خرج اضافی برای رمهای ocz کار درستی نیست . رمهای ocz گرون هستن در حالی که کیفیتشون از crucial , corsair و gskill بهتر نیست.شما می تونی ocz بگیری که اونم خویه
خرج اضافی برای رمهای ocz کار درستی نیست . رمهای ocz گرون هستن در حالی که کیفیتشون از crucial , corsair و gskill بهتر نیست.شما می تونی ocz بگیری که اونم خویه
یعنی من اگر یک رم 4 گیگ ddr2 بندازم بهتر از رم 2 گیگ ddr 3 هست.
درسته؟
Last edited by armin_software; 17-12-2008 at 13:48.
نه ! رمهای ddr3 با باس 1600 بالاخره فریمشون بیشتره ، ولی خب خیلی گرون هستن در ضمن مادربردهاشون هم گرونه . الان رم 1600 4 گیگ ddr3 قیمتش 300 تومنه ولی رم 4 گیگ ddr2 فقط 50 تومنه . اختلاف قیمت زیاده .یعنی من اگر یک رم 4 گیگ ddr2 بندازم بهتز از رم 4 گیگ ddr 3 هست.
درسته؟
شما اینطور برداشت کردید!!؟؟
نه بهتر نیست !ولی تو بازی تفاوت فریم کمتر از 5 هست اونم در بالاترین جزئیات و رزولوشن!!!
ولی تو نرم افزار ها این تفاوت به طور محسوسی خودشون نشون میده بسته به کاربردت می تونی انتخاب کنی!اگه داری مادربرد ddr3 و رم ddr3 می خری بدون برای بازی خرج الکی داری می کنی!!!اون 800 رو هم راحت تا 1066 میشه اور کرد!(البته با برند مناسب!)
اما اگه کار نیمه حرفه ای یا حرفه ای!داری با نرم افزار فرکانس و پهنای باند می تونه خیلی برات مهم و تاثیر گذار باشه!
عیدت هم مبارک!!!
عید همه ی شما هم مبارک
حالا شما خودتون بگین چه مادربرد و رمی مناسب برای بازی هست؟
رم: 100 تومان
مادربرد:170 تومان
سلام عیده همه مبارک
مادربرد رو Asus P5Q-E بردار و رم هارو Corsair XMS2 DHX 2x2GB kit بردار یا میتونی P5Q بگیری رم هارو یه چیز بالا تر 1066 بندازی با مارک کروشیال
بله با بالایی موافقم!فقط اگه قصد اورکلاک سنگین و استفاده از کراس فایر رو داری مدل E پیشنهاد میشه که کمی هم بهتر و آینده نگری هست که بخوای کراس و ...کنی!البته P5Q-Pro هم هست!که مابین این دو تاست!
رم هم اگه مدل E رو خریدی همون کرسیر خوبه اگه بیشتر می خوای خرج کنی و مادربرد رو ارزونتر خریدی کروشیال بخر و 1066 کاملا کافیه!!و اورش هم که جای خود دارد
من قصد اورکلاک ندارم.
ولی خودتون برای بازی کدوم رم رو پیشنهاد میکنید؟
corsair 4gig 800 DHX بخر . 80 تومنه .ولی خودتون برای بازی کدوم رم رو پیشنهاد میکنید؟
واقعا رمی مثل پاتریوت آبی - که 4 گیگش 800 حدود 50 تومنه! -هم برای بازی کافیه!ولی شما یکم بیشتر به کیفیت توجه کن یا قرمزش رو بگیر(که البته اور نمی کنی!) یاهمون کرسیر.
در کل همون کرسیر برای شما مناسبه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)