تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: گرانی قیمت خودرو در ایران به جاست یا خیر؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من بهتره aghaye h بره براي خودش ماشين ارزون بخره و بقيه هم ايشون رو نگاه كنن و لذت ببرن

البته قبل از اينكه ايشون ماشين ارزونشونو بخرن ارزش ميخوام كارهاي زير رو انجام بدن

1-برو تو يك كشور (كشورشو خودت انتخاب كن) ببين متوسط درآمد سرانه توي اونجا چقدره

2-حالا يك نفر كه درامدش همينقدر هست رو انتخاب كن

3-ببين ماشيني كه سوار ميشه چيه؟امكاناتش چيه؟قيمتش تو اونجا چقدره؟قيمت جهاني اون ماشين چقدره؟

4-حالا بعد اين كارا بيا ايران و توي كشور خودمون هم همين كار رو بكن

5-جواب هاتو با هم مقايسه كن؟خواستي بگو نخواستي هم نگو

6-برو ماشين ارزونتو بخر

7-اگه تونستي يك ماشين ارزون هم براي ما جور كن ثواب داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر من بهتره aghaye h بره براي خودش ماشين ارزون بخره و بقيه هم ايشون رو نگاه كنن و لذت ببرن

البته قبل از اينكه ايشون ماشين ارزونشونو بخرن ارزش ميخوام كارهاي زير رو انجام بدن

1-برو تو يك كشور (كشورشو خودت انتخاب كن) ببين متوسط درآمد سرانه توي اونجا چقدره

2-حالا يك نفر كه درامدش همينقدر هست رو انتخاب كن

3-ببين ماشيني كه سوار ميشه چيه؟امكاناتش چيه؟قيمتش تو اونجا چقدره؟قيمت جهاني اون ماشين چقدره؟

4-حالا بعد اين كارا بيا ايران و توي كشور خودمون هم همين كار رو بكن

5-جواب هاتو با هم مقايسه كن؟خواستي بگو نخواستي هم نگو

6-برو ماشين ارزونتو بخر

7-اگه تونستي يك ماشين ارزون هم براي ما جور كن ثواب داره
    دوست عزیز
    صدبار گفتم بازم می گم
    شما نرخ ارز را با دلار 1000 تومن در نظر می گیری
    توی کشورهای دیگه چون به دلایل مختلف(مالیات ،نرخ سوخت،بیمه و غیره بالا و حمل و نقل عمومی ارزان) این قدر که ما علاقه به ماشین سواری داریم ندارند
    پس دلیلی برای تقاضای بیش از حد ماشین نیست
    در حالی که توی ایران با این همه عاشق خودرو در صورت آزاد شدن واردات .....
    و در آخر
    اون جا که منطق حرفی برای گفتن نداره طنز جاشو می گیره.
    Last edited by aghaye h; 14-12-2008 at 02:53.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نمی دونم
    من فکر می کردم دوستان با دلایل محکمی به استقبال صحبت های من بیایند
    دلایلی مثل نرخ پایین بهره وری در صنعت ،انبار بی دلیل مواد اولیه در انبارها یا ....
    ولی ظاهرا اینقدر سیاست زده شده ایم که فقط با دلایل سیاسی زندگی می کنیم
    وهمه چیز را هنوز یا تقصیر نظام می دانیم (مثل اینوری ها)یا تقصیر آمریکا(مثل اون وری ها)
    عزیزان قبول کنید دلیل بیشتر مشکلات ما در طرز تفکر و زندگی خودمان است نه مشکلاتی که دیگران برای ما ایجاد می کنند
    وگرنه کدام کشور با عوض کردن مداوم حکومت به جایی رسیده است (کشور های افریقایی) که ما برسیم و ....
    و در آخر
    بیایید به جای نفرین کردن تاریکی شمعی روشن کنیم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا نه از نظر اقتصادی و نه از نظر سیاسی:

به نظرتون این ماشینها ارزش پولی رو که بابتش می دهید دارن یا نه...
    شما به خدمات پس از فروش خوردوها توجه کنید...شما پس از خرید خودرو یک کارت طلایی میگیرید که مثلا برای یک سال یک سری مزایا دارید...مثل بازبینی ماشین بعد از مثلا .... کیلومتر
    وقتی به تعمیرگاه های مجاز میرید از بازبینی و بازدید فنی راضی هستید یا نه؟
    توی همه کشورهای پیشرفته روی خدمات پس از فروش حساب بیشتری باز کردن و واقعا به حرفشون عمل می کنن
    چرا باید یه ماشین مثل 405 نزدیک به 20 سال در کشور تولید بشه؟؟؟در صورتی که هی دم از پیشرفت صنعت خودرو سازی میزنن!!
    چرا ماشینی مثل سمند طرحش از خارج از ایران میاد در صورتی که میگن از اول تا اخر این ماشین همه کارهاش توی ایران بوده
    چرا اون همه 405 منفجر شد هیچ کس صداش در نیومد در حالی که مردم زنده زنده توی اونها سوختن
    شما ماشینهای تولیدی داخلی رو یه نگاه بندازید...هیچ کیفیت ندارن ولی بجاش قیمتهای بالایی دارن
    و جالبه که به مرور زمان به قیمت اونها هم اضافه میشه
    فعلا تا اینجا کافیه

5. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

عزیزم آقا فرشاد از شما توقع نداشتم
    آخه این کجاش نوشته که هزینه های این از فروش خودرو توی ایران تامین میشه
    تازه اگه یکی همچنین جدولی بدون هیچ منبع یا ... به شما بده شما قبول می کنی
    من قضیه رو به دلایل اقتصادی میگم شما می میری .....
    جایی ننوشته که اینا اضافه قیمت خودرو هاست. ولی نکنه فکر کردید اینا رو از جیب خودشون ساختن؟ اینا رو از هزینه هایی که از گرانی خودرو، قسمتی از فروش نفت و گاز (نه همش) و ... تامین میکنن. البته اول میره تو یه حسابای دیگه بعد میره اونجا
    دوست عزیز، اینو هفته نامه صدای ملت فکر کنم اسفند 86 زده بود. اگه مایلید آمار دققشو هم دربیارم.

هرچند این ها هیچ ریطی به قیمت خودرو نداره
    ببخشید یعنی شما میخوایید بگید قدرت خرید، درآمد سرانه، کمک بیهوده به دیگر کشورها، گمرک بیش از حد (90-120 درصد) ربطی به قیمت خودرو نداره.

قدرت خرید مردم توی ایران را نمی دونم باید با چه کشورهایی مقایسه کنم افغانستان یا امریکا
    با کشور های هم رده خودش مثل و کره جنوبی تا چند سال پیش در یه حد بودن که . ولی رفاه اونا کجا و ما کجا

حداقل این را می تونم بهتون بگم که قدرت خرید توی ایران نسبت به درآمد سرانه بالاه چون کشور مصرف زده ای هست
    قدرت خرید نسبت به سرانه بالا نیست. سرانه خیلی کمه و مردم نمیخوان از گرسنگی بمیرن. این در حالیه که درآمد سرانه در حدیه که مردم بخوان نون و آب بخورن. ولی میبینیم مردم 6 ماهی یه بار گوشت هم میخورن. بنابراین شما فکر میکنید قدرت خرید نسبت به سرانه بالاست

در حالی که در دیگر کشورها معمولا بیشتر در امدشون رو صرف سرمایه گذاری برای نسل های آینده می کنند درحالی که ما... این می تونی از همون استاد دانشگاه بپرسی
    اونا سرمایه گذاری میکنن. ولی خیالت تخت در دیگر کشور ها هم مردم اینقدر به فکر سرمایه گذاری برای نسل های بعد نیستن. چون تو ایران آینده هیچ کس معلوم نیست و بیکاری فت و فراوونه و به همین دلیل والدین بیشتر از دیگر کشور ها به فکر نسل های بعد هستن.
    دلیلی دیگر ایمنه که ایران چیزی برای سرمایه گذاری برای نسل های بعد نداره. اونا میان نسل کنونی رو تکمیل میکنن و بعد هم به نسل های بعدی فکر میکنن. توی ایران نسل های کنونی تکمیل که هیچ، حتی در نیاز های اولیه گیر کردیم... چه برسه بخواییم به نسل های دیگه برسیم.

