بدون شک در دوربین n82 سرتر هست بهترین 5مگاپیکسل نوکیا هست
بدون شک در دوربین n82 سرتر هست بهترین 5مگاپیکسل نوکیا هست
پس ان 82 به غیر از دوربینش از نظر کیفیت صدا هم بهتر از ان 79 و ان 73 میوزیک ادیشن هست ؟ میشه قیمت رو هم بگین ؟ سوال دیگه رو هم یادتون نره که جواب بدین
صدا رو نمیدونم کیفیت صداش از n73 حتما بیشتره ولی در عوض کمه صدای کمتر کیفیت بیشتر
اقا یونس در مورد گوشی خیلی بهتر از من میتونند جواب بدن
تو اطلاعات در مورد گوشی شاه هستند
در مورد سیمبین اینا برنامه هاشون همش به همدیگه میخورند فقط اینترفرنس باهم فرق دارند خیلی کم و به ندرت پیش میاد برنامه بیاد که به یکی فقط باشه اینا هموشن 9.x هستند ویرایش 3 برناهاشون یکیه ( البته تا جایی که من میدونم)
Last edited by Punisher_2008; 01-01-2009 at 09:45.
خب معلومه که n73 ه اینا نیمریسه اصلا در حد اینا نیست که بخواد باهاشون مقایسه بشه n73 فقط 2تا برتری نسبت به این 2تا داره
1: صدای بلند و با کیفیت
2: پورت اینفرادر
همین
n82 گوشی خیلی خیلی خوبیه چیپ گرافیکی داره بهترین 5 مگاپیکسل نوکیا هست فلش زنون داره gps wifi هم داره
n79 جدید امده 5 مگاپیکسل هست ولی نه به خوبی n82 gps wifi هم داره فلش 2گانه LED داره خیلی هم خوشکله![]()
چه بهتر چون کیفیت صدا برام مهمتر از بلندی صداست . پس به اين ترتيب که شما میگین ان 82 از هر لحاظ بهتر از ان 79 و ان 73 میوزیک ادیشن هست .
واسه خانم ها ان 82 رو بیشتر نقره ای میبرن یا مشکی ؟
راستی آقای یونس همین جاها هستن ؟ خیلی باید منتظر جوابشون بمونم ؟
Last edited by Setareh 2006; 01-01-2009 at 10:14.
از هر لحاظ بهتر از n79 نیست حالا ببین هر گوشی مزیت و معایب خاص خودشو داره
باری خانوم ها نمیدونم والا معمولا از مشکی بدشون میاد
اگه برای خانوم میخوای بگری 5610 بگیر خیلی خییلی خوشکل و تو دل برو هست
فقط سیمبین نداره صداش هم با کیفیت هست اکسپرسموزیک هست دوربین 3.2 هم داره ال سی دی هم با کیفیت هست از زیباییش هم که بگزریم برنه ضد خش هم داره باطریش که نگو محشره 5ماه داشتم خیلی خیلی ازش راضی بودم
n73 نسبت به بلندی صداش کیفیت صداش خیلی بالاست و صدای 3 بعدی داره
البته n73 جدیدا کیفیت صداشون مثل اون قبلی ها نیست باید یکی فلاند یا المان های اولیه گیر بیاری
در کل من n82 پیشنهاد میدم
5610 رو دیدم همونطور که شما گفتین خیلی زیباست ولی متاسفانه سیمبین نیست و من برام مهمه که گوشی سیمبین باشه .
در مورد ان 73 فنلاند هم بعضی از فروشنده ها میگین مال ما فنلانده ولی من که نمی تونم تشخیص بدم که راست میگن یانه . به این ترتتیب بهتره برم سراغ همون ان 82
قیمت ان 82 رو می دونین ؟
سلام
340-370 تومان...
شاد باشي![]()
n73 فلاند اون دکمه های کنار مخصوصا دوربین چراغ ضمینش ابیه ولی در دیگر گوشی ها رنگ سفیده بگرد اگه اینطور پیدا کردی فلاند اصل هست
اگه المان های سری اول اون اوایل که المان میزد هم پیدا کردی اونم مثل فلانده ( از لحاظ کیفیت و...) چراغ ضمینه کلید دوربینش سفیده
این جدیدا همه چیزشون مثل اونا هست فقط صداشون یکمی کیفیتشون کمتره
والی با تظیم اکیلایز میتونی درستش کنید
اگه پولت به n82 میرسه درنگ نکن
Last edited by Punisher_2008; 01-01-2009 at 12:17.
از لطفتون خیلی ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)