خدایییش دستت هزار بار درد نکنه خیلی حال کردم !!!!!!!!!!!!!
خدایییش دستت هزار بار درد نکنه خیلی حال کردم !!!!!!!!!!!!!
کاملترین آموزش موجود در این زمینه هست.دست شما درد نکنه.
من خیلی وقت پیش اکانت یاهو کانادا رو گرفتم .مجانی هم گرفتم فقط باید ثابت کنید که توی کانادا زندگی میکنید و آدرس خونه رو دقیق با زیپ کد بدی اگر آدرس درست باشه اکانت مجانی میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pop3 هم داره
کلا بچه ها با سرور SMTP مشکلی نداره و ایمیل هاشون سند میشه ولی مشکل با pop3 هست که خیلی وقت ها کار نمیکنه منم همین مشکل رو دارم. ( ولی یکی و سال پیش نداشتم)
طبق تنظیمانی که خود گوگل معرفی کرده میشه از IMAP هم استفاده کرد اما در این صورت باید ارتباط tls رو انتخاب کنم ( چون وقتی IMAP و ُُtls رو انتخاب میکنم هیچ اروری نمیده و سعی میکنه کنکت شه ) که باز هم جواب نمیده .حالا من اومدم برای سند از سرور IMAP استفاده میکنم با ارتباط ssl که موقع کانکت شدن یه ارور میده منم میزنم اوکیییی میره پی کارش . ایملهامم میاد تو گوشی... فکر کنم فقط خودم فهمیدم چی نوشتم..![]()
نه دوست عزیزم منم فهمیدم منظورتون چیه شما از پروتکل SMTP استفاده میکنین ! ولی من با pop3 همیشه همه ساعت با ایرانسل چک میکنم ایمیل م رو . ببینین من اون آموزش توی پست اول از روی اکانت خودم نوشتم پس قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه
و در مورد اینکه میگید با پرتکل SMTP چک میکنید! هدف ما اینجا GetMail هست یا همون چک کردن و گرفتن و فرستادن ایمیل. قاعدتا اگه شما از این پرتکل استفاده میکنید و جواب میده پس حرفی نیست دیگه و خدارو شکر . اما من پیشنهاد میکنم از pop3 استفاده کنید![]()
در این مورد من خودم زیاد و از هر رقم دارم اکانت های مختلف یاهومن خیلی وقت پیش اکانت یاهو کانادا رو گرفتم .مجانی هم گرفتم فقط باید ثابت کنید که توی کانادا زندگی میکنید و آدرس خونه رو دقیق با زیپ کد بدی اگر آدرس درست باشه اکانت مجانی میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pop3 هم دارهاما به خدا وقت نمیکنم چک کنم
شما چک کردین ببینین بدون آدرس خونه و اینا کار میکنه ؟
نه ببین داری اشتباه میکنی کلا دوتا سرور هست (که گوگل تازگا کردتش 3تا)smtp فقط برای فرستادن ایمیل از دستگاه به سرور یکی هم pop3 برای دریافت اطلاعات از سرور به دستگاه و اون سومی هم که IMAP اسمشه برای دریافت . انگار نسل پیشرفته pop3 هست . من هیچ وقت باsmtp مشکل نداشتم و همیشه میتونم بفرستم و حتی یاهو های مجانی هم فکر کنم اینو پشتیبانی میکنن مهم اون ارتباط امن pop3 و ssl هست که جواب نمیده. دیگه نمیفهمم چرا اینجوریه و یه روز کار میکنه و یه روز نمیکنه.![]()
منظور منو متوجه نشدید مثلی که درست ! با اینکه من خوب توجیح نکردم ، من کجا اشتباه گفتمامید وارم منظورمو درست متوجه بشین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)