این می تونی از همون استاد دانشگاه بپرسی
    من استاد خاصی مد نظرم نبود. کلی گفتم.

تورم هم توی ایران دلایل زیادی داره یکیش افزایش ناگهانی جمعیت در دهه های اخیر است و...
    افزایش جمعیت قبول، ولی توجه کنید که:
    1- همین افزایش جمعیت در کشور ترکیه که اون موقع از ایران پایینتر بود هم وجود داشته.
    2-افزایش جمعیت در ایران به دلیل تشویق های نظام و بی آگاهی بودن خود مردم هم بوده.
    3- این افزایش جمعیت میتونست نیروی کار تولیدی هم بشه.

کیفیت جنس های ایرانی رابطش با قیمت خودرو چیه !!!!!
    خوب دقت کن حاج تقی عزیز،
    1- خودروی ایرانی و منتاژ ایرانی هم یه جنس ایرانی هست به هر حال،
    2- خودروهای ایرانی کیفیت خوبی ندارن.
    3- خودروهای وارداتی کیفیت و کارایی و .. شون از خودروهای ایرانی به مراتب بهتره.

اگه قیمت آزاد باشه یک خودرو مثل کیا سراتو 15 میلیون میشه و پارس هم (فرض کنیم با فایده خودشون) 15 تومن. حالا شما بخوایید بخرید کدوم رو میخرید؟؟؟؟ شک نکنید کیا سراتو رو میخرید.

پس میان یه کاری میکنن. قیمت خودرو هایی که وارد میشه رو 2 برابر میکنن.

این چند تا فایده داره، یکیش اینکه از واردات خودرو حداقل ربع قیمت خودروی پلاک شده در میشه فایده مطلق. (ربعش هم فرض کنیم صرف هزینه ها و مالیاتی که شما گفتید بشه، که نمیشه - این 2 تا ربع شد یه نصفه نصفش هم که قیمت خشک خودرو هنگام خرید در خارج هست)

ولی ما توی همین ایران بعضی کارخونه هامون که عنصر وجدان توی مدیرانشون وجود داره محصولاتی می سازند که از نمونه خارجی بهتر نباشه بدتر نیست
    لطفا 2 تا نام ببرید

تعرفه واردات رو قبلا گفتم ولی تعرفه فعلا فقط برای خودرو زیاده
    خوب ما هم داریم همینو میگیم چند ساله

فساد اداری هم اگه وجود داره بیش از اینکه به حکمرانی خوب برگرده به شهروندی بد برمیگرده
    یعنی مردم بیشتر توش مقصرند هر چند دولت هم بی تقصیر نیست

بله قبول دارم اینو. که ما مردم هم تا حدودی یه همچین جفاهایی حقمونه. ولی به عقیده من بیشتر تقصیر بر گردن اون یکی هست.

در رابطه با استاد دانشگاه
    در ایران تقابلی وجود داره بین صنعت و دانشگاه یعنی اساتید تا وقتی که در دانشگاه هستند هی از صنعت ایراد می گیرند ولی کافیه شما همین افراد رو بزاری توی یک منصب توی کارخانجات اون وقت .....
    تا حالا چند بار استادای دانشگاه اومدن روی کار؟؟ تا حالا چندتاشون اومدن و اختیار داشتن. تا جایی که من به یاد دارم و خوندم، اساتید همه یا مجبور به خروج از کشور شدن، یا زندان، یا سکوت.

اینایی که میبینی هم توی دانشگاه درس میدن: جریانشون اینه:
    چون مقام و پست دارن درس میدن و مثلا استادن. نه اینکه چون درس میدن و مثلا استادن، پست هم دارن.

