سلام
اگه ممکنه نحوه ساخت dvi یا rgb یه s-video را توضیح بدین
سلام
اگه ممکنه نحوه ساخت dvi یا rgb یه s-video را توضیح بدین
سلام
دوستان عزیز آیا میشه Component پلی استیشن2 رو به rs232 و یا به hdmi تبدیل کرد و بعدش مستقیمآ به مانیتور زد؟
سلام دوستان این کابل component to HDMI تو ایران وجود داره؟؟؟؟اگه هست ممنون میشم بگید کجا و چند؟
![]()
اقا من یه کارت گرافیک سری geforce 8500gt دارم که روش جای ورودی spdif رو نگذاشته نمیدونم چطور صدا رو به کابل hdmi بدم این کارت خروجی dvi داره .بد شانسی اینه که نمونه های مشابه این کارت دارن نوبت این یکی که شده شرکت خواسته صرفه جویی کنه .
در ضمن تو سایت های خارجی تبدیل spdif+dvi به hdmi زیاد دیدم ایا اینجا هم پیدا میشه یا میشه ساختش طوری که مثلا سیم ی که سیگنال spdif رو انتقال میده توی کابل hdmi شناسایی کردومستقیما یا با یه مدار ساده بهش وصل کرد.
اقا ازوت دستگاه مبل اول تو تهران جایی دیدی چون من نمونه مشابه اون که spdif رو با dvi به hdmi بده نیاز دارم اگه این پیدا بشه میشه امیدوار شد که مد نظر من هم پیدا بشه .
سلام
چگونه از لپتاپ (دارای خروجی مونیتور و HDMI) به تلویزیون (فقط ورودی سه تایی (audio/video cable) و پنج تایی (Component video cable + audio cable) ) وصل کنم و تصویر بگیرم؟ آیا کابل تبدیل آنها وجود دارد؟
شنیدم که VGA به Component وجود داره، آیا کیفبت تصویر خروجی آن خوب است؟
آیا امکان دارد که کابل HDMI به Component داشته باشیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by awsedrft; 16-07-2010 at 17:08.
سلام خسته نباشید دوستان
دوستان کمک آبروریزی شد
من یه خروجی RGB از پشت DVRم دارم میخوام وصلش کنم به یه مانیتور که ورودیش DVI-D میباشد
البته DVRم( دستگاهی که تو سیستم مدار بسته دوربینها بهش وصل میشن) خروجی Component هم داره
نباید روی هیچ دستگاه دیگه ای بگیرم فقط همین یک گزینست که خروجی RGBرو از پورت DVI-D رو مانیتور LCD بگیرم
لطفا اگه مبدلی کانکتوری یا نیاز به ساخت مبدل هست (نحوه ساخت) بهم بگین که خیلی از مشکلات حل میشه دوستان
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)