چه فرقی میکنه
![]()
چه فرقی میکنه
![]()
سلام.
اون connect3d اسم برند هست دوست عزیز.
اصل ماجرا همون ATI radeon 4670 هستش.
این رو شما باید بدونید تا فروشنده از عدم اگاهی شما سو استفاده نکنه.من که 13 اردیبهشت 1388 می خوام کارت گرافیک بخرم-تاریخ خرید عوض شد!-اون موقع بهش میگم می فهمه یا نه!
این مفاهیم رو از دوستان بپرسید و یاد بگیرید بعد برید به جنگ فروشنده ها.
موفق باشید.
سلام.
چند تا سوال در مورد 4670 :
سوال 1 :
CONNECT3D بهتره یا CLUB یا . . .؟
سوال 2:
تو لینک بالا سطر سوم نوشته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از depending on model چیه؟GDDR3/DDR3/DDR2 memory interface (depending on model)
سوال 3:
مادربورد من GA-8I945P-G هست.از PCI-Express x16 پشتیبانی میکنه.
میخوام بدونم با PCI-Express 2.0 و GDDR3/DDR3 مشکلی نداره؟ (Power Supply =450 W---Real)
سوال 4:
تفاوت ATI RADEON HD 4670 و ATI RADEON EAH4670 چیه؟
سوال 5 :
الان خودم 6600 دارم. 4670 چقدر قوی تره؟
باتشکر.
Batman راست میگه... این سوالاتش خیلی کلیدی هستش؛یکی جوابش رو بده تا ما هم بهره ببریم...
چند تا سوال پرسیدی؟؟!!! ما رو کشتی که!!!
ج1_کلأ در کارت ها ati و به خصوص اون هایی که از خنک کننده ی مرجع استفاده می کنند ، اختلاف کارایی زیاد نیست. البته به نظر من club3d مارک بهتریه.
ج2_یعنی این که بستگی به مدلش داره ، مثلأ هر شرکتی بسته به قیمت محصولش ، از یک کدوم از حافظه ها استفاده می کنه ،البته توصیه ی اکید می کنم که از نوع gddr3 استفاده کنی!
ج3_نوع رابط و نوع حافظه هیچ ربطی به هم ندارند و هیچ اشکالی پیش نمی اد!
ج4_دومی رو بار اول می بینم ، شبیه شیوه ی اسم گذاری ایسوسه!! کجا این اسم رو دیدی؟
ج5_چه قدر که اندازه نگرفتیم ولی فقط می تونم بگم بیش از 3 برابر
![]()
ممنون!
اون دو تا سوال اول به درد من خورد...
حالا دیگه عمراً فروشنده نمی تونه سر من رو کلاه بذاره!
سلام.آقا ممنون. بالاخره بعد از 18 سال شما پاسخ دادید.ج4_دومی رو بار اول می بینم ، شبیه شیوه ی اسم گذاری ایسوسه!! کجا این اسم رو دیدی؟
ج5_چه قدر که اندازه نگرفتیم ولی فقط می تونم بگم بیش از 3 برابر
ج4-درسته دومی همون ایسوسه.تو رایان صبا زده بود.
ج5-اینم کاملا درسته.طبق تحقیقاتی که تو این مدت داشتم 6600 که هیچ، پدر 6600 هم به پای 4670 نمیرسه.
اصلا نباید حرف از مقایسه شون زد.من شرمندم.![]()
بچه ها!
ممنون از کمک کردنتون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)