تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: آموزش چک کردن ایمیل در گوشی های UiQ

در آغاز فعالیت mrblack1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خدایییش دستت هزار بار درد نکنه خیلی حال کردم !!!!!!!!!!!!!

2. این کاربر از mrblack1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کاملترین آموزش موجود در این زمینه هست.دست شما درد نکنه.

4. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اون برنامه از یه پروتکل استفاده میکنه که شما وصل میشید به اون و از اون طریق میتونین ایمیل های یاهو تون چک کنید و برای این کار این برنامه شمارو ربط میده اول به سایت Seven و بعد یاهو به نظر من جیمیل خیلی بهتره از یاهو مخصوصا برای کسایی که با مبایل چک میکنن همین روشی که من گفتم براتون اگه بخواین با استفاده از Server های یاهو این کار برای اکانتتون انجام بدید باید سرویس گلد یاهو خریداری کنید که فکر کنم 23$ باشه .البته این سرورهای ایمیل های کانادا یا سنگاپور که مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش مال کاناداش . اما در جریان نیستم به صورت مجانی هست یا نه چون چک نکردم اما حتما امتحان میکنم جوابشو اینجا میزارم البته اگه اکانتش گیرم بیاد
    من خیلی وقت پیش اکانت یاهو کانادا رو گرفتم .مجانی هم گرفتم فقط باید ثابت کنید که توی کانادا زندگی میکنید و آدرس خونه رو دقیق با زیپ کد بدی اگر آدرس درست باشه اکانت مجانی میده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    pop3 هم داره

خواهش می کنم آره دوست عزیزم برای من کار میکنه

راستی دوستان این tinypic مثلی که یه کاریش شده که عکسای که در پست اول آپلود کردم نشون نمیده دوستان هر قسمت مشکل داشتن و نفهمیدن بگن براشون توضیح بدم ولی فکر میکنم واضح باشه
    کلا بچه ها با سرور SMTP مشکلی نداره و ایمیل هاشون سند میشه ولی مشکل با pop3 هست که خیلی وقت ها کار نمیکنه منم همین مشکل رو دارم. ( ولی یکی و سال پیش نداشتم)
    طبق تنظیمانی که خود گوگل معرفی کرده میشه از IMAP هم استفاده کرد اما در این صورت باید ارتباط tls رو انتخاب کنم ( چون وقتی IMAP و ُُtls رو انتخاب میکنم هیچ اروری نمیده و سعی میکنه کنکت شه ) که باز هم جواب نمیده .حالا من اومدم برای سند از سرور IMAP استفاده میکنم با ارتباط ssl که موقع کانکت شدن یه ارور میده منم میزنم اوکیییی میره پی کارش . ایملهامم میاد تو گوشی... فکر کنم فقط خودم فهمیدم چی نوشتم..

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من خیلی وقت پیش اکانت یاهو کانادا رو گرفتم .مجانی هم گرفتم فقط باید ثابت کنید که توی کانادا زندگی میکنید و آدرس خونه رو دقیق با زیپ کد بدی اگر آدرس درست باشه اکانت مجانی میده.
    pop3 هم داره

کلا بچه ها با سرور SMTP مشکلی نداره و ایمیل هاشون سند میشه ولی مشکل با pop3 هست که خیلی وقت ها کار نمیکنه منم همین مشکل رو دارم. ( ولی یکی و سال پیش نداشتم)
    طبق تنظیمانی که خود گوگل معرفی کرده میشه از IMAP هم استفاده کرد اما در این صورت باید ارتباط tls رو انتخاب کنم ( چون وقتی IMAP و ُُtls رو انتخاب میکنم هیچ اروری نمیده و سعی میکنه کنکت شه ) که باز هم جواب نمیده .حالا من اومدم برای سند از سرور IMAP استفاده میکنم با ارتباط ssl که موقع کانکت شدن یه ارور میده منم میزنم اوکیییی میره پی کارش . ایملهامم میاد تو گوشی... فکر کنم فقط خودم فهمیدم چی نوشتم..

نه دوست عزیزم منم فهمیدم منظورتون چیه شما از پروتکل SMTP استفاده میکنین ! ولی من با pop3 همیشه همه ساعت با ایرانسل چک میکنم ایمیل م رو . ببینین من اون آموزش توی پست اول از روی اکانت خودم نوشتم پس قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه

و در مورد اینکه میگید با پرتکل SMTP چک میکنید! هدف ما اینجا GetMail هست یا همون چک کردن و گرفتن و فرستادن ایمیل. قاعدتا اگه شما از این پرتکل استفاده میکنید و جواب میده پس حرفی نیست دیگه و خدارو شکر . اما من پیشنهاد میکنم از pop3 استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

pop3 هم داره
    در این مورد من خودم زیاد و از هر رقم دارم اکانت های مختلف یاهو اما به خدا وقت نمیکنم چک کنم شما چک کردین ببینین بدون آدرس خونه و اینا کار میکنه ؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه دوست عزیزم منم فهمیدم منظورتون چیه شما از پروتکل SMTP استفاده میکنین ! ولی من با pop3 همیشه همه ساعت با ایرانسل چک میکنم ایمیل م رو . ببینین من اون آموزش توی پست اول از روی اکانت خودم نوشتم پس قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه

و در مورد اینکه میگید با پرتکل SMTP چک میکنید! هدف ما اینجا GetMail هست یا همون چک کردن و گرفتن و فرستادن ایمیل. قاعدتا اگه شما از این پرتکل استفاده میکنید و جواب میده پس حرفی نیست دیگه و خدارو شکر . اما من پیشنهاد میکنم از pop3 استفاده کنید
    نه ببین داری اشتباه میکنی کلا دوتا سرور هست (که گوگل تازگا کردتش 3تا)smtp فقط برای فرستادن ایمیل از دستگاه به سرور یکی هم pop3 برای دریافت اطلاعات از سرور به دستگاه و اون سومی هم که IMAP اسمشه برای دریافت . انگار نسل پیشرفته pop3 هست . من هیچ وقت باsmtp مشکل نداشتم و همیشه میتونم بفرستم و حتی یاهو های مجانی هم فکر کنم اینو پشتیبانی میکنن مهم اون ارتباط امن pop3 و ssl هست که جواب نمیده. دیگه نمیفهمم چرا اینجوریه و یه روز کار میکنه و یه روز نمیکنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نه ببین داری اشتباه میکنی کلا دوتا سرور هست (که گوگل تازگا کردتش 3تا)smtp فقط برای فرستادن ایمیل از دستگاه به سرور یکی هم pop3 برای دریافت اطلاعات از سرور به دستگاه و اون سومی هم که imap اسمشه برای دریافت . انگار نسل پیشرفته pop3 هست . من هیچ وقت باsmtp مشکل نداشتم و همیشه میتونم بفرستم و حتی یاهو های مجانی هم فکر کنم اینو پشتیبانی میکنن مهم اون ارتباط امن pop3 و ssl هست که جواب نمیده. دیگه نمیفهمم چرا اینجوریه و یه روز کار میکنه و یه روز نمیکنه.
    منظور منو متوجه نشدید مثلی که درست ! با اینکه من خوب توجیح نکردم ، من کجا اشتباه گفتم امید وارم منظورمو درست متوجه بشین ...

10. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •