بازي خيلي روونيه من به كنترلش 10/9 مي دم.به گرافيكش 10/8 به صدا گذاري 10/7و به گيم پلي 10/10
بازي خيلي روونيه من به كنترلش 10/9 مي دم.به گرافيكش 10/8 به صدا گذاري 10/7و به گيم پلي 10/10
حجمش به طور نرمال كم نيست . 5/2 مگ واسه يه بازي حجم كمي نيست . ولي چون بقيه بازي هاي n-gage به طرز وحشتناكي حجمشون زياده ، حجم اين بازي كم به نظر مياد . شما بازي tomb raider رو كه به خاطر داريد. با اون گرافيك عالي حدود 3 مگ حجم داشت .
خوب این بازی رو هم که همه تموم کردید انشالا! البته امیدوارم جلو بچه بازی نکرده باشید(به توصیه اول بازی دقت کردید!) راستش این بازی قراره ترسناک باشه! اما بسیار ساده شما همه رو میکشید! (حتی اون آخرین غول که مثلا اون مرحله فکریه)
این بازی به نظر من 12/20 رو میگیره اول به خاطر صداگذاری بعد به خاطر روون بودن نسبت به متال! اما سادگی این بازی و اینکه ظرف 1روز 90% پوینتها رو میگیرین از جذابیتش کم کرده...شاید هدف از تولید این بازیهای جدید این بوده که همشون رو تو تعطیلات ژانویه تموم کنن! و چیزی واسه سال 2009 نمونه!
بازیه خوبی بود
به نظر من Ideaworks 3D این بازی رو بهتر میتونست بسازه چون عنوان با ارزشی بود.به هر حال من به این بازی از 20 بهش 16 میدم.صدا گذاری بازی خوبه 17 از 20
گرافیک بازی زیاد چنگی به دل نمیزد(در برابر بازی مثل وان) 13 از 20
گیم پلی بازی در حالی که خطی و یکنواخت بود وبازی بسیار زود جلو میرفت ولی بسیار عالی بود 18 از 20
موفق باشید![]()
بله خب ,چیزی نمیشه گفت دیگه
بازی خوبی بود منم تمومش کردم
و نمره های زیر رو بهش میدم:
گرافیگ 7/10
صدا گذاری 7/10
گیم پلی 9/10
من هنوز تمومش نكردم.بازي موبايل كه ترسناك نميشه هيچوقت.هيجان انگيز بود به شدت و خوشمون اومد.منم طبق معمول تا برسم به دانشگاه داشتم بازي ميكردم و ملت چشمشون به 5700 عزيزه بنده خيره مانده بود
خب بچه ها ديگه كافيه...اينجا رو با gamespot اشتباه نگيريد...
ممنون، شاد باشيد
خیلی ممنون
ولی بعضی از بازیا اونجا هم نمی نویسه![]()
آره...هر كدوم رو كه ميخواي و نداره تو تاپيكش بگو اگه تونستم برات پيدا ميكنم...![]()
آقا تو این هواپیما گیر کردم. اونجا که کد میخواد. دوتا کد گیر آوردم که هیچکدوم کار نمیکنه!
یکی 5873 بود یکی هم 6991 که id بود ولی هیچکدوم کار نکرد. همونجا که تایم داره.
چیکار باید بکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)