در کل من منظورم قیمتی بود که توسط کارخانجات تعیین می شه حالا شما کجا رفتی
    اینا همه به هم ربط داره. من که همون اول هم گفتم بخواییم ریشه یابی کنیم به جاهای باریک هم میکشه.

اسرار پس پرده نه تو دانی و نه من
    گر پرده در افتد نه تو مانی و نه من
    روزی پرده میوفته. اگه قبل از میانسالی نمیریم اون روز رو هم خواهیم دید.

صبر و زمان بزرگترین جنگاوران هستند (تولستوی)

نمی دونم
    من فکر می کردم دوستان با دلایل محکمی به استقبال صحبت های من بیایند
    .
    دوستان درست حرف میزنن. دلایل خوبی هم آوردن. ولی اونجایی که توجیه به عنوان در مقابل سوال و دلیل قرار بگیره دلیل معمولا شکست میخوره.

ولی ظاهرا اینقدر سیاست زده شده ایم که فقط با دلایل سیاسی زندگی می کنیم
    وهمه چیز را هنوز یا تقصیر نظام می دانیم (مثل اینوری ها)یا تقصیر آمریکا(مثل اون وری ها).
    من تقصیر آمریکا رو کمتر قبول دارم. بیشتر به این معتقدم:
    1- نظام
    2- مردم
    3- شرایط جهانی

عزیزان قبول کنید دلیل بیشتر مشکلات ما در طرز تفکر و زندگی خودمان است نه مشکلاتی که دیگران برای ما ایجاد می کنند
    .
    دقیقا. به قولی "جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگان اند"

یعنی هرچی بهمون گفتن بگیم چشم، هر چی شد بگیم تقصیر خودمونه، گرونی ها رو راحت قبول کنیم، توجیح های مسئولین را به عنوان دلیل بنگریم و ....

وگرنه کدام کشور با عوض کردن مداوم حکومت به جایی رسیده است (کشور های افریقایی) که ما برسیم و ....
    عوض کردن مداوم هیچ. ولی عوض کردن از دیکتاتوری به دموکراسی در خیلی از کشورا نتیجه داده.

بیایید به جای نفرین کردن تاریکی شمعی روشن کنیم.
    در جایی که یه پنکه مخصوص خاموش کردن شمع وجود داره اول باید چند تا شمع روشن کنیم، طوری که حداقل یک شمع روشن بمونه تا وقتی میریم پینکه رو خاموش میکنیم . و وقتی هم پنکه رو خاموش کردیم، شروع به روشن کردن بقیه شمعهای کنیم. در غیر اینصورت همه شمع های روشن شده خاموش میشن، و این یعنی آفتابه خرج لحیم.

=================

اگه مایلید بحثو تموم کنیم.

چون این بحثا به نتیجه نمیرسه و هدف اینجور بحثا فقط به اشتراک گذاشتن نظرات هست. ما هم که نظراتمو تا جایی که میشد بگم گفتم. قضاوت با خونندگان هست. بقیش هم جاش اینجا نیست. شما هم اگه چیزی میخوایید باز بگید بگید...

7. 3 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فرشاد جان دستت درد نکنه من که خیلی چیزا یاد گرفتم که اصلا ازش خبر نداشتم
    واقعا ممنون خیلی زحمت کشیدی و وقت گذاشتی
    دیدم فقط با زدن روی دکمه تشکر نمیشه تشکر کرد و به خاطر همین این پست رو دادم
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا نه از نظر اقتصادی و نه از نظر سیاسی:

