به نظر من قلمچی بهتره چون هر دو هفته امتحان می گیره
ولی اگه پیش می خونی فکر کنم دیر شده ها ...![]()
به نظر من قلمچی بهتره چون هر دو هفته امتحان می گیره
ولی اگه پیش می خونی فکر کنم دیر شده ها ...![]()
! شما مثل اینکه با فروم آشنائی ندارین ! اینکه نوشته هیچ ربطی به رشته من نداره!
من که نظرم همون قلمچی هست ...چون فاصله زمانی آزمونا کم هست آدم بهتر درس میخونه![]()
به نظر من هر دو هفته جمعت رو خراب کنی خیلی بده!!! آخه جمعه روزه که میشه کلی درس خوند ، ولی سنجش ماهی یه بار از مطالب با حجم بالا میگیره
ولی این رو بدون که هیچ کدوم شبیه کنکور نیست ، شرایط سر جلسه خیلی فرق داره با این امتحانا
سلام دوستان دیروز جامعه اماری سنجش(اون ازمون های غیر جامع )به دستم اومد.بگو چند نفر بود؟
حدود 38000 نفر بود .
پس کانون پارسال همین موقع 40000 بود دیگه؟امسال در پیش چند نفره؟
با تشکر
میدونم که این نوشته ربطی نداره اما بالاخره مشکوک که هست؟
خواهش میکنم این بحث الکی رو دیگه ادامه ندید.اگه فکر میکنید توهینی بهتون شده من پوزش میطلبم(!!!!!!)
پس دیگه ادامه ندید......
و یه سوال به نظر شما دو هفته یه بار جمعه ادم رو خراب نمیکنه؟تقریبا نصف روز ادم میره.به نظر شما در ازای این وقت نتیجه مطلوبی هم داره؟
تا اونجا که من یادمه
بیشتر از 40000 نفر بود !
نزدیکای 60000 اینا
امسالم باید همین حدودا باشه...
نه مگه چقدر وقتتو میگیره ؟؟!و یه سوال به نظر شما دو هفته یه بار جمعه ادم رو خراب نمیکنه؟تقریبا نصف روز ادم میره.به نظر شما در ازای این وقت نتیجه مطلوبی هم داره؟
فکر کنم همین زمانو باید واسه سنجش هم بزاری
نتیجه مطلوبش خوب معلومه چیه ! تو 2 هفته درس خوندی طبق یه برنامه کاملا مشخص حالا اومدی ازمون دادی ببینی کجای کارت مشکل داره !
Last edited by MaaRyaaMi; 10-12-2008 at 17:48.
منم سنجش میدم و راضی ام.البته تابستون گزینه 2 میرفتم که واقعا مفهومی بودن وجزوه های کاملی هم میدادن
برای درس خوندن هیچ وقت دیر نیست...
زگهواره نا گور دانش بجوی
سلام
دوستان اینجور ازمونا فکر نکنم تاثیر انچنانی داشته باشه اغلب افرادی که کنکور قبول میشن و رتبه های خوبی دارن نه اموزشگاه رفتن نه اینکه تو اینجور ازمونا شرکت کردن.جدیدا مد شده!هرچی کنکور اسونتر میشه بازار اموزشگاهها گرمتر میشه!
بنظر من سنجش بهتره
کانون هر 2 هفته یه بار میگیره که بدرد نمیخوره
سنجش تقریبا ماهی یه بار میگیره که خوبه
تو مدرسه ما هم همه ی معلما و مدیرا با کانون مخالفن , مخصوصا معلم دیفرانسیلمون که علامه درس میده و کارش درسته هم میگه
البته آزمون های آموزش و پرورشو من بیشتر از همه قبول دارم + معلم هامون
آزمونای آموزش پرورش که هیچی ! اصلا به درد نمی خورهالبته آزمون های آموزش و پرورشو من بیشتر از همه قبول دارم
پارسال که من آزمون می دادم تو هر آزمونش 3 4 تا غلط بود !
شما همون کانون رو برو ولی نتایجش اصلا برات مهم نباشه چون چرت و پرته !
فقط سعی کن به برنامش نزدیک باشی و برسی
وگرنه سوال های کانون آشغال هستش که اصلا در حد کنکور نیست و استاندارد هم نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)