Scarlet فکر نمی کنم LED Backlight داشته باشه.
----
فکر می کنم PHILIPS PFL9703 رو بشه توی بازار پیدا کرد! دیروز اثراتی از چند مدل PHILIPS دیدم و بعد تماس گرفتن با چند جا مثل اینکه این مدل موجود هست! فردا می رم سراغ قیمت و بقیه اطلاعات.
Scarlet فکر نمی کنم LED Backlight داشته باشه.
----
فکر می کنم PHILIPS PFL9703 رو بشه توی بازار پیدا کرد! دیروز اثراتی از چند مدل PHILIPS دیدم و بعد تماس گرفتن با چند جا مثل اینکه این مدل موجود هست! فردا می رم سراغ قیمت و بقیه اطلاعات.
والا توی کاتالوگی که دست من هست دقیقا همون جمله ای رو که نوشتم هست!!
منظور از اون led، همون led برای چراغ جلوی lcd هست که می تونه رنگ های مختلف باشه.
گیر آوردی ندا بده. خیلی کنجکاو شدم. اگه تونستی چند مدل از شارپ هم ببینفکر می کنم philips pfl9703 رو بشه توی بازار پیدا کرد! دیروز اثراتی از چند مدل philips دیدم و بعد تماس گرفتن با چند جا مثل اینکه این مدل موجود هست! فردا می رم سراغ قیمت و بقیه اطلاعات.
دوستان من اخرش نفهمیدم که 450 توی نمایندگی ها به فروش میرسه؟ و این که ایا 350 led داره؟
دلتون را صابون نزنید! فکر نکنم به این زودی ها به ایران برسه.
من از حافظ پخش که پخش کننده محصولات سامسونگ است پرسیدم گفت خیلی گرون در میاد به این زودی ها نمیاریم.
دوستان میشه لینک فریم ور l32a550 رو بدید ؟ این lcd توی هال خصوصیه و من همش باهاش کار میکنم ... اگر بلایی سرش اومد کسی بو نمیبره !
همون اپدیت usb منظورمه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البت اين سايت US بايد ببيني با دستگاهت ميخونه يا نه
Last edited by mehjam; 11-12-2008 at 12:12.
دوست عزيز منظور شما و سايت Orado از led حتما دكمه خاموش روشن لمسي دستگاه و روزنه تغيير رنگ دهنده آن است كه امكان جانبي بوده و تاثيري در كيفيت تصوير دستگاه ندارد. و گرنه سري اسكارلت جزء تلويزيونهاي lcd بوده نه led. و اگر LED Backlight بود حتما بايد انتخاب ميكرديد به جاي X350 يا X450!!
و ضمنا ال جي در زمينه تلويزيونهاي ال سي دي يك رقيب سطح دوم براي بقيه برند ها ميباشد و فعلا انتخابي حرفه اي به شمار نميرود.
x350 و x450 هيچكدام LED Backlight نيستند و X450 فعلا در نمايندگي ها وجود ندارد. و سري x350 تنها Logo Illumination ندارد.
Last edited by mehjam; 11-12-2008 at 13:56.
RGB Dynamic LED یک تکنولوژی جدید در LCD هستش که کمک زیادی به بهتر شدن کیفیت تصویر میکنه. و قادره کنتراست رو به 1 به یک میلیون برسونه.
این تکنولوژی در حال حاضر بر روی مدلهای 46X450 و 55X450 موجوده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)