به نظرتون این ماشینها ارزش پولی رو که بابتش می دهید دارن یا نه...
    شما به خدمات پس از فروش خوردوها توجه کنید...شما پس از خرید خودرو یک کارت طلایی میگیرید که مثلا برای یک سال یک سری مزایا دارید...مثل بازبینی ماشین بعد از مثلا .... کیلومتر
    وقتی به تعمیرگاه های مجاز میرید از بازبینی و بازدید فنی راضی هستید یا نه؟
    توی همه کشورهای پیشرفته روی خدمات پس از فروش حساب بیشتری باز کردن و واقعا به حرفشون عمل می کنن
    چرا باید یه ماشین مثل 405 نزدیک به 20 سال در کشور تولید بشه؟؟؟در صورتی که هی دم از پیشرفت صنعت خودرو سازی میزنن!!
    چرا ماشینی مثل سمند طرحش از خارج از ایران میاد در صورتی که میگن از اول تا اخر این ماشین همه کارهاش توی ایران بوده
    چرا اون همه 405 منفجر شد هیچ کس صداش در نیومد در حالی که مردم زنده زنده توی اونها سوختن
    شما ماشینهای تولیدی داخلی رو یه نگاه بندازید...هیچ کیفیت ندارن ولی بجاش قیمتهای بالایی دارن
    و جالبه که به مرور زمان به قیمت اونها هم اضافه میشه
    فعلا تا اینجا کافیه
    من هم قبلا گفتم حالا هم می گم مشکل ما توی خودرو کیفیته نه قیمت
    اگه قیمت زیاد بود این همه صف های خرید تشکیل نمی شد
    جایی ننوشته که اینا اضافه قیمت خودرو هاست. ولی نکنه فکر کردید اینا رو از جیب خودشون ساختن؟ اینا رو از هزینه هایی که از گرانی خودرو، قسمتی از فروش نفت و گاز (نه همش) و ... تامین میکنن. البته اول میره تو یه حسابای دیگه بعد میره اونجا
    دوست عزیز، اینو هفته نامه صدای ملت فکر کنم اسفند 86 زده بود. اگه مایلید آمار دققشو هم دربیارم.
    نگاه کن خود آمریکا هم میاد توی عراق 500 میلیارد دلار خرج می کنه
    آیا درسته که بگیم چون آمریکا توی عراق سرمایه گذاری کرده پس خودروی فورد گرونه
    شما دلایل قیمت را خواستی من هم گفتم
    حالا همین امارات نیم وجبی هزینه خرید تسلیحات در سال از امریکا چقدره
    هزینه های امنیتی توی هر کشوری وجود داره
    ببخشید یعنی شما میخوایید بگید قدرت خرید، درآمد سرانه، کمک بیهوده به دیگر کشورها، گمرک بیش از حد (90-120 درصد) ربطی به قیمت خودرو نداره.
    قبلا جوابش رو دادم دلیل گمرک بالا تقاضای زیاده
    اگه درامد سرانه نسبت به قیمت خودرو پایینه پس این همه صف خرید خودرو چیه
    کمک هم بیهوده نیست
    اینجا جاش نیست بگم فقط یک مورد می گم که موشک های ایران توی جنوب لبنان آماده ....
    با کشور های هم رده خودش مثل و کره جنوبی تا چند سال پیش در یه حد بودن که . ولی رفاه اونا کجا و ما کجا
    نگاه کن خوب شد مورد آوردی
    کره جنوبی پیشرفتش چند دلیل داره
    یکی نفت یا مواد خامی ندارند که بتونند عین ما بفروشن پس سعی می کنند تا کالا تولید کنند درحالی که ما...
    دلیل دوم کره جنوبی پیشرفتش رو مدیون آمریکا است که سرمایه گذاری بی حدش جهت مقابله با کره شمالیه
