ببخشید من اشتباه کردم همینی که شما میگید بود. حرهاتونم در مورد کیفیت lcd کاملا قبول دارم.![]()
ببخشید من اشتباه کردم همینی که شما میگید بود. حرهاتونم در مورد کیفیت lcd کاملا قبول دارم.![]()
عزیزم امنیا
سلام
کیفیت یعنی چی؟ وقتی یک lcd بتونه جزییات بیشتری نشون بده میگن کیفیت بیشتره ، در ضمن ویندوز نه اینکه نمیتونه بیشتر 65000 رنگ ساپورت کنه مایکروسافت نخواسته بذاره، چون مایکروسافت اعتقاد داره عمر باتری مهمتر از تعداد رنگه، تازه یه قول GSMArena با چشم غیر مسلح امکان تشخیص 65000 از 16 میلیون رنگ وجود نداره، پس الکی از باتری هدر میده ، تازه همه کسایی که اکسپریا رو دیدن قبول دارن خیلی با کیفیته، مثل touch HD و فقط به خاطر رزولوشن lcd شونه که 4 برابر i900 هست، WVGA در برابر WQVGA
در ضمن i900 فقط 15 فریم در VGA میگیره البته در QVGA سی فریم هم میگیره اما نه در VGA
در ضمن Xperia موس اپتیکال داره ، اینو تو کلوب اکسپریا هم نوشته آقا مهران نوشتن بگردید پیدا میکنید.
در ضمن اگر ویندوز 7 بیاد کی گفته 256000 رنگ ساپورت میکنه؟ با شاید که دلیل نمیارن، تازه اگر هم بیاره i900 نمیتونه 7 رو ساپورت کنه ، به خاطر رام پایینش نسبت به پرو و hd و اکسپریا ، i900 با همین 6.1 خیلی مشکل داشت البته انگار درست شده ، اما وقتی با 6.1 اینطوریه با 7 واویلاست.
ممنون
من اگه بخوام انتخاب کنم اومنیا رو برمیدارم به هزار و یک دلیل که خیلی از بچه ها بهش اشاره کردند که ضخامت کم و تاچ وایزش رو اشاره نکردن ولی شما از آواتارت مشخصه که چقدر داری با اعتدال و منصفانه قضاوت میکنی میشه لطف کنی یکی از مشکلاتی که اومنیا تو 6.1 داره رو ذکر کنی !!!
لازم نیست من بگم شما برو کلوب i900 میبینی چه اشکالاتی داره ، تازه آواتار هم نشان دهنده هیچی نیست بیخودی جناح نگیر برو چندتا از رویو های xperia و i900 رو بخون بعد بیا بگو من منصفانه حرف میزنم یا نه.
مثلا همونکه وقتی چندتا برنامه باز بود میرفتی تو دوربین گوشی رم کم میورد، رزولوشنش هم که دیگه حرف نداره ، فارسی سازش هم که درست حسابی نیست
اشکالات
1. قلمش جا نداره
2. تو آفتاب اصلآ نمیشه باش کار کرد
3.رمش کمه
4.رزولوشن غیر استاندارد
5.رمش هم که نمیشه بدون در آوردن باتری درآورد
6.باتریش هم به گفته اونایی که دارن زود خالی میشه
بازم بگم؟
من اصلآ کار ندارم که اکسپریا بهتره یا i900من در پاسخ به حرفهای جانبدارانه دوستمون که میگفت اکسپریا اینو داره اونو نداره جواب دادم. در ضمن من نه xperia دارم نه i900 من n95 دارم اما این دلیل نمیشه تا آدم یه گوشی رو خرید بقیه رو نفی کنه.
ممنون
این ایراد نیست چون سامسونگ رو کار با دست رو گوشی تاکید داره به خاطر همین هم جای قلم نذاشته1. قلمش جا نداره
د2. تو آفتاب اصلآ نمیشه باش کار کر
شما مگه تا حالا این گوشی رو داشتی یا باهاش کار کردی که میگی اصلا نیمشه باهاش کار کرد اتفاقا خیلی خوب همن میشه باهاش کار کرد
غیر متعارف نه غیر استاندارد4.رزولوشن غیر استاندارد
یه حرفی رو میزنی حداقل یه خورده تحیقیق کن اولا رم نیست اسمش ممموری دوما نیازی به در اوردن باطری نداره چون روی باطریه5.رمش هم که نمیشه بدون در آوردن باتری درآورد
اون به خاطر استفاده ار رام های قدیمیه رام های جیدید تا 3 روز نگه میداره6.باتریش هم به گفته اونایی که دارن زود خالی میشه
بابا این که بحث نداره.
به کلوپ این 2 گوشی سر بزنید و خودتون تصمیم بگیرید.
اولاً یکی از من پرسید که منظورت از کیفیت چیه ، منم جواب دادم منظورم نمایش تعداد رنگها بود ، حالا شما منظورت از پرسیدن دوباره این سوال چیه ، من نمی دونم ، اصلاً بحث من راجع به کیفیت رنگ بود نمی فهمم چرا هی شما میگید رزولوشن ، اصلاً بحث من چیز دیگست. من خودم کاملاً از رزولوشن این گوشیا خبر دارم.
درضمن کسی راجع به اینکه امنیا با چه کیفیتی 30 فریم فیلم می گیره صحبت نکرد ، فقط مهم 30 فریم بود که می گیره.
ببخشید ، می شه به منم بگید که چجوری می شه با کلید 4 جهته اپتیکال موس رو کنترل کرد ؟ چند پست بالاتر یکی از طرفداران اکسپریا گفت که نمیشه ، من نمی دونم شما چرا می گی می شه .
