سلام دوست عزیز. گوشی 3تا تم پیشفرض داره ولی من جایی ندیدم که نوشته باشه میشه روش تم ریخت.
منظورتونو از سوال دوم نفهمیدم بیشتر توضیح بدید.![]()
سلام دوست عزیز. گوشی 3تا تم پیشفرض داره ولی من جایی ندیدم که نوشته باشه میشه روش تم ریخت.
منظورتونو از سوال دوم نفهمیدم بیشتر توضیح بدید.![]()
سلام دوست من. گوشی رو من در فروردین امسال به قیمت 146هزار تومن خریدم ولی اخرین قیمتی که ازش دارم 125 هزار تومن هست. ببینید من دنبال یک گوشی ارزون قیمت بودم که علاوه بر اینکه بتونم سیم کارت دومم رو روش بندازم کیفیت پخش موسیقی خوبی داشته باشه و بنابراین برای من راضی کننده هست.
دوست عزیز چون اون سایتا خارجیند چنین برنامه های فارسی ندارند. حالا من یک سرچیم توشون میکنم ولی بعید میدونم این برنامه ها رو داشته باشند.![]()
سوالم از دوستمون بود که گفت میشه تم بهش اضافه کرد :
مرسی دوست عزیز.اگه این برنامه ها نصب میشد واقعا عالی میشد.
سلام به همگی من یه هفته پیش این گوشی رو خریدم یه سوال در مورد باتری این گوشی از کسانی که این گوشی رو دارن داشتم من احساس میکنم شارژ گوشیم زود تموم میشه من دیشب با یو اس بی شارژش کردم امروز زیاد باهاش کاری نکردم در حد 2 ساعت موزیک گوش کردن با هدفون و 5 تا عکس ونیم ساعت با بازی های خود گوشی بازی کردم و20 دقیقه با منوها ور رفتم ام امروز 2 تا خونه شارژ مونده که در مقایسه با نوکیای قبلیم ان 72 خیلی مصرف باتریش زیاده مال همه همین طوره یا فقط مال من اینطوره ؟
وقتی شارژش میشه 1 خونه با همون 1 خونه دقیقا 2 روز میکشه...
باتری من که خیلی قوی هست.
ممنون از پاسخت ولی اینطور که من متوجه شدم زمانی شارژو زیاد نگه میداره حتی با یه خونه که از گوشی استفاده ای مثل انتقال فایل با بلوتوث یا موزیک گوش دادن و... نکنی چون در این صورت اگر شارژت تازه یه خونه شده باشه بعد 1 ساعت تموم میشه و اون یه خونه به دوروز نمیکشه .![]()
گوشی وجود داره که با یک خونه و انتقال فایل و موزیک گوش دادن 2 روز نه 1 روز شارژ نگه داره؟ اگه هست ندیدم ... خونه اخر معمولا علامت خطره که فقط برای تماس استفاده کنید ...
نه خیر فکر میکنم منظور منو اشتباه متوجه شدید اگه به طور مثال در مورد یک خونه بحث کردیم چون دوستمون قبلش گفته بود با یه خونه دوروز شارژداره
در مورد این گوشی میشه گفت که شارژو خوب نگه میداره به شرطی که از گوشی استفده ای مثل بلوتوث یا گوش دادن به موزیک و ... انجام ندی چون در این صورت مصرفش باتریش در مقایسه با گوشی های نوکیا فکر کنم بیشتره حداقل در مقایسه با ان 72 که قبلا خودم داشتم .
موزیک گوشی دادن که خوراکه این گوشیه .. 3 تا 4 ساعت موزیک گوش دادم مداوم ... 1 خونه خالی کرد ... در کل باتریش به نظرم خوبه ..
کیفیت عکسش هم
![]()
Last edited by pulp_152; 28-11-2009 at 15:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)