تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: نظر شما راجع به سیستم انتخابی من ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام آخر سخت افزار ( چون اسمتو نمی دونم )
    آره اسمش امین هست d:
    مثل اینکه آشنا هم در اومدیم .
    لطفا" آی دی اگه داری بده بیشتر با هم آشنا شیم (;

راستی از همه بروبچ پی سی ورد هم ممنون که همه جوره آدم رو راهنمایی می کنند .
    حتما" از راهنمایی هاتون استفاده می کنم .

ضمنا" تا 2 هفته دیگه تو مشهد نمایشگاه بین الملی کامپیوتر برگزار می شه .
    به نظرتون تا اون موقع صبر کنم ؟ چون شنیدم قیمت ها اونجا خیلی شکسته میشه !!
    یا اینکه تاثیر خاصی نداره ؟ جریانش چیه ؟

مرسی .

داره خودمونی میشه آخر سخت افزار's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره قيمت ها خيلي فرق فوكو له. جنس بنجل رو اونجا به قيمت جنس درجه يك تو پاچه ميكنن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان .
    متاسفانه من نتونستم سی پی یو Intel Core 2 Quad Q8200 - 2.33GHz - 45 nm رو تو مشهد پیدا کنم .
    کسی هست که بتونه واسم پیدا کنه ؟ دست دوم نمی خوام !!! آکبند باشه .

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

متاسفانه من نتونستم سی پی یو intel core 2 quad q8200 - 2.33ghz - 45 nm رو تو مشهد پیدا کنم .
    خب q6600 بخر که هم ارزونتره و ( به کسی نگی ها ! ) یکمی بهتر !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام پروفسر مسعود .
    آره می دونم ارزونتره ولی نسبت به q8200 سنگین تره !!! اتفاقا" اون کسی هم که می خواستم ازاش خرید کنم همینو پیشنهاد کرد و گفت قیمتش هم 180 هزار تومنه ... ولی دوستم بهم گفت چون واسه اورکلاک می خوایم q8200 خیلی بهتره , به طوری که حتی می تونه با این مادر برد من تا 4000 هزار افزایش پیدا کنه . چون من سیستم رو واسه کارهای سرعتی میخوام نه قدرتی .
    اون فروشنده ای که قرار بود ازاش خرید کنم به من گفت چون قیمت دلارش با اینجا تفاوت چندانی نداره نمی صرفه واسه همین دیگه تو ایران وارد نمی کنن !!! حالا اگه کسی جایی رو سراغ داره که ممکنه این CPU رو داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

سلام آقای پروفسر مسعود .
    می دونم q6600 نسبت به q8200 هم ارزونتره هم قوی تر و ( کمی سنگین تر ) , ولی من این CPU رو واسه کارهای سرعتی می خوام نه قدرتی . این فروشنده ای هم که ازاش می خواستم خرید کنم q6600 رو بهم پیشنهاد کرد و گفت قیمتش هم 180 تومنه ولی دوستم به من گفت چون ما این سیستم رو برای اورکلاک داریم می بندیم q8200 خیلی بهتره تا جایی که با این مادر برد من تا 4000 هزار هم اور میشه ...
    این فروشنده دلیل وجود نداشتنش رو تفاوت نه چندان قیمت دلارش به قیمت ایران گفت و این طور که می گفت چون به صرفه نیست واسه همین دیگه وارد نمی کنن ... حالا اگه کسی جایی رو سراغ داره که این CPU رو داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببین q9300 هست و با چه قیمتی اگه نه !همون q6600 بهتره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام آقاي پروفسر مسعود .
    مي دونم q6600 نسبت به q8200 هم ارزونتره هم قوي تر و ( کمي سنگين تر ) , ولي من اين CPU رو واسه کارهاي سرعتي مي خوام نه قدرتي . اين فروشنده اي هم که ازاش مي خواستم خريد کنم q6600 رو بهم پيشنهاد کرد و گفت قيمتش هم 180 تومنه ولي دوستم به من گفت چون ما اين سيستم رو براي اورکلاک داريم مي بنديم q8200 خيلي بهتره تا جايي که با اين مادر برد من تا 4000 هزار هم اور ميشه ...
    اين فروشنده دليل وجود نداشتنش رو تفاوت نه چندان قيمت دلارش به قيمت ايران گفت و اين طور که مي گفت چون به صرفه نيست واسه همين ديگه وارد نمي کنن ... حالا اگه کسي جايي رو سراغ داره که اين CPU رو داشته باشه ممنون ميشم راهنماييم کنه .

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام آقاي پروفسر مسعود .
    سلام آقای 13 !
    دوستم به من گفت چون ما اين سيستم رو براي اورکلاک داريم مي بنديم q8200 خيلي بهتره
    دوستتون تا حدودی شما رو به اشتباه انداخت . Q6600 تا 3.6 گیگاهرتز و q8200 تا فرکانس 3.5 گیگاهرتز ( با فن جدا ) اورکلاک میشن. البته اورکلاک اینها تا این فرکانس یه اورکلاکر حرفه ای میخواد !!!
    تا جايي که با اين مادر برد من تا 4000 هزار هم اور ميشه ...
    مطمئنی ؟!! مگه از سریه qx هست که تا این فرکانس اور بشه ؟!

در ضمن نخریدن q6600 به خاطر اینکه سیستم رو سنگین میکنه ، نه کار درستیه ، نه اونچنان حرف درستی !؟!

پی نوشت : شما چند بار این پست رو نوشتی ؟!!: دی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید پیام من چند بار تکرار شده بود ...
    چون هرچی ارسال جواب می زدم پیام فرستاده نمی شد . در رابطه با این اطلاعاتی که بهتون دادم دقیقا" همین کاری رو که گفتم دوست من برای یک شخصی دیگه ای انجام داده و عملی بوده به خاطر همین هم هست که تاکید داره همین مشخصات رو بگیرم . در رابطه با فن هم درست است حق با شماست ایشون یکی از بهترین فن های دنیا که قیمت اون حدود 55 هزار تومن بود رو برای همین شخص قرار داده که مشکلی پیش نیاد . ( البته همراه با پاور کولر مستر نه پاور فعلی بنده ) و ایشون هم تو اور کردن تو مشهد واقعا" تک هستند چون هرکی با ایشون کار کرده پشیمون نبوده ! حالا ازاتون در رابطه با پیدا کردن این سی پی یو کمک می خوام و اگر تو بازار پیدا نمی شه q9300 قیمت فعلیش چنده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •