ای خداااا
سرعت کمی بهتر شده
ولی به سرور بازی وصل نمیشه
data receving error
ای خداااا
سرعت کمی بهتر شده
ولی به سرور بازی وصل نمیشه
data receving error
سلام دوستان عزیز
من مشترک 512 ( Adsl) داتک هستم و از عصر امروز ( پنج شنبه ) سرعت اینترنتم فوق العاده پائین اومده و به خصوص دانلود ....
ایول خیلی خدا گفتی
شانس اوردی مثلا نگفت لامپای خونتونو خاموش کنی درست میشه یا مثلا دست بکنی تو دماغت درست میشه
اخه این دوتا چه ربطی داره به هم؟
باز خوبه مال شما در حد دیال اپ بود.مال من که گوگلم باز نمیکرد چی برسه به جاهای دیگه
دانلود رو نگو که داغون بود
منم اعصابم خرد شد خاموش کردم .میخواستم به شرکت زنگ بزنم که فهمیدم مشکل عمومیه
بچه ها بخدا اگه توی کشورای خارج این مشکل پیش بیاد اصلا مدیر اون شرکت بره خودشو حلقاویز کنه بهتره .چون اگه اینکارو نکنه سکته میکنه و بدبخت میشه.اونا کیفیت واسشون خیلی خیلی مهمه.مثه مال ما نیست که هر وقت دلشون خاست قطع خواست .دلشون خاست هواپیما بترکونن و....
همین چیزاس که یه شرکتو به یه شرکت دیگه ترجیح داده میشه دیگه وگرنه معیار تمایز بین شرکتا تو خارج که این نیست که مثلا یکی ابنبات میده و اون یکی نمیده
واقعا ماسفم واسه خودم و جوونای این مملکت
کاری به خیلی نداره
مشکل سراسری هست دوست عزیز
حالا يه چيز جالب ديگه.من 128 از شهراد گرفتم.
يه چند باري اتفاق افتاده كه من چند ساعت به اينترنت كانكت نبودم و بعد كه وصل شدم سرعت دانلود من شده بود 58 !! و آپلودم هم 3 !! ببينيد :
اونروز تا جايي كه تونستم حالشو بردم ...
واسه شما تا حالا پيش اومده ؟؟
.
خدا خیرتون بده! ، پس بگو همه مشکل دارن!!!
آقا سرعت ما هم افتضاح شده!
تو این وضعیت یه فیلم داشتم دانلود میکردم تا 96% رفته بود ، سرعتم شده بود 2kb/s گفتم بزار pause کنم و IP رو عوض کنم شاید بهتر بشه!(ایرانه دیگه!!) ، عوض کردم سرعتمم خیلی بهتر شد(خدایی ایرانه دیگه!!!!) ولی فایله Resume نشد!!از اول شرع شد!!!!
این ادرایو ....
....
خلاصه سرعتمون از ظهر بهتر شده ولی ...
.
این رو هم یه نگاه بندازین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از صبح سرعتم افتضاح شده بود زنگ زدم پشتیبانی داتک گفت لینک مخابراتی به صورت کلی خراب هست !
الان گویا برطرف شده !
خیر
این عکس هم فوتوشاپ به نظر میرسه
دلیلش میزان دانلود شده در یک کانکشن
اگه با idm دانلود کردی و کانکشن های دیگه ای باز نکرده (هنگام دانلود) میشه کاری کرد
؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)