آقا بی خیال قیافش ببین موتورش چیه
فکر کنم بتونه رکرد داره خرابی موتور باشه
آقا بی خیال قیافش ببین موتورش چیه
فکر کنم بتونه رکرد داره خرابی موتور باشه
فکر کنم تاپیک مینیاتور جایه دیگه ای باشه!!!
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا روآ داشتم بعد صبا داشتم الان پراید 132 گرفتم فکر کنم 132 از دو تای دیگه بهتر باشه . اما اگه میتونی رقم رو یه کم بالا ببر تا بتونی glx پژو بگیری .
یکی از دوستام با 10200 یه پژو 82 گرفت که خیلی راضی بود
دوستت گرون خریده... حالا اگه 83 و موتور 1800 اونم تمیز بود بازم حرفی... ولی 82 و 2000 که معلومه گرونه (البته اگه لوازم مهم اضافی نداره)
![]()
با سلام :
1. آقا براي يكي كه تازه گواهينامه گرفته . 20 سالشه و يكم هم تنش ميخاره ( دختر بازه ) تا اين قيمت چه ماشيني خوبه ؟
2 من خودم 3 ماهه پرايد دارم ولي خيلي مزدا 3 ميخوام البته بابام ميگه زوده ميزني تصادف ميكني:
به نظرتون تا به مرحله تسلط رانندگي مزدا 3 برسم چه ماشينايي عوض كنم تا بتونم ؟
البته ما اكثرا ماشين دست2 ميگيريم .
ممنون
يا حق
ای کاش تنش در راستای ماشین میخارید (ماشین باز بود)
اگه خیلی ناشی هست و سرش از رانندگی نمیشه، با یه پراید شروع کنه. اگه هم قبل از این رانندگی بلد بوده که بره سر اصل موضوع و ماشینی که مد نظرش هست بخره.
شما هم همینطور... اگه رانندگی خوب بلدید و راحت میرونید و مشکلی ندارید خوب همون مزدا 3 رو بخرید. ولی اگه حق با پدر بزرگوارتون هست (هنوز خوب راه نیوفتادید) خوب همون پراید رو داشته باشید.
2 تا نکته:
1. مزدا 3 که فرمول 1 و چیز خاصی نیست
2- رانندگی به گواهینامه نیست
![]()
اگه خیال می کنی تن خاریدن به ماشینه پس سخت در اشتباهی ..با سلام :
1. آقا براي يكي كه تازه گواهينامه گرفته . 20 سالشه و يكم هم تنش ميخاره ( دختر بازه ) تا اين قيمت چه ماشيني خوبه ؟
2 من خودم 3 ماهه پرايد دارم ولي خيلي مزدا 3 ميخوام البته بابام ميگه زوده ميزني تصادف ميكني:
به نظرتون تا به مرحله تسلط رانندگي مزدا 3 برسم چه ماشينايي عوض كنم تا بتونم ؟
البته ما اكثرا ماشين دست2 ميگيريم .
ممنون
يا حق
بیشتر رویه پژو پارس مشکی فکر کن که کارت راه بیوفته.. یک دسته دو بخر 11 -12 تومن کارت رو حسابی راه میندازه..
با تشكر .
مگه با 11-12 ميليون پارس خوب گير مياد ؟
آخه ديدم دخترا خيلي پرايد هاچ بك دوست دارن
ممنون
يا حق
چرا گیر نماید یک مدل 83 که 100 به بالا کار کرده باشه پیدا میشه .. چند روز پیش یکی از دوستان مدل 83 خرید 180 هزارتا کار کرده بود 12تومن.. البته یکمی رنگ داشت..مگه با 11-12 ميليون پارس خوب گير مياد ؟
شوخی نکن..!! حتما داشته سر به سرت میگذاشتهآخه ديدم دخترا خيلي پرايد هاچ بك دوست دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)