وقعا از نظر شما عالیه یا اینو میگید دلگرمی بدید ؟!!
وقعا از نظر شما عالیه یا اینو میگید دلگرمی بدید ؟!!
دوستان نظرات رو تا اینجای کار گفتند کار تمام نشده که بیان نظره قطعی بدنوقعا از نظر شما عالیه یا اینو میگید دلگرمی بدید ؟!!هرچی آخرش خوبه
از کسایی هم که انتقاد کردن و پیشنهاد دادن و تشویق ممنون
تشکر/.
عضویتتون هم تبریک میگم![]()
قربونتسلام.
خیلی عالی داری پیش می ری.آفرین.
منتظر ادامشم.
==
یه سری تغییر تو محیط دادم اون بازارچه رو برداشتم جاش رو عوض کردم به جای اون مناطق مسکونی گذاشتم + مزرعه و از اینجور چیزا![]()
فردا میزارم میبینید کار به کجا رسیده
![]()
اگر نظری دارین واسه محیط که چی اضافه کنم و ... بگید![]()
تشکر//
Last edited by Bill Gates; 21-12-2008 at 01:57.
خوب حرفی که ما میزنیم مربوط میشه تا اینجای کار....اگه سه بعدی کار باشی می تونی بفهمی وسط کار چطوری شده و خوبه یا نه..
من الان که نگاه میکنم تو کار ایرادی نمیبینم..پس میگم خوبه..
ولی آخر کار اگه بخواد صحنه نورش بد باشه...یا تکسچرش خراب باشه...یا زیادی خلوت باشه اون موقع ایراد ها رو میگیم....الان که نمیشه اینا رو گفت...
سلام
بعد از چند روز دوباره اومدیم
خوب الان دارم روی منطیه مسکونی اطراف قلعه کار میکنم![]()
این یه نمیچه رندر :
اینم عادی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری توضیح اینه که اون قسمت های خالی بین ساختمون ها با چمن و تپه های کوچیک و سنگ و تخته سنگ خلاصه جزییات میدم بعد پایین هم دارم پل میسازم چون پلش تمام نشده اون تیکه رو blur کردمپلش پر از ایراده پل تمام شده یه تیکه اون ور میمونه که با یه سری خونه دیگه و یه جور دیگه میسازم بعد قلعه هم تقریبا تمام شده فقط باید دیواراش رو اوکی کنم
بازار هم اون قسمته قلعه هست
![]()
Ee . شما هم که داری کار من رو انجام میدی :d البته من دارم روی طراحی قلعه کار میکنم نه قصر ...
فقط روی معماری دقت بیشتر دقت کنی خونه ها در برابر دیوارهای قصر خیلی بزرگ هستند ...
نه قصر یکم دوره از منطقهفقط روی معماری دقت بیشتر دقت کنی خونه ها در برابر دیوارهای قصر خیلی بزرگ هستند ...ولی خوب آره یکمی بزرگه
یه کوچولو ریز شه حله
![]()
خوب اومدیم بعد از مدتی
امتحانات سرعتم رو خیلی کم کرده
==
دیوار های دوره رودخونه رو ساختم میزارم ببینید :
===
بعد قصر هم طبق گفته های دوسته 3ッドマクス بزرگتر کردم که خیلی بهتر شد ولی بعدا ازش عکس میزارم
دیوار نیم متریه![]()
![]()
پسر یهو بالای دیوار سیم خاردار بکش دیگه![]()
بالای قصر من سیم ندیدماایده های پسا مدرن(
) میدی
![]()
نه این بالای قصر نیست واسه اون وره نقشه هستش کنار خونه ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)