    قدرت خرید نسبت به سرانه بالا نیست. سرانه خیلی کمه و مردم نمیخوان از گرسنگی بمیرن. این در حالیه که درآمد سرانه در حدیه که مردم بخوان نون و آب بخورن. ولی میبینیم مردم 6 ماهی یه بار گوشت هم میخورن. بنابراین شما فکر میکنید قدرت خرید نسبت به سرانه بالاست
    عزیز جان خودت هم میدونی مردم بیشتر از 6 ماه یکبار گوشت می خورن
    ولی اگه شما می گویید ما کشور مصرف زده ای نیستیم بهتره مثلا فروش گوشی n 82 را در ایران با کشورهایی که حتی دو برابر ایران در آمد سرانه دارند مقایسه کنید
    مشکل ما کم بودن قدرت خرید یا در آمد سرانه نیست
    مشکل عدم توزیع عادلانه همین درآمد سرانه و صرف بیش همین درآمد که از نفت ایجاد می شه توی هزینه های جاری مملکته در حالی که باید سرمایه گذاری شود تا در آینده مقدارش بیشتر شود
    شما ببین همون کره جنوبی در سالهای سازندگی چند در صد در آمد سرانش صرف سرمایه گذاری می شد و مردم چه جوری زندگی می کردند
    اونا سرمایه گذاری میکنن. ولی خیالت تخت در دیگر کشور ها هم مردم اینقدر به فکر سرمایه گذاری برای نسل های بعد نیستن. چون تو ایران آینده هیچ کس معلوم نیست و بیکاری فت و فراوونه و به همین دلیل والدین بیشتر از دیگر کشور ها به فکر نسل های بعد هستن.
    اگه به فکر نسل های بعد نیستن پس اینهمه پیشرفتشون از آسمون نازل شده
    دلیلی دیگر ایمنه که ایران چیزی برای سرمایه گذاری برای نسل های بعد نداره. اونا میان نسل کنونی رو تکمیل میکنن و بعد هم به نسل های بعدی فکر میکنن. توی ایران نسل های کنونی تکمیل که هیچ، حتی در نیاز های اولیه گیر کردیم... چه برسه بخواییم به نسل های دیگه برسیم.
    نه عزیز راه پیشرفت فدا شدن نسل هاست برای نسل های بعد
    شما برو فیلم هایی که صده 17 و18 و 19 و سال های بعد از جنگ جهانی دوم را ببین
    آمار حوادث ناشی از کار را ببین
    ساعت کاریشون رو ببین
    بعد بیا با ما مقایسه کن
    افزایش جمعیت قبول، ولی توجه کنید که:
    1- همین افزایش جمعیت در کشور ترکیه که اون موقع از ایران پایینتر بود هم وجود داشته.
    2-افزایش جمعیت در ایران به دلیل تشویق های نظام و بی آگاهی بودن خود مردم هم بوده.
    3- این افزایش جمعیت میتونست نیروی کار تولیدی هم بشه.
    شما نرخ تورم رو مثل اینکه توی همین ترکیه یادتون رفته بهتره بروید تحقیق کنید
    تازه ترکیه
    1- تغییر حکومت نداشته
    2- جنگ نداشته
    این افزایش جمعیت هم در صورت سرمایه گذاری می تونه تبدیل به نیروی کار بشه که ظاهرا شما هنوز اعتقاد به مصرف دارید
    خوب دقت کن حاج تقی عزیز،
    1- خودروی ایرانی و منتاژ ایرانی هم یه جنس ایرانی هست به هر حال،
    2- خودروهای ایرانی کیفیت خوبی ندارن.
    3- خودروهای وارداتی کیفیت و کارایی و .. شون از خودروهای ایرانی به مراتب بهتره.