اگه میشه از کار با موسش برامون فیلم بزارید ، چون خیلی برام جالبه که ببینم با کلید 4 جهته چجوری می شه موس رو کنترل کرد.
بنده در مورد ویندوز موبایل 7 کلمه شاید رو بکار بردم ، پس نمی فهمم چرا شما باز میای و روش بحث می کنی ، اما انگار شما با مایکروسافت سر و سری داری ، چون با اطمینان می گی امنیا ویندوز 7 رو ساپورت نمی کنه ، انگار شما می دونی ویندوز 7 چه سخت افزاری نیاز داره و مسئولین مایکروسافت بهتون گفتن که چه گوشیهایی رو قراره ساپورت کنه ، خب بگید ما هم بدونیم، تا جاییم که من می دونم امنیا هرگز با با ویندوز 6.1 مشکلی نداشته.
درضمن اینکه میگید توی آفتاب صفحه امنیا خوب دیده نمیشه ، مربوط به همه پاکت پیسیاست و اکسپریا هم از این قاعده مستثنا نیست ، کلاً من بجز آیفون گوشی رو ندیدم که توی آفتاب عملکرد خوبی داشته باشه.
ببینید دوستان فقط امکانات یک گوشی برای خوب بودن یک گوشی ملاک نیست ، یک گوشی باید قیمتش با امکاناتش متعادل باشه ، اکسپریا چیز خاصی از امنیا و دیاموند و پرو سرتر نداره ، اما از همه اونا گرونتره ، چرا یه بار از خودتون نمی پرسین چرا ؟
حالا گیریم امنیا بده ، پرو هم بده ؟
پرو نتنها هیچ چیزی از اکسپریا کمتر نداره ، بلکه کلی امکاناتش هم بالاتره ، مثلاً قلم هوشمند داره ، Motin Sensor داره ، کیبرد با کلیدای بیشتر داره. به نظر شما چرا باید اکسپریا از پرو گرونتر باشه ؟
می شه یه نکته اکسپریا رو بگید که از پرو سر تره ؟
پس اینجا باید گفت که یکی از نقاط ضعف بزرگ اکسپریا قیمتشه ، که اصلاً با امکاناتش متعادل نیست.
دوستان به نظره من امنیا که من خودم همین الان از طریق یه سایت که اسمش رو نمیارم که میگن خلافه سایته گرفتم و پولو به حسابشون ریختم و گفتن که 2.3 روز آینه به دستم میرسه خدا کنه...
همون lcd با رزو لوشن بیشتر و بزرگترش از پرو بهتره در ضمن قیمتش هم کمتره 700 در برابر 800 حالا چجوری گرونتره رو نمیدونم.
در ضمن 5 جهته هست نه 4 جهته میشه فشارش هم داد. در ضمن من کار ندارم کی طرفداره گوشیه کی مخالفش مهم اینه که می حرفش درسته ، من حرفام از سایت GSMArena بود پس از خودم نگفتم ایرادها رو هم از کساییکه داشتن شنیدم
در ضمن وزنش هم کمتره ، فیلمبرداریش بهتره ، X panel داره ، تاچ فلو هم میش روش گذاشت ،اپتیکال موس داره ( برو تو کلوب بگرد پیدا میکنی) بدنش هم خیلی محکمتره ، باتریش هم قویتره و خروجی 3.5 میلیمتری داره ، اینا واسه خیلیا مهمه اگه واسه شما مهم نیست نمیشه کاری کرد.
شرمنده ها اما انگار شما تحقیق نکرده حرف زدی. قلمش جا نداره
این ایراد نیست چون سامسونگ رو کار با دست رو گوشی تاکید داره به خاطر همین هم جای قلم نذاشته
نقل قول:2. تو آفتاب اصلآ نمیشه باش کار کر
د
شما مگه تا حالا این گوشی رو داشتی یا باهاش کار کردی که میگی اصلا نیمشه باهاش کار کرد اتفاقا خیلی خوب همن میشه باهاش کار کرد
نقل قول:4.رزولوشن غیر استاندارد
غیر متعارف نه غیر استاندارد
نقل قول:5.رمش هم که نمیشه بدون در آوردن باتری درآورد
یه حرفی رو میزنی حداقل یه خورده تحیقیق کن اولا رم نیست اسمش ممموری دوما نیازی به در اوردن باطری نداره چون روی باطریه
نقل قول:6.باتریش هم به گفته اونایی که دارن زود خالی میشه
اون به خاطر استفاده ار رام های قدیمیه رام های جیدید تا 3 روز نگه میداره
1. این ایرادهارو من نگرفتم GSMArena گرفته هرچی باشه اونا یه گروهن و مسلمآ از 1 نفر نظرشون معتبر تره
2. رزولوشن غیر متعارفی که هیچ پاکت پیسی دیگه تاحالا استفاده نکرده ( حداقل معروف نداریم) iolite هم هنوز نیومده
واسه همین برنامه و بازی واسش کمتره
3.آفتاب داریم تا آفتاب ، اگه آفتابه دم صبحو میگی که تو اون p990 هم خوب نشون میده ، xperia و تاچ hd بهتر نشون میدن
4. میدونم رم نیست برادر ، چیزی که همه میگن ، مموری هم نیست مموری کارت micro sd هست ، جفت باتری اما باتری مزاحم در اوردنش میشه ، شایدم شما از GSMArena بهتر میدونید.
5. اگه میخواست با قلم کار نکنن میتونست قلم نذاره ، این ضعف طراحی مگه یه قلم چقدر جا میگرفت؟
در ضمن اگر شما نظرت از GSMArena بهتره یه سایت بزن ما هم استفاده کنیم. اینو جدی گفتم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)