنظر بگیرید و شرایط گارانتی منظورم نو ع خرابی قطعه بود!!!هر موردی شامل گارانتی نمیشه!حالا!آواژنگ رو تقریبا همه میشناسن!
اون 9600 رو نخوای باید بری سمت HIS IceQ4 4670 1G که اختلافش با 9600 زیاد محسوس نیست!و قیمتش هم همون حدود هست با گارانتی کاملا معتبر!
باز نظر باقی دوستان چی باشه!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزیز!اونها حدود 160-170 هست مدلش رو هم نصف شبه اشتباه نوشتم!4830 هستند!
اگه بخوام 9600gt نگیرم میرم سراغ 9600gso .امروز xfx قیمت گرفتم.fatality 768 mb گفت 110 تومن.
9600GSO>>>8800GS
مدل هایی که تغییر معماری و فرکانس داشتن 512 مگ هستند که گویا تو بازار ما نیومدن هنوز!؟
تقریبا هم سطح هست با 4670 512 مگ!شما مشخصاتشو بگو!!؟؟اونم انتخاب خوبی می تونه باشه!خوش قیمت هم هست!برند اسپارکل رو قیمت داری!؟گارانتی فاره رایانه فرد!!!DDR3 768 مگ 9600gso باشه حتما!
گارنتیش!؟
اگه همون xfx خریدی بنچ و تست+GPU-Z فراموش نشود!
موفق باشی
اگه منظورت مشخصات اولیشه که تو این عکس با 9500 و 4670 و ... مقایسه شده:
برند اسپارکل طبق نوشته خود سایتش که 168 تومنه ولی مطمئنم که قیمتشو آپدیت نکردن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این xfx که من قیمت گرفتم گارانتیش برای سازگار ارقام هستش.
با شماها به نتیجه برسم بعد میرم میگیرم.
نه !!!اسپارکل خیلی ارزونتر شده!حدود 130-120 باید باشه!
اهه!این که DDR2 هست!(اون عکس برند XFX Fatality نیست!)با این مشخصات :GeForce® 9600 GSO 768MB DDR2 Fatal1ty (PV-T96O-S1S4)
اصلا ارزش خرید نداره!شما یا اسپارکل بخر همون مدل یا 4670 یه گیگ!یا صبر کن بودجه رو 4830 برسون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)