اگه قیمت آزاد باشه یک خودرو مثل کیا سراتو 15 میلیون میشه و پارس هم (فرض کنیم با فایده خودشون) 15 تومن. حالا شما بخوایید بخرید کدوم رو میخرید؟؟؟؟ شک نکنید کیا سراتو رو میخرید.
    دلیل اینو 2000 بار گفتم عزیز
    دلار را 1000 تومن در نظر نگیر!!!!

پس میان یه کاری میکنن. قیمت خودرو هایی که وارد میشه رو 2 برابر میکنن.
    2 برابرکردن خودرو به دلیل جلوگیری از تقاضای وارداته

این چند تا فایده داره، یکیش اینکه از واردات خودرو حداقل ربع قیمت خودروی پلاک شده در میشه فایده مطلق. (ربعش هم فرض کنیم صرف هزینه ها و مالیاتی که شما گفتید بشه، که نمیشه - این 2 تا ربع شد یه نصفه نصفش هم که قیمت خشک خودرو هنگام خرید در خارج هست)
    بله مالیات میشه. یک جا مالیات رو از سوخت می گیرن یک جا از ماشین یک جا هم از....
    حالا این ربع با اون ربع چه تفاوتی داره نکنه این سکه است و اون یکی گوجه فرنگی
    لطفا 2 تا نام ببرید
    کارخانه جهان کریستال
    کارخانه چینی زرین
    کارخانه ایرکس
    کارخانه پارس استیل
    کارخانه سب
    خوب ما هم داریم همینو میگیم چند ساله
    شما دلیل تعرفه واردات را اول باید حذف کنی
    وگرنه تا تقاضا هست جز تعرفه بالا راهی دیگه نیست
    بله قبول دارم اینو. که ما مردم هم تا حدودی یه همچین جفاهایی حقمونه. ولی به عقیده من بیشتر تقصیر بر گردن اون یکی هست.
    تقصیر گردن اونه چون ما انتظار غلط ازش داریم
    تا حالا چند بار استادای دانشگاه اومدن روی کار؟؟ تا حالا چندتاشون اومدن و اختیار داشتن. تا جایی که من به یاد دارم و خوندم، اساتید همه یا مجبور به خروج از کشور شدن، یا زندان، یا سکوت.
    بیشتر مدیران میانی کارخانجان همین اساتید دانشگاه هستند
    برای اساتیدی که اومدن رو کار مثلا همین وزیر راه
    اینایی که میبینی هم توی دانشگاه درس میدن: جریانشون اینه:
    چون مقام و پست دارن درس میدن و مثلا استادن. نه اینکه چون درس میدن و مثلا استادن، پست هم دارن.
    برای مثال برو تحقیق کن همین آقای سعید لیلاز منتقد اقتصادی قبلا توی شرکت های خودرو ساز چیکاره بوده
    اینا همه به هم ربط داره. من که همون اول هم گفتم بخواییم ریشه یابی کنیم به جاهای باریک هم میکشه.
    عزیز جان من گم تو کشورهای جهان سوم مردم همه مشکلات کشور رو سیاسی می بینند
    وهی دنبال تغییر حکومت میروند
    وچون هیچ تضمینی وجود نداره که حکومت بعدی از حکومت کنونی بهتر باشه فقط به خودشون ضرر می زنند
    روزی پرده میوفته. اگه قبل از میانسالی نمیریم اون روز رو هم خواهیم دید.
    پرده این دنیا نمیفته اون دنیا میفته
    صبر و زمان بزرگترین جنگاوران هستند (تولستوی)
    صبر زمانی ارزش داره که همراه با تعقل باشه
    وگرنه بدون تعقل تبدیل به انفعال میشه
    دوستان درست حرف میزنن. دلایل خوبی هم آوردن. ولی اونجایی که توجیه به عنوان در مقابل سوال و دلیل قرار بگیره دلیل معمولا شکست میخوره.
    کداماشون جواب دلایل من بود
    همه رفتن از لبنان دلیل آوردن از سجیل دلیل آوردن از پشتیبانی دولت از صنعت دلیل آوردن
    مگه این ها توی کشورهای دیگه نیست
    ولی هیچ کس نگفت چرا صنعت ما دولتیه و باید آزاد بشه تا نرخ بهره وری بالا بره
    یا چرا توی کشور ما اینقدر تقاضا هست برای خرید
    یا....
    من تقصیر آمریکا رو کمتر قبول دارم. بیشتر به این معتقدم:
    1- نظام
    2- مردم
    3- شرایط جهانی
    شما نگرفتی من چی گفتم .گفتم این وری ها و اون وری ها (موافقان و مخالفان نظام)
    دقیقا. به قولی "جامعه گوسفندی لایق حکومت گرگان اند"

یعنی هرچی بهمون گفتن بگیم چشم، هر چی شد بگیم تقصیر خودمونه، گرونی ها رو راحت قبول کنیم، توجیح های مسئولین را به عنوان دلیل بنگریم و ....
    بله تقصیر خودمونه نه به این دلیل که هرچی اونها میگن قبول می کنیم بلکه به این خاطر که انتظارات اشتباه از حکومت داریم و این انتظارات غلط دولت ها رو هم به اشتباه میندازد
    عوض کردن مداوم هیچ. ولی عوض کردن از دیکتاتوری به دموکراسی در خیلی از کشورا نتیجه داده.
    قبلا گفتم هیچ تضمینی وجود نداره که حکومت بعدی از الان بهتر باشه
    دموکراسی توی جامعه های پیشرفته جواب میده چون اونجا انتظارات عوام اهداف دولت را تعیین نمیکنه بلکه نخبه ها اهداف را تعیین می کنند
    ولی توی کشورهای جهان سومی جز هرج ومرج هیچ دستاوردی نداره
    چون انتظارات مردم اهداف دولت را تعیین می کنه و ......
    اینها هم که هی دم از دموکراسی می زنند چون از حکومت دورند وگرنه اگه خودشون......
    در جایی که یه پنکه مخصوص خاموش کردن شمع وجود داره اول باید چند تا شمع روشن کنیم، طوری که حداقل یک شمع روشن بمونه تا وقتی میریم پینکه رو خاموش میکنیم . و وقتی هم پنکه رو خاموش کردیم، شروع به روشن کردن بقیه شمعهای کنیم. در غیر اینصورت همه شمع های روشن شده خاموش میشن، و این یعنی آفتابه خرج لحیم.
    پنکه چه جوری کار میکنه وقتی که برق نیست و مجبوریم شمع روشن کنیم !!!!!
    اگه مایلید بحثو تموم کنیم.
    چون این بحثا به نتیجه نمیرسه و هدف اینجور بحثا فقط به اشتراک گذاشتن نظرات هست. ما هم که نظراتمو تا جایی که میشد بگم گفتم. قضاوت با خونندگان هست. بقیش هم جاش اینجا نیست. شما هم اگه چیزی میخوایید باز بگید بگید...
    نگاه کن من این موضوع را من برای این شروع کردم که نظرات بیان بشه
    وبگویم انتظاراتمون از دولت غلطه
    ما از دولت انتظار داریم که واردات خودرو آزاد بشه قیمت خودرو بیاید پایین
    بعد نتیجه چی میشه همه خودرو می خرن بنزین لیتری 100 تومن می ریزن توش می رن می چاپن توی ترافیک اتوبان چمران یا می ریم توی توی این جاده هامون و بعدش .... همه به هم فحش میدیم
    ولی هیچ کس نگفت بهتره حمل ونقل عمومیمون توسعه بیابد تقاضای خرید خودرو کاهش می یابد تقاضای واردات کم میشه دولت مجبور به کاهش تعرفه واردات میشه خودرو ارزون !!!!!! میشه مردم ماشین می خرند ولی توی پارکینگ خونه هاشون پارک می کنند مردم در داخل شهر ها از حمل ونقل عمومی راحت استفاده می کنند در مسافرت های بین شهری از راه آهن جدید با قطار های تند رو استفاده می کنید توی وسایل حمل ونقل عمومی با یکدیگر شوخی می کنیم همه خوشحالند و....
    توی کشورهای توسعه یافته کدام مورد اجرا میشه اولی یا دومی
    Last edited by aghaye h; 14-12-2008 at 15:08.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مردم دوست دارن خودرو های لوکس دنیا رو سوار شن نه پراید و پژو 405 و سمند و پرشیا!!!

11. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

....................
    Last edited by Optimus Prime; 14-12-2008 at 15:40.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

1. در آلمان نازی زمان هیتلر طرحی وجود داشت که هر خوانواده کارگر آلمانی با کمی پس انداز ماهانه بعد از هشت سال صاحب یه فولوکس واگن بشه. (در اون شرایط اقتصادی وحشتناک آلمان)
    2. همین پراید ... توی سوریه برای دوستان عزیز سوری قیمتش 3 تومن هست که استقبالی هم ازش نشد!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •