تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: همراه اول ایرانسل را به چالش طلبید

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

دوست عزیز به احتمال فراوان سیستم اونجا ماهواره ای هست و نیاز به این دکل بازی ها نیست !

ایرانسل هم میخواست همین کارو بکنه ولی مخابرات نگذاشت ! خب به هر حال همه ایرانسل میخریدند دیگه اونموقع ! ولی با حماقت مسئولان مربوطه ما همچنان به سیستم 10 سال پیش مبادرت ورزیدند و همچنان ادامه میدند و .......

فکر کنم شما در مورد شبکه های تلفن همراه ماهواره ای هیچ اطلاعاتی ندارید
    تلفن همراه ماهواره ای فقط به درد مناطق خاص مثل بیابانها اقیانوسها و کوها و جاهایی که کلا هیچ اپراتوری آنتن نمیده میخوره
    این نوع شبکه دارای گوشی های مختص خود هست که فقط باید از اون ها استفاده بشه و همیشه باید در دید مستقیم ماهواره باشه مثلا شما نمیتونید در زیر سقف از یک تلفن همراه ماهواره ای صحبت کنید و دارای دارای پهنای باندی کم هستند و کیفیت صدایی مانند کیفیت gsm ندارند و همچنین دارای تعرفه های نجومی هستند به طور مثال شرکت ثریا که در ایران تلفن ماهواره ای ارائه میده هر دقیقه مکالمش 870 تومنه یعنی یه چیزی حول و هوش 17 برابر سایر خطوط همچنین تماس با این شبکه ها هم همچین هزینه نجومی داره و همانطور که گفتم فقط در موارد خاص کاربرد های خاص خودش را دارد
    اگر اینطور که شما میگید بود که الان نسل gsm کلا از بین رفته بود چون یک همچین اپراتورهایی پوشش جهانی دارند و یک اپراتور کل دنیارو پوشش میده نیازم نیست هر کشوری برای خودش اپراتو بزنه (همین ثریا تو ایران نماینده یکی از این اپراتور های ماهواره ایست) ولی میبینید که این طور نیست و تو همه کشور ها دارند از نسل های 2.5 و 3 و 3.5 تلفن همراه استفاده میکنند و هنوز دارند رو نسل 4 نیز کار میکنند
    و در ضمن قرداد ایرانسل برای حداقل نسل 2.5 بسته شده و همچنین قابل ارتقا به نسل های بالاتر میباشد و راه اندازی تلفن ماهواره ای اصلا در حد تخصص و بودجه ایرانسل نیست و اینها شایعاتی بیش نیست که ملت درست کردند

2. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

A.J

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

فکر کنم شما در مورد شبکه های تلفن همراه ماهواره ای هیچ اطلاعاتی ندارید
    تلفن همراه ماهواره ای فقط به درد مناطق خاص مثل بیابانها اقیانوسها و کوها و جاهایی که کلا هیچ اپراتوری آنتن نمیده میخوره
    این نوع شبکه دارای گوشی های مختص خود هست که فقط باید از اون ها استفاده بشه و همیشه باید در دید مستقیم ماهواره باشه مثلا شما نمیتونید در زیر سقف از یک تلفن همراه ماهواره ای صحبت کنید و دارای دارای پهنای باندی کم هستند و کیفیت صدایی مانند کیفیت gsm ندارند و همچنین دارای تعرفه های نجومی هستند به طور مثال شرکت ثریا که در ایران تلفن ماهواره ای ارائه میده هر دقیقه مکالمش 870 تومنه یعنی یه چیزی حول و هوش 17 برابر سایر خطوط همچنین تماس با این شبکه ها هم همچین هزینه نجومی داره و همانطور که گفتم فقط در موارد خاص کاربرد های خاص خودش را دارد
    اگر اینطور که شما میگید بود که الان نسل gsm کلا از بین رفته بود چون یک همچین اپراتورهایی پوشش جهانی دارند و یک اپراتور کل دنیارو پوشش میده نیازم نیست هر کشوری برای خودش اپراتو بزنه (همین ثریا تو ایران نماینده یکی از این اپراتور های ماهواره ایست) ولی میبینید که این طور نیست و تو همه کشور ها دارند از نسل های 2.5 و 3 و 3.5 تلفن همراه استفاده میکنند و هنوز دارند رو نسل 4 نیز کار میکنند
    و در ضمن قرداد ایرانسل برای حداقل نسل 2.5 بسته شده و همچنین قابل ارتقا به نسل های بالاتر میباشد و راه اندازی تلفن ماهواره ای اصلا در حد تخصص و بودجه ایرانسل نیست و اینها شایعاتی بیش نیست که ملت درست کردند
    دوست عزیز ممنون از اطلاعاتتون ! ولی شک ندارم که ایرانسل قرار بوده خیلی خیلی بیشتر از این امکانات و طرح بده ولی نگذاشتند ! واینی هم که من گفتم حالا نه به این معنایی که شما گفتی باشه بلکه قرار بود سیستم آنتن دهی و اینها را با نسل جدیدتری کار بندازند که خب باز هم نگذاشتند ! (مطمئنا اطلاعات من از دهان مردم نیست و بلکه کاملا موثق است !

4. 2 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

احتمالا میخواسته دکلهاشو رو ماهواره نصب کنه
    کی نزاشته؟ همراه اول؟دولت؟شهرداری؟ محیط زیست؟
    شما که اطلاعاتت موثقه بگو.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

احتمالا میخواسته دکلهاشو رو ماهواره نصب کنه
    کی نزاشته؟ همراه اول؟دولت؟شهرداری؟ محیط زیست؟
    شما که اطلاعاتت موثقه بگو.
    دوست عزیز ! سعی کنید احترام متقابل را حفظ کنید ! اخه این چه وضع حرف زدنه!؟ تیکه کنایه میخواید بندازید اینجا جاش نیست !

اون که کی نگذاشته را دیگه اکثریت میدونند ! لزومی نداره من تکرارش کنم! خیلی موضع روشن و واضح است. و نیازی به توضیح اضافه نداره !

7. 2 کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خوب اگه اون دفعه با طعنه کنایه بود الان بدون کنایه میخوام مدرک موثق بدی.
    مقصر هم حتما همراه اوله دیگه.
    شهرداری میگه نمیتونه به هر اپراتوری واسه یک دکل زمین بدم.(حساب کن اگه واسه هر دکل هم بخواد حداقل 2 متر زمین بده کلا چقدر میشه). زیباسازی میگه نباید این همه آنتن به این صورت تو شهر باشه.میگن باید سایت شیرینگ کنند و همراه اول و تالیا این سیستم رو قبول میکنند ولی ایرانسل خودش رو تافته جدا بافته میدونه و میخواد مستقل باشه و میگه شهرداری کارشکنی میکنه و زمین به ما نمیده.
    قضیه mms هم به این حدی که میگن نبود و اگر هم کار همراه اول بود باز هم از راه قانونی بود.
    این قضیه هم شده مثل فیلم دایی جان ناپلئون و تمام مشکلات ایرانسل کار انگلیسیهاست نه ببخشید همراه اولیهاست.
    خط ایرانسل منم دیروز آنتن نداشت فکر کنم همراه اول جلوشو گرفته بود

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

دوست عزیز ! سعی کنید احترام متقابل را حفظ کنید ! اخه این چه وضع حرف زدنه!؟ تیکه کنایه میخواید بندازید اینجا جاش نیست !

اون که کی نگذاشته را دیگه اکثریت میدونند ! لزومی نداره من تکرارش کنم! خیلی موضع روشن و واضح است. و نیازی به توضیح اضافه نداره !
    تایید میشه....
    ما باید با هم دوست و رفیق باشیم نه این که یه هم دیگه تیکه بندازم...
    اونایی که خودتون میشناسید جلوی خیلی از کارها را گرفته اند اینم یکیش....
    تازه یادشون افتاد که باید gprs . mms را فعال کنند دیشب کلی تبلیغ کردن و گفتن بریم توی سایتشون برای اطلاعات بیشتر رفتیم هیچی نبود....

10. این کاربر از ir-dgm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز به احتمال فراوان سیستم اونجا ماهواره ای هست و نیاز به این دکل بازی ها نیست !

ایرانسل هم میخواست همین کارو بکنه ولی مخابرات نگذاشت ! خب به هر حال همه ایرانسل میخریدند دیگه اونموقع ! ولی با حماقت مسئولان مربوطه ما همچنان به سیستم 10 سال پیش مبادرت ورزیدند و همچنان ادامه میدند و .......
    فکر کنم این از اون نوع حرفای جدید و در عین حال سرکاریی بود که یه زمانی یکی از اپراتورای کال سنتر شرکت (ش.ش) میزد تا اثبات کنه که دولت نمی ذاره ایرانسل کار کنه!!!!
    منکر دخالت دولت در عدم ارائه بعضی سرویسا نیستم ولی این دیگه از اون حرفا بود!!

دوست عزیز ممنون از اطلاعاتتون ! ولی شک ندارم که ایرانسل قرار بوده خیلی خیلی بیشتر از این امکانات و طرح بده ولی نگذاشتند ! واینی هم که من گفتم حالا نه به این معنایی که شما گفتی باشه بلکه قرار بود سیستم آنتن دهی و اینها را با نسل جدیدتری کار بندازند که خب باز هم نگذاشتند ! (مطمئنا اطلاعات من از دهان مردم نیست و بلکه کاملا موثق است !
    فکر می کنم منبع ایشونو بالا لو دادم که البته آشناشون هست و منم هر دو تاشونو میشناسم!!!
    کاش منبع مطمئن تری هم برای استناد پیدا میشد!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

فکر کنم این از اون نوع حرفای جدید و در عین حال سرکاریی بود که یه زمانی یکی از اپراتورای کال سنتر شرکت (ش.ش) میزد تا اثبات کنه که دولت نمی ذاره ایرانسل کار کنه!!!!
    منکر دخالت دولت در عدم ارائه بعضی سرویسا نیستم ولی این دیگه از اون حرفا بود!!

فکر می کنم منبع ایشونو بالا لو دادم که البته آشناشون هست و منم هر دو تاشونو میشناسم!!!
    کاش منبع مطمئن تری هم برای استناد پیدا میشد!!!
    دوست عزیز! برداشت از حرفهای من کاملا ازاده ! ولی موقع ترویج و انتشار عقایدتون یه مقدار از قوه ی تعقل استفاغده کنید !

به صراحت میگم که قبل افتخار آشنایی با همچنین دوستی به انحاء دیگر در جریان مسائل ایرانسل به طور کامل بودم! که فکر نمیکنم بتونی حدسش بزنی ! مطمئنا اون چیزی که شما در مورده من فکر میکنی حتما صحیح نیست !

در مورد قضیه ی ماهواره ای شدن هم خواستید براتون دلیل میارم (دوست داشتید به طور خصوصی دنبال کنید و نه اینجا... ) !

خواهشا برداشتهایی میکنید را اینقدر با اعتماد به نفس منشر نکنید ! بنده به طور کامل تمام حرفهاتون را تکذیب میکنم !

و اصلا و ابدا تمایلی ندارم دیگه این بحث را ادامه بدم! چون مسلما مثل خیلی از بحثهای دیگه فایده ای نداره ! حالا اگر واقفعا علاقه مند به مباحثه هستید! متیونم به طور خصوصی باهاتون در ارتباط باشم در این زمینه!!!

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

در مورد قضیه ی ماهواره ای شدن هم خواستید براتون دلیل میارم (دوست داشتید به طور خصوصی دنبال کنید و نه اینجا... ) !

من خیلی مشتاقم دلایلتون رو بدون
    دوست خوب تلفن ماهواره ای در حد جهانیه دولت ایران چی کارست که بخواد بزاره یا نزاره
    من موندم شما رو چه اساسی فکر میکنید ایرانسل میخواسته سرویس ماهواره ای بده اون پست من رو که در این رابته نوشته بودم خوندید
    همونجور که گفتم تلفن ماهواره ای در حال حاضر فقط کاربرد های خاص خودش رو تو مناطق خاص داره و اصلا قابل استفاده برای اپراتور موبایلی که میخواد داخل شهر ها و.. غیره آنتن بده به درد نمیخوره تو پیشرفته ترین کشور های جهان هم هنوز برای استفاده تلفن همراه در داخل شهر ها از تلفن همراه ماهواره ای استفاده نمیشه چه برسه به ایران
    البته با پیشرفت تکنولوژی این امر در آینده محقق میشه ولی هنوز تکنولوژی در اون حد نیست

14. 2 کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من خیلی مشتاقم دلایلتون رو بدون
    دوست خوب تلفن ماهواره ای در حد جهانیه دولت ایران چی کارست که بخواد بزاره یا نزاره
    من موندم شما رو چه اساسی فکر میکنید ایرانسل میخواسته سرویس ماهواره ای بده اون پست من رو که در این رابته نوشته بودم خوندید
    همونجور که گفتم تلفن ماهواره ای در حال حاضر فقط کاربرد های خاص خودش رو تو مناطق خاص داره و اصلا قابل استفاده برای اپراتور موبایلی که میخواد داخل شهر ها و.. غیره آنتن بده به درد نمیخوره تو پیشرفته ترین کشور های جهان هم هنوز برای استفاده تلفن همراه در داخل شهر ها از تلفن همراه ماهواره ای استفاده نمیشه چه برسه به ایران
    البته با پیشرفت تکنولوژی این امر در آینده محقق میشه ولی هنوز تکنولوژی در اون حد نیست
    دوست عزیز ! فکر نمیکنم اطلاعات جفتمون در مورد مخابرات و تکنولوژیهای روز خیلی زیاد باشه ! و من هم خیلی وارد جزئیات نشدم! ولی این چیزی که شما میگی کاملا مفهمو است ولی با اون چیزی که من میگم مطمئنا فرق میکنه ! اگر دوست داشتید بیشتر صحبت کنیم خواهشا از راه یاهو مسنجر و دیگر راهها باشه ! به نظرم اینجا جای مناسبی برای این بحث نیست !

با تشکر از رعایت احترام متقابل و شعور بالا در مباحثه !

16. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •